Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
Παράθεση από annonnaki: “Μεγάλη πίκρα φίλε. Κρίμα και είναι εξαιρετικό κινητό. Θεωρώ πως δεν έχεις να χάσεις πιέζοντας λίγο το vickmall. Είναι σοβαροί και δεν θα έχεις πρόβλημα απλά θα σπάσουν τα νεύρα σου στην αναμονή. ” το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ποτε μεσα στο live chat ουτε στο σκαιπ απαντανε εχω στειλη 2 εμαιλ και ακομα περιμενω να απαντησουν με βλεπω να κανω dispute....
-
Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από Exploticon: “πφφφ δν λεει να ερθει το κινητο απο τις 10 του μηνα εχει κολησει στο παρισι με chronopost μου αρεσει που στο vickmall ο τροπος αποστολης λεγεται eu express... ” Φίλε καλησπέρα,Εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με αποστολή από Κίνα στις 09/01. Βέβαια λόγω διακοπή ρεύματος μέχρι στιγμής κάθομαι και το κοιτάω στο φως των κεριών. Ερώτημα: το ζήτησα με την official china και μου ήρθε με την 8.0.17.0 (MAGCNDI). Περιέργως εγώ βλέπω επίσημη 8.0.18.0 (MAGC…
-
Wednesday 01/04/2017 06:40 AM Outbound linehaul scan Comment : Departure to the finale destination στο tracking εχει κολιση εδω με chronopost ξερει κανεις τι παιζει θα το εχω αυτη την εβδομαδα? (το πειρα απο vickmall με eu express) επισης δειτε ποσο φοβερη καμερα εχει πραγματικα το περιμενω πως και πως για να παιξω με την καμερα πρεπει να ειναι πολυ καλος ο σενσορας youtube.com/watch?v=a2pP7ovBF4g
-
ψηφησα κι εγω με name exploticon :3
-
αγορα απο cosmote
Μήνυμαευχαριστω για την αμεση απαντιση υπαρχει κανεις αλλως που να το εχχει παρει με επιδωτηση της cosmote υ.γ: θελω να ειμαι σιγουρος για τον κοτσοβολο πρωτη φορα το ακουω δεν ξερω
-
αγορα απο cosmote
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Νομίζω το φέρνει μόνο ο Γερμανός και όχι η ίδια η Cosmote στα καταστήματά της. ” εδω αμα δεις λεει cosmote το ειδα οτι στον γερμανο το εχει το θεμα ειναι οτι μπορω να το παρω με την επιδωτηση της cosmote?
-
αγορα απο cosmote
Μήνυμακαλησπερα στο επισημο site εχει επισημο διανομεα cosmote μπορει να το παρει το κινητο απο εκει ο πατερας μου γιατι εχει επιδωτηση γι αυτο το λεω ειδα οτι το εχει ο γερμανος αλλα στην cosmote στο site δεν το βλεπβ....
-
Παράθεση από demakhs: “αφου θέλεις αυτονομία, μόλις έρθει, το σκοτώνεις στην ψυχρα, παίρνεις ένα Redmi note 3 pro κ σου μένει κ ένα κατοστάρι στην τσέπη!!! ” ειχα το απλο xiaomi redmi note 3 να πω την αληθεις δεν ημουν full ευχαριστημενος με την αυτονομια για τα 4000 mah που ειχε περιμενα παραπανω αλλα ο κυριος λογος που το πουλησα ηταν επειδη μου ηταν μεγαλο!! το μονο που θα μου λειψη πιστευω ειναι το fm
-
Παράθεση από gto: “Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από gto: “Παράθεση από Exploticon: “πειρα κι εγω απο το vickmall στα 390 ευρω ελπιζω να μην το μετανιωσο γιατι με 40-50 ευρω μπορουσα να παρω galaxy s7 αν ειχε η dual sim εκδοση τοσο σιγουρα θα το επαιρνα!! ” Πολλά δεν είναι τα 390 ; Ποια έκδοση πήρες ; ” πειρα το γκρι το 128αρι και εβαλα express shiping που ελεγε no custom 100% taxs για ασφαλεια ” Αφού το πήρες τώρα καλοτάξιδο να είναι (το πήρες ακριβούτσικα πάντως). Εγώ αναμένω το ίδιο και …
-
Παράθεση από gto: “Παράθεση από Exploticon: “πειρα κι εγω απο το vickmall στα 390 ευρω ελπιζω να μην το μετανιωσο γιατι με 40-50 ευρω μπορουσα να παρω galaxy s7 αν ειχε η dual sim εκδοση τοσο σιγουρα θα το επαιρνα!! ” Πολλά δεν είναι τα 390 ; Ποια έκδοση πήρες ; ” πειρα το γκρι το 128αρι και εβαλα express shiping που ελεγε no custom 100% taxs για ασφαλεια
-
Παράθεση από tragos: “Παράθεση από ktsak: “Ωππππππ νατααααα ..... Καλώς τα δεχθήκαμε RmTcBqQ.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Έχεις ξεκλειδώσει bootloader ή μπαίνει έτσι ή rom που φοράς?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” ειναι η dev rom απλα πρεπει να εχεις την stable για να πας σε dev δεν ειναι η miui 7.1 απλα ενα απλο update