Μια χαρά είναι τα κουμπιά ...Ο/H demakhs έγραψε:
γιατί, τι έχουν τα κουμπιά?
το χω ξαναδιαβάσει και αδυνατώ να καταλάβω για τι πράγμα ακριβώς μιλάτε.....
εγώ δεν έχω εμπειρία από πιο "lux" κουμπιά, ίσως γι αυτό μου φαίνονται και μια χαρά!!!!
Στο δικό μου δεν παίζουν. Μια χαρά τα βρίσκω.Ο/H annonnaki έγραψε:
Συγκεκριμενα: αν τα πιάσεις απαλά με το δάχτυλο και τα κινήσεις πάνω κάτω παίζουν αρκετά με την έννοια ότι είναι σχετικά χαλαρά.
Επίσης αν τα "χαιδεψεις" κουνώντας το δάχτυλο σου από την οθόνη προς το πίσω μέρος σαν χορδές καταλαβαίνεις πόσο χαλαρά είναι ακούγονται κιόλας.
Για μένα θα έπρεπε να είναι πιο σφιχτά με λιγότερο τζόγο και ίσως να προεξείχαν λιγότερο. Γενικά έχω δει πολύ ανώτερα κουμπιά.
Σαφώς δεν αλλάζει η γενική εικόνα του κινητού ούτε η αίσθηση που σου δίνει απλά εμένα μου την "σπάνε" λίγο.
Το ξαναγράφω μια χαρά είναιΟ/H demakhs έγραψε:
εγώ δεν καταλαβαίνω καμιά διαφορά, παρόλο που κάνω όλα αυτά τα ζογκλερικά που αναφέρεις!!![]()
μήπως δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα, γιατί το χω σε θήκη??
έβγαλα τη θήκη και σα να χεις δίκιο, αλλά εμένα το ίδιο μου κάνει....το ξανάβαλα στη θήκη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σήμερα παρέλαβα και αυτό. Ποιο μικρό σε μέγεθος από το αντίστοιχο blitzwolf το οποίο παρεμπιπτόντως παίζει μια χαρά.
Σε μια πρώτη φόρτιση που έκανα την ώρα που γράφω το παρόν διαπίστωσα πως όπως και με τον blitzwolf αλλα και το "μαμά" όταν φορτίζει σε γρήγορη φόρτιση το κνητό είναι ελαφρώς ποιο ζεστό. Επίσης έχω μια αίσθηση (δεν ξέρω αν ισχύει και δεν γνωρίζω πως να το τεστάρω) ότι αδειάζει ποιο γρήγορα η μπαταρία.
Τέλος περιμένω ακόμα από τον Νοέμβριο που το παρήγγειλα την θήκη !!!