Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Σοβαρο προβλημα boot MI3

pelman - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

δεν μπήκε στο recovery αλλά άνοιξε χωρίς να φορτίζει.. έχω αφαιρέσει την κάρτα sim και μου δείχνει 0 % ..να κάνω reboot στo recovery??

pelman - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

τώρα το έχω μισή ώρα τουλάχιστον στο pc και πήγε στο 1% και τώρα πάλι είναι στο 0%.. ο φορτιστής και το καλώδιο που χρησιμοποιώ τώρα δουλεύει κανονικά γιατί το δοκιμάζω σε 'ενα mi2s που έχω και το φορτίζει.. να το βγάλω και να το βάλω πάλι στο φορτιστή..?? στο μεταξύ χθες το φόρτισα με έναν άλλον φορτιστή όσο ήμουν έξω από το σπίτι .. πως θα διαπιστώσω αν χάλασε η θύρα ?? τώρα το βάζω πάλι στο φορτιστή και μου δείχνει πάλι 0%.. να περιμένω για να δω τι θα γίνει?? ωραία 40 λεπτά και δεν έχει φορτ…

pelman - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

καλησπέρα.. χρειάζομαι βοήθεια κύριοι.. δεν φορτίζει το MI3 που έχω.. χθες είχε όλη μέρα κάτω από 30% μπαταρία και το βράδυ που γύρισα σπίτι να το φορτίσω είχε γύρω στο 12% αλλά διαπίστωσα ότι είχα χαλασμένο/κομμένο καλώδιο και δεν μπορούσα να το φορτίσω.. όταν πήγε σήμερα το πρωί στο 2% το έκλεισα το κιν και το μεσημέρι πήγα να το φορτίσω με τον xiaomi φορτιστή και καλώδιο της αδερφής μου.. κλειστό το κινητό προφανώς.. το άφησα 3 ώρες και διαπίστωσα ότι δεν είχε φορτίσει καθόλου παρά μόνο αναβό…

• Έσπασα την οθόνη του Mi3 μου

pelman - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Από τα λεγόμενα σας καταλαβαίνω ότι μάλλον θα το πάω σε κάποιον τεχνικό γιατί το κινητό είναι φοβερό και δεν θέλω να το χάσω..!! + το ότι αργούμε μέχρι τον Δεκέμβριο που θα βγει το ΜΙ4 4G.. Κρίμα όντως..

• Έσπασα την οθόνη του Mi3 μου

pelman - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Φίλε Dexter παρακολούθησα το thread από την αρχή.. Καταρχήν μπράβο σου που το έκανες... Δυστυχώς μου έπεσε πριν από καμια εβδομάδα το mi3 και ράγισε το πλαστικό πάνω αριστερά (ακριβώς πάνω από το MI) και τν επομενη μέρα μου έβγαλε ένα κίτρινο σημάδι στο μέσον της οθόνς το οποίο θα στο στείλω σε φωτό να το δεις.. Από την μικρή εμπειρία σου μπορείς να το δεις και να μου πεις τι μπορεί να είναι και σε ενδεχόμενη ανοιχτή εγχείρηση να στο στείλω και να το κάνεις εσύ γιατί εγώ δεν τα μπορώ αυτά?? Ευχα…

• κάνει και σε άλλους FC η εφαρμογή βίντεο?? έχω την 3.11 έκδοση..

• Προβλημα στα αρχεία με το KuaiPan

pelman - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλημέρα.. Είμαι κάτοχος MI3 Χθες πήγα να βάλω τον κωδικό μου για να συνδεθώ στο KuaiPan το οποίο χρησιμοποιούσα στο ΜΙ2s και από τότε μου βγάζει αυτό το μήνυμα και μετά μου βγάζει αναμονή επειδή δεν ανταποκρίνεται. Γιατί το βγάζει αυτό? Τι μπορώ να κάνω γιατί δεν μπορώ να δω τα αρχεία μου?

• Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το SwiftKey.. Βασικά έχω χρησιμοποιήσει και τα υπόλοιπα που υποτίθεται ότι είναι καλά και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο και στις προβλέψεις και στην ταχύτητα που μπορείς να γράψεις .. Αν θυμάμαι 2 ευρώ και κάτι πρέπει να το είχα αγοράσει.. Ακόμη δεν έκανα το update.. Θα το κάνω σε λίγο.. Επίσης όταν λέμε για κάτι ότι είναι χάλια καλό είναι να λέμε και ποιο είναι το super.. Για να ξέρουμε κι εμείς να πάρουμε το άλλο.. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Πρόβλημα με το mi2s

pelman - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την βοήθεια... Στα καλά καθούμενα που το άνοιξα πριν δουλεύει κανονικά!! Έκανα πάλι την 3.10 εγκατάσταση και πάλι όλα ρολόι.. Το κινητό στην αδερφή μου θα το δώσω και βαριέμαι να της περνάω από την αρχή τις εφαρμογές γιατί backup δεν κάνω ποτέ.. Τι copy τι cut τι delete κάτι βίντεο και φωτογραφίες που είχα γύρω στα 8 gb μέγεθος όλα μαζί.. Μάλλον γι αυτό μου κολλούσε.. Επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Πρόβλημα με το mi2s

pelman - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Έχω ένα mi2s εδώ και 3 μήνες και μόλις προχθές παρέλαβα ένα καινούριο mi3.. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα παρότι πήγα στο mi3.. Αυτό έγινε καθαρά λόγω μεγέθους στην οθόνη.. Χθες που πήγα να περάσω τα αρχεία στο pc από το mi2s προκειμένου να τα αντιγράψω στο καινούριο έκανα το λάθος και το έβγαλα χωρίς να κάνω ασφαλή κατάργηση.. Έκανα αντιγραφή, διαγραφή αρχείων γιατί το κινητό θα το δώσω αλλού.. Το θέμα είναι είναι πως μετά από αυτό δεν μου ανοίγει το "file Explorer".. Αρχικά κολλάει και μετά…

• Εγώ προσωπικά παρέλαβα προχθές το mi3 από Merimobiles το οποίο όπως λες κι εσύ ήρθε με κιτκατ και έβαλα την 3.10 κιτκατ γιατί ούτως ή άλλως εξέλιξη θα έχουμε.. Τώρα δεν το έχω δουλέψει ποτέ με την 4.3 για να συγκρίνω αλλά δουλεύει ρολόι .. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι έχει πολύ λιγότερη διαθέσιμη μνήμη ραμ (με κλειστές όλες τις εφαρμογές) από το mi2s που έχω.. Το πρώτο έχει 750-950 ελεύθερα, ενώ το δεύτερο 1200-1300..μπορεί κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό? Sent from my MI 3W using Tapata…

• Μπράβο παιχταράδες μου .. ευχαριστούμε πολύ για την καλή δουλειά, τον κόπο που κάνατε και τον χρόνο που αφιερώσατε..