Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • αμεσως να πεταχτείς να μου το χαλάσεις πάλι εσύ ρε αντιπροσωπε!!!! :grumble: :grumble: :grumble:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• πφφφ δν λεει να ερθει το κινητο απο τις 10 του μηνα εχει κολησει στο παρισι με chronopost μου αρεσει που στο vickmall ο τροπος αποστολης λεγεται eu express...
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Και γω θα προτιμουσα τα περισσοτερα giga ram γι αυτο και επελεξα το 4/128. Οποτε ειμαι καλυμενος και σε χωρητικοτητα μνημης.
      Ο λογος απλουστατος, πιο futureproof συσκευη αλλα οχι για 5 χρονια, μην τρελαθουμε τελειως!
      Σε 3 χρονια ετσι οπως θα εχουν βαρυνει μονο οι εφαρμογες του Playstore, τα 4gb θα ειναι λιγα και οι συσκευες θα σερνονται.
      Απο την αλλη ετσι οπως μας εχει κακομαθει η xiaomi με τις συσκευες που ανακοινωνει καθε τρεις μηνες, δυσκολο να την κρατησεις πανω απο δυο χρονια για να μην πω 1 χρονο.
      Μαζί σου για το 4/128 και εγώ αυτό έχω. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα είναι τόσο "βαρυ" σε 3 χρόνια όπως το περιγράφεις. Μην ξεχνάς ότι αυτή την στιγμή το κινητό μας είναι στο top5 ταχύτητας και χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς σε ραμ και disk space.
      Αν το android φτάσει σε 3 χρόνια να μην του φτάνουν 4ram και 128disk τότε φοβάμαι ότι κάτι θα έχει πάει πολύ πολύ στραβά.
      Μην ξεχνάμε ότι αυτή την στιγμή με με αυτή την μνήμη ή και λιγότερη υπάρχουν υπολογιστές που τρέχουν windows !!

Αν θέλετε να κάνουμε μια μαντεψιά πάντως, πιστεύω ότι η μπαταρία θα είναι αυτή που θα μας ξενερώσει πρώτα ... να το θυμηθείτε.

Φυσικά το πρόβλημα μας πάντα θα είναι ΠΑΝΤΑ οι καινούργιες συσκευές που θα μας "ερεθίζουν" να τις αγοράσουμε.
    • Διαφήμιση
    • OffTopic
      Tα κινητά πλέον ειναι στη κατηγορία gadget, οπότε οποιος εχει το μικρόβιο και τα φταλέ θα πράτει αναλογα.
    • Ο/H Exploticon έγραψε:

πφφφ δν λεει να ερθει το κινητο απο τις 10 του μηνα εχει κολησει στο παρισι με chronopost μου αρεσει που στο vickmall ο τροπος αποστολης λεγεται eu express...
      Φίλε καλησπέρα,
      Εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με αποστολή από Κίνα στις 09/01.

Βέβαια λόγω διακοπή ρεύματος μέχρι στιγμής κάθομαι και το κοιτάω στο φως των κεριών.

Ερώτημα: το ζήτησα με την official china και μου ήρθε με την 8.0.17.0 (MAGCNDI). Περιέργως εγώ βλέπω επίσημη 8.0.18.0 (MAGCNDI). Πως γκένεν ατό που λέει και ο Ογκουνσότο;;;;;

Τώρα το κάνω update στην 8.0.22.0 και μετά unlock (δίνω wifi hotspot από το mi4 γιατί δεν αντέχω).

Πρώτη αίσθηση εξαιρετική. Καλή και η mofi θήκη. Δεν δοκίμασα να βάλω το τζαμάκι της mofi που δηλώνει full cover. Αν ανάψουν τα φώτα σήμερα θα προχωρήσω.
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

Ο/H Exploticon έγραψε:

πφφφ δν λεει να ερθει το κινητο απο τις 10 του μηνα εχει κολησει στο παρισι με chronopost μου αρεσει που στο vickmall ο τροπος αποστολης λεγεται eu express...
      Φίλε καλησπέρα,Εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με αποστολή από Κίνα στις 09/01.

Βέβαια λόγω διακοπή ρεύματος μέχρι στιγμής κάθομαι και το κοιτάω στο φως των κεριών.

Ερώτημα: το ζήτησα με την official china και μου ήρθε με την 8.0.17.0 (MAGCNDI). Περιέργως εγώ βλέπω επίσημη 8.0.18.0 (MAGCNDI). Πως γκένεν ατό που λέει και ο Ογκουνσότο;;;;;

Τώρα το κάνω update στην 8.0.22.0 και μετά unlock (δίνω wifi hotspot από το mi4 γιατί δεν αντέχω).

Πρώτη αίσθηση εξαιρετική. Καλή και η mofi θήκη. Δεν δοκίμασα να βάλω το τζαμάκι της mofi που δηλώνει full cover. Αν ανάψουν τα φώτα σήμερα θα προχωρήσω.
      είχε βγει και 8.0.17.0 αλλά την απεσύραν μέσα στη μέρα.
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

Ο/H Exploticon έγραψε:

Φίλε καλησπέρα,Εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με αποστολή από Κίνα στις 09/01.

