Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Ο/H geomos έγραψε:
Δίκιο πρέπει να 'χεις γιατί και σε μένα 2 μέρες είναι που 'τυφλώθηκε' ΚΑΙ στα 2 κινητά!
Έτσι κι αλλιώς φόρτωσα άλλο app.
Περιμένουμε και βλέπουμε... -
To Mi5s σε προσφορά στα 289 ευρώ 3/64 12mp κάμερα.
Xiaomi Mi5s 4G Smartphone-352.69 Online Shopping| GearBest.com
50 κομμάτια έμειναν
(πάνω που αγόρασα μόλις χτες το Mi5 3/64 16mp
στην ίδια τιμή!........ Κλαίω!) -
Ο/H vulcan_gr έγραψε:
To Mi5s σε προσφορά στα 289 ευρώ 3/64 12mp κάμερα.
Xiaomi Mi5s 4G Smartphone-352.69 Online Shopping| GearBest.com
50 κομμάτια έμειναν
(πάνω που αγόρασα μόλις χτες το Mi5 3/64 16mp
στην ίδια τιμή!........ Κλαίω!)
-
Καλημέρα παίδες.
Πραγματικά η Xiaomi μας έχει μπερδέψει τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι παίζω σκάκι!
Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Mi 5S Plus κ είδα φωτό από το Mi 6 που θα κυκλοφορήσει αρχές του έτους...
Τρέλα!
Να ρωτήσω κάτι όσους έχουν στα χέρια τους το Plus. Είναι αρκετά μεγαλύτερο από ένα κλασικό 5,5 ιντσών τηλέφωνο;
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι; Το Kenzo καταφέρνω να το δουλέψω με ένα χέρι σχετικά εύκολα.
Δεν θέλω να πάω στο Mi 5S λόγω μικρής οθόνης κ ram, ούτε θέλω να πάρω το 4/128 γιατί ο επιπλέον χώρος μου είναι άχρηστος. -
-
Εμένα από το σετ, μόνο η θήκη κ ένας φορτιστής μου χει έρθει...
Το κινητό κάνει το γύρο του κόσμου για... 5η φορά...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Καλημέρα παίδες.
Πραγματικά η Xiaomi μας έχει μπερδέψει τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι παίζω σκάκι!
Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Mi 5S Plus κ είδα φωτό από το Mi 6 που θα κυκλοφορήσει αρχές του έτους...
Τρέλα!
Να ρωτήσω κάτι όσους έχουν στα χέρια τους το Plus. Είναι αρκετά μεγαλύτερο από ένα κλασικό 5,5 ιντσών τηλέφωνο;
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι; Το Kenzo καταφέρνω να το δουλέψω με ένα χέρι σχετικά εύκολα.
Δεν θέλω να πάω στο Mi 5S λόγω μικρής οθόνης κ ram, ούτε θέλω να πάρω το 4/128 γιατί ο επιπλέον χώρος μου είναι άχρηστος.
Το plus σε σχέση με το rmn3 pro είναι ελάχιστα ψηλότερο και λίγο πιο μεγάλο σε πλάτος δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα να το δουλέψεις με ένα χέρι.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@knight666 Και από επιδώσεις παρά μα πάρα πολύ καλό!
@demakhs Ακόμα να έρθει???
Είδα ότι το έχεις παραγγείλει σχεδόν από τότε που άρχισε να πωλείται στην Κίνα! -
πρέπει να το χω παραγγείλει πριν καν κυκλοφορήσει, γι αυτό μάλλον με ξεχάσανε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πρέπει να το χω παραγγείλει πριν καν κυκλοφορήσει, γι αυτό μάλλον με ξεχάσανε!!!
Θα σου έλεγα να το ακυρώσεις και να περιμένεις το Mi6, αλλά μάλλον θα γίνει το ίδιο και θα περιμένεις το 7...8...9.
Οπότε υπομονή και καλώς να το δεχθείς το plus
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0