αμεσως να πεταχτείς να μου το χαλάσεις πάλι εσύ ρε αντιπροσωπε!!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜαζί σου για το 4/128 και εγώ αυτό έχω. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα είναι τόσο "βαρυ" σε 3 χρόνια όπως το περιγράφεις. Μην ξεχνάς ότι αυτή την στιγμή το κινητό μας είναι στο top5 ταχύτητας και χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς σε ραμ και disk space.Ο/H baiosss έγραψε:
Και γω θα προτιμουσα τα περισσοτερα giga ram γι αυτο και επελεξα το 4/128. Οποτε ειμαι καλυμενος και σε χωρητικοτητα μνημης.
Ο λογος απλουστατος, πιο futureproof συσκευη αλλα οχι για 5 χρονια, μην τρελαθουμε τελειως!
Σε 3 χρονια ετσι οπως θα εχουν βαρυνει μονο οι εφαρμογες του Playstore, τα 4gb θα ειναι λιγα και οι συσκευες θα σερνονται.
Απο την αλλη ετσι οπως μας εχει κακομαθει η xiaomi με τις συσκευες που ανακοινωνει καθε τρεις μηνες, δυσκολο να την κρατησεις πανω απο δυο χρονια για να μην πω 1 χρονο.
Φίλε καλησπέρα,Ο/H Exploticon έγραψε:
πφφφ δν λεει να ερθει το κινητο απο τις 10 του μηνα εχει κολησει στο παρισι με chronopost μου αρεσει που στο vickmall ο τροπος αποστολης λεγεται eu express...
είχε βγει και 8.0.17.0 αλλά την απεσύραν μέσα στη μέρα.Ο/H annonnaki έγραψε:
Φίλε καλησπέρα,Εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με αποστολή από Κίνα στις 09/01.Ο/H Exploticon έγραψε:
πφφφ δν λεει να ερθει το κινητο απο τις 10 του μηνα εχει κολησει στο παρισι με chronopost μου αρεσει που στο vickmall ο τροπος αποστολης λεγεται eu express...
Βέβαια λόγω διακοπή ρεύματος μέχρι στιγμής κάθομαι και το κοιτάω στο φως των κεριών.
Ερώτημα: το ζήτησα με την official china και μου ήρθε με την 8.0.17.0 (MAGCNDI). Περιέργως εγώ βλέπω επίσημη 8.0.18.0 (MAGCNDI). Πως γκένεν ατό που λέει και ο Ογκουνσότο;;;;;
Τώρα το κάνω update στην 8.0.22.0 και μετά unlock (δίνω wifi hotspot από το mi4 γιατί δεν αντέχω).
Πρώτη αίσθηση εξαιρετική. Καλή και η mofi θήκη. Δεν δοκίμασα να βάλω το τζαμάκι της mofi που δηλώνει full cover. Αν ανάψουν τα φώτα σήμερα θα προχωρήσω.
α υπεροχα καταλαβα παιζι να εχουν χασει το δεμα μου και αντε να βγαλω ακρη με το γαλλικο ταχυδρομειο...Ο/H annonnaki έγραψε:
Φίλε καλησπέρα,Εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με αποστολή από Κίνα στις 09/01.Ο/H Exploticon έγραψε:
Βέβαια λόγω διακοπή ρεύματος μέχρι στιγμής κάθομαι και το κοιτάω στο φως των κεριών.
Ερώτημα: το ζήτησα με την official china και μου ήρθε με την 8.0.17.0 (MAGCNDI). Περιέργως εγώ βλέπω επίσημη 8.0.18.0 (MAGCNDI). Πως γκένεν ατό που λέει και ο Ογκουνσότο;;;;;
Τώρα το κάνω update στην 8.0.22.0 και μετά unlock (δίνω wifi hotspot από το mi4 γιατί δεν αντέχω).
Πρώτη αίσθηση εξαιρετική. Καλή και η mofi θήκη. Δεν δοκίμασα να βάλω το τζαμάκι της mofi που δηλώνει full cover. Αν ανάψουν τα φώτα σήμερα θα προχωρήσω.
το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ποτε μεσα στο live chat ουτε στο σκαιπ απαντανε εχω στειλη 2 εμαιλ και ακομα περιμενω να απαντησουν με βλεπω να κανω dispute....Ο/H annonnaki έγραψε:
Μεγάλη πίκρα φίλε. Κρίμα και είναι εξαιρετικό κινητό. Θεωρώ πως δεν έχεις να χάσεις πιέζοντας λίγο το vickmall. Είναι σοβαροί και δεν θα έχεις πρόβλημα απλά θα σπάσουν τα νεύρα σου στην αναμονή.