α υπεροχα καταλαβα παιζι να εχουν χασει το δεμα μου και αντε να βγαλω ακρη με το γαλλικο ταχυδρομειο...

με acs ηρθε ελλαδα?

=============== Ιαν 18th 2017, 5:39pm ===============
      καλησπερα περιμενα το κινητο εδω και 20 μερες με eu express απο vickmall μετα απο τοση αναμονη δεν αντεξα και ειπα να στειλω στην chronopost η απαντιση τους ηταν αυτη? Chronopost
      Hello,
      As we don't know where is your parcel since January 11th research is needed, I am really sorry for this situation.
      According to the process I invite you to get in touch with your sender to start investigations.
      Thank you for your understanding, have a nice day!
      Nicolas

στο tracking number απο της 10 του μηνα ειναι στο παρισι τωρα εγω τι να κανω να προσπαθησω να μηλισω με vickmall? εχουν γιορτες εκει σιγα μην μου απαντισουν....

θα τρελαθω ειμαι τοσες μερες χωρις κινητο και εδωσα και τοσα λεφτα....
    • Διαφήμιση
    • Μεγάλη πίκρα φίλε. Κρίμα και είναι εξαιρετικό κινητό. Θεωρώ πως δεν έχεις να χάσεις πιέζοντας λίγο το vickmall. Είναι σοβαροί και δεν θα έχεις πρόβλημα απλά θα σπάσουν τα νεύρα σου στην αναμονή.

Στα της συσκευής. Με την βοήθεια των φίλων εδώ μέσα το εστησα με την eu και τώρα απόλαμβάνω.

Στα θετικά: φοβερή κάμερα, αφή και οθόνη-αποκριση. Ο αισθητήρας του αποτυπωματος μία χαρά αλλά δεν κατάλαβα και διαφορα σε σχέση με άλλους (κλασσικούς).

Στα αρνητικά: μονάχα τα κουμπιά power + volume. Δεν συνάδουν με την ποιότητα του κινητού. Κακή υλοποίηση και ευτυχώς το είχα διαβάσει σε σχόλια και δεν με ξενερωσε τελείως.

Επειδή το δώρο tempered glass του vickmall είναι τραγικό(βασικά δεν ταιριάζει) και το mofi που πήρα είναι με το λευκό πλαίσιο που δεν μου άρεσε ψάχνω να βρω κανένα καλό από Ελλάδα.

Έχει κανένας άποψη για τα παρακάτω:
      1. 0.26 mm 9h 2.5d
      2. Ancus Tempered Glass Nano Shield 0.15 mm 9h
      3. Ultra hard 9h
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

Μεγάλη πίκρα φίλε. Κρίμα και είναι εξαιρετικό κινητό. Θεωρώ πως δεν έχεις να χάσεις πιέζοντας λίγο το vickmall. Είναι σοβαροί και δεν θα έχεις πρόβλημα απλά θα σπάσουν τα νεύρα σου στην αναμονή.
      το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ποτε μεσα στο live chat ουτε στο σκαιπ απαντανε εχω στειλη 2 εμαιλ και ακομα περιμενω να απαντησουν με βλεπω να κανω dispute....
    • γιατί, τι έχουν τα κουμπιά?

το χω ξαναδιαβάσει και αδυνατώ να καταλάβω για τι πράγμα ακριβώς μιλάτε.....

εγώ δεν έχω εμπειρία από πιο "lux" κουμπιά, ίσως γι αυτό μου φαίνονται και μια χαρά!!!!

• Συγκεκριμενα: αν τα πιάσεις απαλά με το δάχτυλο και τα κινήσεις πάνω κάτω παίζουν αρκετά με την έννοια ότι είναι σχετικά χαλαρά.
      Επίσης αν τα "χαιδεψεις" κουνώντας το δάχτυλο σου από την οθόνη προς το πίσω μέρος σαν χορδές καταλαβαίνεις πόσο χαλαρά είναι ακούγονται κιόλας.

Για μένα θα έπρεπε να είναι πιο σφιχτά με λιγότερο τζόγο και ίσως να προεξείχαν λιγότερο. Γενικά έχω δει πολύ ανώτερα κουμπιά.

Σαφώς δεν αλλάζει η γενική εικόνα του κινητού ούτε η αίσθηση που σου δίνει απλά εμένα μου την "σπάνε" λίγο.
    • Διαφήμιση
    • εγώ δεν καταλαβαίνω καμιά διαφορά, παρόλο που κάνω όλα αυτά τα ζογκλερικά που αναφέρεις!! 8|

μήπως δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα, γιατί το χω σε θήκη?? :hmm:

έβγαλα τη θήκη και σα να χεις δίκιο, αλλά εμένα το ίδιο μου κάνει....το ξανάβαλα στη θήκη! :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol: