Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-99 από 99.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kxt: “Παιδιά έχω δυσάρεστα νέα όσο αφορά τα τελωνεία. Μίλησα με υπάλληλο τους και μου είπε ότι έπεσε σήμα από Αθήνα για όλα τα συστημένα να περνάνε έλεγχο. Ήδη δύο δικά μου περίμενα εδώ και 2 εβδομάδες είναι στην αναμονή για να περάσει τελωνείο.” Σκούρα τα πράγματα...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Τελικάδεν δουλεύει το otg στο mi5s plus...” Σοβαρά; Όλα τα sites τουλάχιστον που έχω κοιτάξει εγώ λένε ότι υποστηρίζει!!! Και το GSMArena!!! Καταστροφή. Πάντως όταν δοκίμασα το φλασάκι πράγματι ήταν ψόφιο...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kggian: “@mixaliscy Άρα θα παίξει ξενύχτι απόψε ” Όχι βρε... Το τέρας το περιμένω Μιλάω για τις θήκες Επίσης εγώ δεν κάνω ξενύχτια Ξεκινάω και σε 1 ώρα είμαι έτοιμος Άντε στη χειρότερη να πέσω και το πρωί πάλι Τώρα αυτό που με άγχωσε είναι όλα αυτά που λέτε για τελωνεία. Αν και εδώ το στάτους μας ήταν πάντα διαφορετικό. Πάντα περνούσαμε από έλεγχο όταν έρχονταν κινητά ή tablets.” Αν πω πως δεν είναι αγχωτικό θα πω ψέματα!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kggian: “@mixaliscy Άρα θα παίξει ξενύχτι απόψε ” Όχι βρε... Το τέρας το περιμένω Μιλάω για τις θήκες Καλά τότε, κάτι είναι κι αυτό...!!!”
-
@mixaliscy Άρα θα παίξει ξενύχτι απόψε Ο 'καιρός', που διαμαρτυρόμουν, έφτιαξε και...ξαναχάλασε!!! Άρα οι server της έχουν θέμα. Τώρα και νέο που ανακάλυψα: το OTG δεν παίζει στο mi5s plus μου! Μάλλον η ROM πρέπει να είναι όμως. Βέβαια με τόσο χώρο στο κινητό φαίνεται υπερβολή να διαμαρτύρομαι αλλά, αφού προέκυψε...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “πρέπει να το χω παραγγείλει πριν καν κυκλοφορήσει, γι αυτό μάλλον με ξεχάσανε!!! lol” Θα σου έλεγα να το ακυρώσεις και να περιμένεις το Mi6, αλλά μάλλον θα γίνει το ίδιο και θα περιμένεις το 7...8...9. Οπότε υπομονή και καλώς να το δεχθείς το plus
-
Παράθεση από geomos: “@kggian Εχω ακριβώς το ίδιο θέμα εδώ και δύο μέρες με το καιρό χωρίς να αλλάξω τίποτα. Μάλλον θέμα του server θα είναι. Υπομονή! Sent from my MI 5 using Tapatalk” Δίκιο πρέπει να 'χεις γιατί και σε μένα 2 μέρες είναι που 'τυφλώθηκε' ΚΑΙ στα 2 κινητά! Έτσι κι αλλιώς φόρτωσα άλλο app. Περιμένουμε και βλέπουμε...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Παράθεση από kggian: “Έχεις δίκιο. Από χτες που το "ταλαιπωρώ" απίστευτα, δείχνει και σταθερή και με ελληνικά παντού και με πολύ καλή διαχείρηση ενέργειας. Μόνο ο "Καιρός" δε λέει να παίξει! Μάλλον αυτό θα κάνω, θα την κρατήσω να την δω καλύτερα. ” Ο καιρός κλασσικά δεν έχει location permission. Πας στις ρυθμίσεις και το διορθώνεις :)” Όχι ότι καίγομαι αλλά είχε δικαιώματα (δες παρακάτω). Κάτι άλλο μάλλον τρέχει γιατί 'τυφλώθηκε' ταυτόχρονα και ένα Redmi note 4 που έχω! (Τα sc…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα σε εκπλήξει ευχάριστα και δε θα θες να κουνηθείς!!!!!!!” Για να το λες κάτι παραπάνω έχεις δει. Ανυπομονώ να εκπλαγώ!!!!!!!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από kggian: “Παράθεση από demakhs: “είναι όμως μια πολύ καλή έκδοση, αν είναι από xiaomi.eu!!!!!! ” Έτσι δείχνει, αλλά πώς θα μπορούσα να ξέρω? ” MULTI - 6.11.10 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια για τις Ευρωπαϊκές. Κράτα την προσωρινά και δοκίμασέ την και μετά αν σε "τρώει" πέρνα την Ελληνική και διάλεξε ποια είναι η καλύτερη!!” Έχεις δίκιο. Από χτες που το "ταλαιπωρώ" απίστευτα, δείχνει και σταθερή και με ελλην…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Αφού είναι ξεκλειδώτο τότε περνάς το twrp και μετά την xtrv ρομ....” Έχει ήδη twrp!!! Άρα είμαι έτοιμος? Σε recovery μπαίνει σε twrp!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Οχι δεν είναι η ελληνική φίλε μου” Άρα πάω για τη γνωστή διαδικασία. Αίτηση για ξεκλείδωμα κλπ! Να τονίσω ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “είναι όμως μια πολύ καλή έκδοση, αν είναι από xiaomi.eu!!!!!!” Έτσι δείχνει, αλλά πώς θα μπορούσα να ξέρω? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι νέος στο forum και έχω με τη σειρά μου μία ερώτηση: Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός mi5s plus 6/128 που αγόρασα από Ελλάδα. Η ROM που φοράει είναι η ελληνική developer που αναφέρει? Συγχωρέστε με αν δε στέλνω σωστά το screenshot αλλά έχω μηδενική εμπειρία με forums. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk