Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Ο/H demakhs έγραψε:

γιατί, τι έχουν τα κουμπιά?

το χω ξαναδιαβάσει και αδυνατώ να καταλάβω για τι πράγμα ακριβώς μιλάτε.....

εγώ δεν έχω εμπειρία από πιο "lux" κουμπιά, ίσως γι αυτό μου φαίνονται και μια χαρά!!!!
      Μια χαρά είναι τα κουμπιά ...

Ο/H annonnaki έγραψε:

Συγκεκριμενα: αν τα πιάσεις απαλά με το δάχτυλο και τα κινήσεις πάνω κάτω παίζουν αρκετά με την έννοια ότι είναι σχετικά χαλαρά.
      Επίσης αν τα "χαιδεψεις" κουνώντας το δάχτυλο σου από την οθόνη προς το πίσω μέρος σαν χορδές καταλαβαίνεις πόσο χαλαρά είναι ακούγονται κιόλας.

Για μένα θα έπρεπε να είναι πιο σφιχτά με λιγότερο τζόγο και ίσως να προεξείχαν λιγότερο. Γενικά έχω δει πολύ ανώτερα κουμπιά.

Σαφώς δεν αλλάζει η γενική εικόνα του κινητού ούτε η αίσθηση που σου δίνει απλά εμένα μου την "σπάνε" λίγο.
      Στο δικό μου δεν παίζουν. Μια χαρά τα βρίσκω.

Ο/H demakhs έγραψε:

εγώ δεν καταλαβαίνω καμιά διαφορά, παρόλο που κάνω όλα αυτά τα ζογκλερικά που αναφέρεις!! 8|

μήπως δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα, γιατί το χω σε θήκη?? :hmm:

έβγαλα τη θήκη και σα να χεις δίκιο, αλλά εμένα το ίδιο μου κάνει....το ξανάβαλα στη θήκη! :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol:
      Το ξαναγράφω μια χαρά είναι :) Σε εμένα τουλάχιστον δεν τρίζουν καθόλου. Μήπως έχει να κάνει με ημερομηνία παραγωγής ;

Σήμερα παρέλαβα και αυτό. Ποιο μικρό σε μέγεθος από το αντίστοιχο blitzwolf το οποίο παρεμπιπτόντως παίζει μια χαρά.
      Σε μια πρώτη φόρτιση που έκανα την ώρα που γράφω το παρόν διαπίστωσα πως όπως και με τον blitzwolf αλλα και το "μαμά" όταν φορτίζει σε γρήγορη φόρτιση το κνητό είναι ελαφρώς ποιο ζεστό. Επίσης έχω μια αίσθηση (δεν ξέρω αν ισχύει και δεν γνωρίζω πως να το τεστάρω) ότι αδειάζει ποιο γρήγορα η μπαταρία.
      Τέλος περιμένω ακόμα από τον Νοέμβριο που το παρήγγειλα την θήκη !!!
    • Τα κουμπιά παίζουν και σε μένα. Σαφώς περίμενα και καλύτερο, αλλά δεν είναι deal-breaker.
      Εξάλλου σκοπεύω να το έχω σε θηκούλα..
      8-) 8-) 8-)
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sokin_v έγραψε:

Το θεμα με το tempered glass παραμενει κανενας δεν βρισκει κατι της προκοπης....
      Περιμένω 2 διαφορετικά...
      Θα σου πω.
      Πιστευω βέβαια ότι λόγω 2.5D δεν παίζει να κάτσει κανένα σωστά.

• Έχει δίκιο ο Γιώργος ειναι γνωστό θέμα με την νέα μόδα των curved 2.5d. Ποτέ δεν κάθετε σωστα το tempered glass. Μόνο με συμβιβασμούς το φοράς αλλιώς πας σε ζελατίνα που πάλι έχει συμβιβασμούς. Εγώ περιμένω μια nillkin H +αλλά πήρα και ζελατίνα nillkin να δω τι λέει. Βέβαια ταχυδρομείου θέλοντος και τελωνείου επιτρέποντος....όταν θα ρθούν θα σας πω κ γω την άποψή μου
    • @linuxilakis σωστή παρατήρηση αυτη. Αν το αντέχεις!
      Έχω το nillikin.. καλύτερα από αλλά τζάμια αλλά πάλι όχι καλό.
      Έχω ζελατίνες έτοιμες μόλις πετάξει το πρώτο σπάσιμο.

Στάλθηκε από το MI 5s μου
    • πιστευω με μια καλη θηκη που το κινητο μπαινει τελειω μεσα ,με σιλικονη τριγυρω που εξεχει ελαχιστα απο την οθονη δνε εχεις θεμα..ειναι πολυ δυσκολο να παθει ζημεια και να πεσει.οποτε με μια ζελατινα κατι θα γινει.
      εγω πηρα αυτη την θηκη και θεωρω οτι προστατευει πολυ,στο προηγουμενο κινητο δεν ειχ καν ζελατινα ,ουτε tempered 1 χρονι και δεν εχει ουτε γρατζουνια αν και επσε καμποσες φορες.
      Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
      περιμενω ομως και αυτο το τεμπερεντ,σε φωτο ειδα οτι τεριαζει σχεδον τελεια.αμα δνε τεριαζει,πηρα ζελατινα και με την θηκα νιωθω ησυχος
      Original Priemuim Tempered Glass Steel Film for Xiaomi Mi5S Mi 5S/5S Plus | eBay

Bodai: Non Affiliate Links REMVED
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giannisgr41 έγραψε:

πιστευω με μια καλη θηκη που το κινητο μπαινει τελειω μεσα ,με σιλικονη τριγυρω που εξεχει ελαχιστα απο την οθονη δνε εχεις θεμα..ειναι πολυ δυσκολο να παθει ζημεια και να πεσει.οποτε με μια ζελατινα κατι θα γινει.
      εγω πηρα αυτη την θηκη και θεωρω οτι προστατευει πολυ,στο προηγουμενο κινητο δεν ειχ καν ζελατινα ,ουτε tempered 1 χρονι και δεν εχει ουτε γρατζουνια αν και επσε καμποσες φορες.
      Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
      περιμενω ομως και αυτο το τεμπερεντ,σε φωτο ειδα οτι τεριαζει σχεδον τελεια.αμα δνε τεριαζει,πηρα ζελατινα και με την θηκα νιωθω ησυχος
      Original Priemuim Tempered Glass Steel Film for Xiaomi Mi5S Mi 5S/5S Plus | eBay

Το temperred στο δεύτερο link το έχω και γω. Υπόψιν ότι ναι μεν κάθεται καλά αλλά καλύπτει το περιμετρικό μαύρο bezel που έχει η οθόνη εσωτερικά. Ουσιαστικά είναι σαν να προσθέτει φυσικά bezels στη συσκευή. Επίσης το άλλο κακό είναι δεν κολλάει σε όλη την επιφάνεια της οθόνης όπως όλα τα tempered glasses, κάτι που θα διαπιστώσεις όταν το βάλεις. Αφήνει κενό στην μέση της οθόνης με λίγα λόγια.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Στο ίδιο στυλ με λευκό περίγραμμα έχω ένα MOFI αλλά δεν το έβαλα ακόμη, ίσως αύριο.
      Έχω παραγγείλει και περιμένω 2-3 ακόμη διάφανα χωρίς περίγραμμα που δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Δεν με χαλάει το κενό στα πλάγια τόσο.
      Θα ενημερώσω αν πετύχω κάτι αξιόλογο.

Στα του κινητού όσο το δουλεύω τόσο το γουστάρω. Ταχύτατο autofocus η κάμερα. Και μέχρι στιγμής η αυτονομία του είναι η ευχάριστη έκπληξη. Σε σύγκριση με το Mi4 μου φαίνεται ελαφρώς καλύτερο. Από βδομάδα θα δώσω και χρόνους.
    • Παιδιά να κάνω 2 ερωτήσεις. Καταρχήν να σημειώσω πως έχω την official global stable 8.0.3.0 rom.

1. Το 3D Touch το έχει δουλέψει κανείς; Εγώ όσες φορές και να προσπάθησα δεν μου βγάζει κάποιο άλλο μενού. Το έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις. Μήπως δεν το υποστηρίζει η ρομ;

2. Όταν παρέλαβα το κινητό είχε την official chinese rom και πέρασα πολύ εύκολα την official global. Τώρα λέω να βάλω για recovery το twrp αλλά χωρίς να αλλάξω rom. Δεν το έβαλα τη πρώτη φορά και τώρα λέω να το βάλω για μελλοντικά πειράγματα. Γίνεται (έχω ξεκλείδωτο bootloader); Και εάν γίνεται, λέτε να αρχίσει να χτυπάει τίποτα errors μέχρι να κάνω κανένα wipe κλπ, οπότε και δεν γλιτώνω το πέρασμα της rom ξανά;
    • το 3d touch σα να νομίζω δε λειτουργεί στο mi 5s αλλά μόνο στο plus.

αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader περνας εύκολα το twrp χωρίς να χεις κανένα από τα θέματα που γράφεις.

εσύ τον ξεκλείδωσες τον bootloader?
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Εγώ πάλι νομίζω πως το 3D Touch το έχει μόνο το Mi5s 4/128 (αυτό έχω) και κανένα άλλο. Ούτε τα Plus.

Ναι, εγώ το ξεκλείδωσα το bootloader γιατί πέρασα τη rom με fastboot method και χρειαζόταν.