Και εγώ είχα κολλήσει σε αυτό αλλά μετά απο προσπάθειες δούλεψε. Απλά πρέπει να το κρατήσεις πατημένο για όση ώρα χρειαστεί ωστε να μπει se fastboot mode.Ο/H frankiskos έγραψε:
καλησπέρα σας,
έχω ένα πρόβλημα η κοπέλα μου πήρε το redmi note 3 απο το ενα κινεζομάγαζο αφου έχω κάνει όλοι την διαδικασία, έβγαλα την multilanguage και έβαλα την dev παω να μπω στο bootloader και τπτ πατάω volume down και power αλλα δεν με βάζει ώστε να ξεκλειδώσω το κιν να βάλω greek rom.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Να πω κι εγώ τον πόνο μου. Είχε περασμένο στον λογαριασμό το 1s είχα ξεχάσει να βάλω το note 3. Μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει ξεκλείδωμα για το 1s και να μπω στη σελίδα. Μπαίνω στη σελίδα και λέει να περιμένω για να επεξεργαστουν το αίτημα μου (το ίδιο που έβγαζε από την αρχη) να στείλω στο φόρουμ;
Υ. Γ. Η ρομ που είχε μέσα είναι για μπουνιές
Ή καλύτερα ετοίμασέ το για ξεκλείδωμα και θα σου δώσω τον δικό μου λογαρισμό.
-
εκανα την διαδικασια ξεκλειδωματος στα αγγλικα,οποτε αναμενω sms.
Ειδωμεν... -
παιδια γεια σας
διαβασα οτι μετα το ξεκλειδωμα δε θα εχω το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα ...αληθευει? και αν ναι υπαρχει τροπος να το εχω με το ξεκλειδωμα? -
Ο/H marinos94 έγραψε:
παιδια γεια σας
διαβασα οτι μετα το ξεκλειδωμα δε θα εχω το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα ...αληθευει? και αν ναι υπαρχει τροπος να το εχω με το ξεκλειδωμα?
-
βασικα το διαβασα στο miunlockapp που κατεβασα απο xiaomi λεει οτι fingerprint recognition find device κτλ will no longer be reliable
-
Ο/H marinos94 έγραψε:
παιδια γεια σας
διαβασα οτι μετα το ξεκλειδωμα δε θα εχω το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα ...αληθευει? και αν ναι υπαρχει τροπος να το εχω με το ξεκλειδωμα?
-
Ο/H rider77 έγραψε:
Ο/H marinos94 έγραψε:
παιδια γεια σας
Βασικα παιδια κολλαει στο 50% και λεει cant verify device
εχω την κινεζικη dev official
μηπως παιζει κατι με τους drivers? -
Ο/H marinos94 έγραψε:
βασικα το διαβασα στο miunlockapp που κατεβασα απο xiaomi λεει οτι fingerprint recognition find device κτλ will no longer be reliable
-
-
Να σας πω; Υπάρχει άλλος τρόπος; Πραγματικά έχω νευριάσει. Με το τσατ σου απαντούν όποτε και θέλουν (απαράδεκτο) και επίσης δημιούργησα λογαριασμό για έναν φίλο μου καιέβαλα note 3 σαν συσκευή και λέει από το miflashunlock ότι δεν υποστηρίζεται.. Μα είναι δυνατόν ;;
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Να σας πω; Υπάρχει άλλος τρόπος; Πραγματικά έχω νευριάσει. Με το τσατ σου απαντούν όποτε και θέλουν (απαράδεκτο) και επίσης δημιούργησα λογαριασμό για έναν φίλο μου καιέβαλα note 3 σαν συσκευή και λέει από το miflashunlock ότι δεν υποστηρίζεται.. Μα είναι δυνατόν ;;
2. Και να μου άρεσε το ακύρωσες κ εσύ από ότι είδα
3. Στις οδηγίες λέει ότι δεν γίνεται να κάνεις unlock με τον ίδιο κωδικο σε διαφορετικές συσκευές
Peace!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα