Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
bozonio - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαNαι αλλα δεν το εκανα εγω. Εγινε μονο του. Το θεμα ειναι πως μου ξεκλειδωσε η China dev τον bootloader με τον σωστο τροπο απο μονο του ως αποτελεσμα του οτι ειναι η εκδοση του προγραμματιστη και προυποθετει ξεκλειδωτο bootloader η απλα μου ξεκλειδωθηκε με λαθος τροπο και θα παω στο επομενο βημα και θα χορευω το χορο του ζαλογκου?
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαAAAA. Δηλαδη παει η αιτηση, η το app? Κατσε να δω τι κανει το app. Tο κατεβασα αλλα ακομα δεν το ετρεξα να δω τι παιζει. Γινεται της αστερως στο desktop. Σαν την τρελη εχω γινει H αληθεια ειναι πως διαβασα τις τελευταιες 10 σελιδες απο το Ξεκλείδωμα του Bootloader αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει. Εχει παιξει καπου λαθος? Kανονικα θα επρεπε να ειμαι με κλειδωμενο και να τον ξεκλειδωσω εγω. Ειναι τραγικο που μου τον ξεκλειδωσε η china dev? Tωρα τι κανω? Προχοραω να βαλλω twrp?
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαKαλημερα. Πινω καφεδακι να παρει το κεφαλι μπροστα. Το ξενυχτησα χτες Εκανα κανονικα την αιτηση εδω σημερα-> miui.com/unlock/apply.php μιας και δεησε ο κυριος να δουλεψει ο server. To δοκιμασα και προχτες αλλα προχτες με αφησε να κατεβασω το app (To MiFlashUnlock). Περιμενω και εγω το μυνηματακι μου
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΒρηκα που ηταν το προβλημα! Εδω -> Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 δινει μια προσωρινη και μια μονιμη λυση. Εγω δοκιμασα την μονιμη λυση και παρολο που μου εβγαζε κατω δεξια το το Test Mode ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ. Δοκιμασα την προσωρινη λυση με το shift στο restart και μπαμ! Οι drivers μπηκαν! Το θεμα ειναι πως το βλεπει την στιγμη οπου το τηλεφωνο παει να ξεκινησει. Μολις δονηθει και δειξει το συμβολο του Miui o Μediatek για καποιο λογο γινεται unmount …
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΣτο adb μου βγαζει αδεια λιστα
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαEτσι συνδεθηκε με το κινητο αλλα στον device manager, συνεχιζει να το βλεπει σαν unknown mtp device. Tι κανω? Συνεχιζω κανονικα τον οδηγο για φλασαρισμα?
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Miui USB settings, στο play store για δοκίμασε ” Δοκιμασα αλλα δεν
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΠαράθεση: “Έχεις ανοίξει το usb debugging ; ” Υeap Tωρα το προσεξα. Σε μενα οταν κανει την εγκατασταση μου βγαζει error: Τhe following hardware was not installed MTK USB PORT An error occurred during the installation of the device The third-party INF does not contain digital signature information Χμμμ....
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ξέρεις τι είναι το teamviewer? ” Προγραμμα για να παρει remote το desktop μου. Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα αν κρινετε οτι θα βγαλλουμε ακρη.
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΠροφλασαρισμενο συμφωνητικο (Αντιστοιχο του προγαμιαιου) οπου θα τα κιμιαζεις με την rom να μην σου κανει νερα κατα το φλασαρισμα! Παράθεση: “΄Τι πάθατε ωρέ παλικάρια... ” Δεν μπαινουν οι drivers για να βλεπει η usb το κινητο
-
Παράθεση από demakhs: “Να φωνάξουμε τον @bozonio ή/και την γυναίκα του, να μας κάνουν μία επιστημονική εξήγηση της εκτόξευσης της παντόφλας, της τροχιάς την οποία θα ακολουθήσει αναλόγως της υπάρχουσας τριβής στον αέρα, την ταχύτητα με την οποία θα προσγειωθεί μετά από μία τέτοια εξαναγκασμένη βολή, την έκταση των ζημιών οι οποίες θα προκληθούν στη μάπα του παιδιού, γιατί η παντόφλα, παντόφλα είναι, δεν παθαίνει και τίποτα και μένει να αποδειχθεί το πόσο τελικά άντρας είναι και ποιες είναι οι εν…
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΚατι πιανω Εκλεισα το κινητο και το συνεδεσα κλειστο (σε usb2). Τα windows εκαναν εγκατασταση generic drivers και οταν εκανα scan for hardware changes δεν μου εμφανιζει πουθενα mediatek. Aρα οι drivers δεν περαστηκαν?
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΝετρονιο. Χαχαχαχα Mα και το παιδι απο κινεζομαγαζο το πηρε. Απλα αυτος κερδισε 10 ευρω και εγω γλυτωσα 1 μηνα αναμονης Τελικα εγω για να καταλαβω. Ποια εκδοση εχω? Κινεζικη η international? Η δεν εχω καμια απο αυτες και εχω μια κινεζικη (οπως βγαζουμε εμεις την Ελληνικη) η οποια ειναι τερμα bugαρισμενη χωρις την υποτηριξη της xiaomi και ειναι σε φαση βγαλτην πριν παθει το κινητο ζημια? 19014-VARIUS-ROMS-jpg Οποτε το επομενο βημα ειναι να ακολουθησω αυτο τον οδηγο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Fla…
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΠαιδια ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος XIAOMI REDMI PRO MDTK HELIO X25 ME 3GB RAM KAI 64GB ROM ME 230 ευρω σφραγισμενο οχι μονο στο κουτι του αλλα και το δεμα του κουριερ!!! Ενταξει τι να πω. Το πιανω με πετσετακια μην παθει βαβα =============== Νοε 26th 2016, 9:37pm =============== Τωρα εχω την MIUI global 8.0 | Stable 8.0.1.0.0 (MHQCNDG) Aυτη ειναι λογικα πρεπει να ειναι η Κινεζικη stable. Σωστα? Aρα εγω το πρωτο που πρεπει να κανω, ειναι να περασω την Κινεζικη developer και να κοιταξω αν ο bo…
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΘα σε στειλω λιγο τωρα. Η κοπελα μου τρεχει Antergos με Gnome 3 στο desktop και με xfce4.12 στο laptop. Ενταξει. Λογικο ειναι να ρωταει καποια πραγματα αλλα ποιο πιθανο το βλεπω να κανει register και να ρωτησει απο μονη της H κοπελα μου εχει κολλημα με τα Windows mobile (Δεν καιγεται να παιζει παιχνιδια και βαριεται τα πολλα πολλα στο κινητο) Οποτε πουλησαμε το δικο της Lumia (535) και θα της δωσω το δικο μου (640XL) αφου θα παρω το Xiaomi
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαEιπαμε ειμαι λιγο παραξενος. Λιγο. Κατα τα αλλα ζω μια φυσιολογικη ζωη οπως ολοι οι αλλοι, φωναζω γυναικα παντοφλες και μου ερχονται οι παντοφλες (στο κεφαλι συνηθως )
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΧωρις υπερβολη ειστε το πληρεστερο forum που εχω δει ποτε (και ειμαι σε παααρα πολλα) με τονους πληροφοριων! Σε μιση ωριτσα θα ξεκινησω να ντυνομαι να παω να παρω το τηλεφωνο Θα ανεβασω και φωτο μολις το παραλαβω
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΟχι αληθεια. Δεν τρολλαρω. Απλα ειμαι λιγο παραξενος . Λογο ενασχολησης με την πληροφορικη (Σε σημειο καψιματος) απεκτησα κουσουρια. Ενα απο αυτα ειναι πως δεν θελω να πηγαινω βημα βημα, ουτε στο περιπου. Θελω να κατανοησω πληρως το πως, να το φυτεψω κυριολεκτικα στο κεφαλι μου οποτε οτι error και να δω, να ξερω απο που προερχεται και να μην ψαχνω πανικοβλητος εκεινη την ωρα. Οταν τα πραγματα δεν ειναι δομημενα στο κεφαλι μου, στρεσαρομαι!
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
ΜήνυμαΟχι μονο αυτο. Θελω να καταλαβω και την διαφορα αναμεσα στις roms και μερικα αλλα οπως: Πλεον ποια γινεται αιτηση για το ξεκλειδωμα του bootloader και αν ναι, που? Αλλιως γινεται απο το app που δινει η Xiaomi? (MyFlashUnlock) Oταν δεν εχεις επαφη με το αντικειμενο δεν υπαρχει τιποτα δεδομενο. Και θα μου πεις ψαξε στο forum. Μερικα threat φτανουν τις 350+ σελιδες!!!! (Ξεκλειδωμα bootloader....)
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
Μήνυμα