Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
υπαρχουν καποιες βελτιστες ρυθμισεις για καλο και ποιοτικο ηχο?
-
παιδια γεια σας δεν ξερω αν ειναι καποιο bug αλλα παρατηρησα σημερα(1 ημερα μετα την εγκατασταση) οτι εχω παραμορφωση ηχου υστερα απο καποια λεπτα χρησης.. τι εννοω? πχ στις ειδοποιησεις ο ηχος ειναι παραμορφωμενος και πιο οξυς..
-
εγκατασταση και στο note 3 μεχρι στιγμης ολα ρολοι ευχαριστουμε πολυ !
-
παιδια καλησπερα μια βοηθεια αν μπορειτε Για να κανω upgrade απο recovery ποια wipes θελει? Ευχαριστώ
-
θελω να βαλω το update για την developer χρειαζεται να κανω ξεχωριστο wipe ή απλα απο το update εγκατασταση?
-
ΑΠΟΛΥΤΟ XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone
-
Παράθεση από frankiskos: “Παράθεση από marinos94: “παιδια βοηθεια εχω κανει ακριβως τον οδηγο και με ξεκλειδωτο bootloader και μου εβγαλε και successful οταν φλασαρα τη ρομ αλλα μετα το reboot now εδω και ωρα εχει μαυρισει η οθονη και το μονο που μπορω να κανω ειναι το swipe right to unlock Παράθεση από frankiskos: “Παράθεση από marinos94: “παιδια βοηθεια εχω κανει ακριβως τον οδηγο και με ξεκλειδωτο bootloader και μου εβγαλε και successful οταν φλασαρα τη ρομ αλλα μετα το reboot now εδω και ωρα…
-
παιδια βοηθεια εχω κανει ακριβως τον οδηγο και με ξεκλειδωτο bootloader και μου εβγαλε και successful οταν φλασαρα τη ρομ αλλα μετα το reboot now εδω και ωρα εχει μαυρισει η οθονη και το μονο που μπορω να κανω ειναι το swipe right to unlock Παράθεση από frankiskos: “Παράθεση από marinos94: “παιδια βοηθεια εχω κανει ακριβως τον οδηγο και με ξεκλειδωτο bootloader και μου εβγαλε και successful οταν φλασαρα τη ρομ αλλα μετα το reboot now εδω και ωρα εχει μαυρισει η οθονη και το μονο που μπορω να καν…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από rider77: “Παράθεση από marinos94: “παιδια γεια σας διαβασα οτι μετα το ξεκλειδωμα δε θα εχω το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα ...αληθευει? και αν ναι υπαρχει τροπος να το εχω με το ξεκλειδωμα? ” Όχι,δεν ισχύει. ” ευχαριστω Βασικα παιδια κολλαει στο 50% και λεει cant verify device εχω την κινεζικη dev official μηπως παιζει κατι με τους drivers?
-
Μήνυμαβασικα το διαβασα στο miunlockapp που κατεβασα απο xiaomi λεει οτι fingerprint recognition find device κτλ will no longer be reliable
-
Μήνυμαπαιδια γεια σας διαβασα οτι μετα το ξεκλειδωμα δε θα εχω το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα ...αληθευει? και αν ναι υπαρχει τροπος να το εχω με το ξεκλειδωμα?
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Εγω φλασαρα την επισημξ κινεζικη dev Μετα ξεκλειδωμα Μετα τον οδηγο για την ελληνικη ρομ Για το κλεισιμο βρες μια 7.1.0.8 stable να εχεις και ροοτ και playstore και εισαι κομπλε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” να σαι καλά φιλέ Αλέκο ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Κοιτα εγω αυτο που εκανα ειναι να φλασαρω την dev την επισημη με το sp flash tool και μετα εκανα τα βηματα του οδηγου... Σου χει ερθει σμσ για ξεκλειδωμα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ακομα δεν έστειλα κάποιο αίτημα γιατί ήθελα να δω πως είναι τα βήματα για να μην κάνω κάποιο λάθος Το έκανες με τον οδηγό που υπάρχει στο επίσημο forum της xiaomi?
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από marinos94: “Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από marinos94: “Παιδια συγγνώμη αν ή ερώτηση είναι χαζγ απλά δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως Αυτό που κάνουμε είναι 1 ξεκλειδωνουμε το bootloader 2 βάζουμε την ελληνική developer 3 τα βήματα της σελίδας 1 4 βάζω την 7.1.8 ελληνική Σωστά? Ερώτηση χρειάζεται να έχω από πριν κάποια επίσημη κινεζική? Γιατί το κινητό μου φέρει τον κινεζομαγαζου ευχαριστω ” Εχεις την κινεζικη devΠεριμενεις να ξεκλειδωθει ο bootloade…
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από marinos94: “Παιδια συγγνώμη αν ή ερώτηση είναι χαζγ απλά δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως Αυτό που κάνουμε είναι 1 ξεκλειδωνουμε το bootloader 2 βάζουμε την ελληνική developer 3 τα βήματα της σελίδας 1 4 βάζω την 7.1.8 ελληνική Σωστά? Ερώτηση χρειάζεται να έχω από πριν κάποια επίσημη κινεζική? Γιατί το κινητό μου φέρει τον κινεζομαγαζου ευχαριστω ” Εχεις την κινεζικη dev Περιμενεις να ξεκλειδωθει ο bootloader Κανεις τα βηματα του οδηγου Εχεις την ελληνικη de…
-
Παιδια συγγνώμη αν ή ερώτηση είναι χαζγ απλά δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως Αυτό που κάνουμε είναι 1 ξεκλειδωνουμε το bootloader 2 βάζουμε την ελληνική developer 3 τα βήματα της σελίδας 1 4 βάζω την 7.1.8 ελληνική Σωστά? Ερώτηση χρειάζεται να έχω από πριν κάποια επίσημη κινεζική? Γιατί το κινητό μου φέρει τον κινεζομαγαζου ευχαριστω
-
Ευχαριστωωγια τη βοήθεια
-
καλησπερα παιδια εχω αγορασει απο κινεζομαγαζο προσφατα το redmi note 3 και περιεχει την εκδοση 7.0.19.0.0 η οποια εψαξα και δεν ειναι γνησια πως μπορω να τη βγαλω και να βαλω την 7.1.8 την ελληνικη ποια τα βηματα? ευχαριστω