Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Παιδια καλησπερα. Εχω παραλαβει το xiaomi mi5 με unofficial rom. Το προβλημα μου ειναι οτι το pc suite δεν το αναγνωριζει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα: "You need to update your device to use Mi PC Suite''. Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω? Εχω ακολουθησει ολα τα βηματα αλλα παλι τιποτα..
-
Ναι το γνωριζω! Απλα δεν ημουν σιγουρος αν απο China Developer μπορω να παω σε ελληνικη stable (Μετα απο ξεκλειδωμα και TWRP) χωρις να brickarei! Ευχαριστω για την απαντηση.
-
Μια ερωτηση! Αν περασω την China Developer, μπορω μετα να περασω την ελληνικη stable η πρεπει να βαλω παλι developer?(Για το Redmi Note 3 Pro) Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Thanks a lot man.
-
coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
Xiaomi Mi Note Pro
ΜήνυμαΕκανε update και στην καινουρια εκδοση 5.7.2 μεσω του Updater! Ολα κομπλε!
-
Xiaomi Mi Note Pro
ΜήνυμαΤα καταφερα!!! Τρεχει μια χαρα επιτελους!! Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!!!!
-
Xiaomi Mi Note Pro
ΜήνυμαΠου κανω εγκατασταση το twrp_recovery_leo ? Στο κινητο η στον υπολογιστη? Επισης οσον αφορα το flash νομιζω ξερω. Πηγαινω στο fastboot και θα διαλεξω την ελληνικη ROM.
-
Xiaomi Mi Note Pro
ΜήνυμαΜπηκα στο ΜiShop αλλα δεν μπορεσα να το βρω! Θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν μπορουσες να μου στειλεις το link για τη διαδικασια ROM!
-
Xiaomi Mi Note Pro
ΜήνυμαΚαλησπερα, Αγορασα απο Κινα το Xiaomi Mi Note Pro και προσπαθω ματαια να εγκαταστησω την Ελληνικη Rom. Aκολουθησα τις οδηγιες απο το site για εγκατασταση ROM αλλα δεν γινεται τιποτα και δυστυχως τα περισσοτερα στο κινητο ειναι στα κινεζικα( παρολο που εχω βαλει αγγλικη γλωσσα) και δεν εχει ουτε το google play store. Μπορειτε να βοηθησετε!! Ευχαριστω εκ των προτερων!!!