[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
3 μέρες με την 3.11 δεν έχει βγάλει το παραμικρό. FC κανένα και δεν έχω κάνει factory default
-
καλησπέρα!
σε αναμονή του 1s και εγώ, ελπίζω να παραλάβω την επόμενη εβδομάδα.
καλώς σας βρήκα! -
Καλωσόρισες στην παρέα μας ...
-
Ευχαριστώ για τη απάντηση φίλε,
Υποψιάζομαι ότι θα υπάρχει κάποια εντολή που να παγώνει τη οθόνη του τηλεφώνου.
Πράγματι πολύ σπαστικό αυτό που κάνει με τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Εξ άλλου είναι αναμενόμενο να υπάρχουν τέτοιου τύπου προβλήματα όταν εργάζεσαι σε εφαρμογές σαν αυτές που προσπαθούν να ‘’δαμάσουν” τα παιδιά της ομάδας εργασίας. -
Ο/H Anastasis έγραψε:
Καλημέρα, avoul ,για δες
Ασφάλεια / δικαιώματα / δικαιώματα root .
είναι ενεργοποιημένο.?[/
εννοεις απο απο ασφαλεια και απορρητο και μετα να ενεργοποησω τα δικαιωματα;;δεν βρισκω τα δικαιωματα root...η θα εμφανιστει αφου εγκαταστησω την 3,11;;τωρα ειμαι ξανα στην 3.9fixed και το ψαχνω...συγγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειμαι ελαφρως αρχαριος -
Καλησπέρα, μετά από λίγο καιρό στο forum και αρκετό διάβασμα καθώς είναι το πρώτο μου xiaomi αλλά και σχετικά πρωτάρης στα smartphone, σήμερα παρέλαβα το hongmi 1s, μου ήρθε από vickmall με αγγλοκινέζικη έκδοση και root, βλέπω πως υπάρχει updater και υπάρχει update σε MIUI JHCCNBD24.0 το οποίο δεν έχω κάνει, ρωτώ περισσότερο για σιγουριά καθώς δεν το έχω ξανακάνει, περνάω την 3.11 στην sd (χωρίς να την μετονομάσω σε update) και μετά την φλασάρω μέσω του updater;
-
Ο/H avoul έγραψε:
εννοεις απο απο ασφαλεια και απορρητο και μετα να ενεργοποησω τα δικαιωματα;;δεν βρισκω τα δικαιωματα root...η θα εμφανιστει αφου εγκαταστησω την 3,11;;τωρα ειμαι ξανα στην 3.9fixed και το ψαχνω...συγγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειμαι ελαφρως αρχαριος
Eίναι σχεδόν απίθανο να μη το βλέπεις,,,
Ο/H tenere91 έγραψε:
Καλησπέρα, μετά από λίγο καιρό στο forum και αρκετό διάβασμα καθώς είναι το πρώτο μου xiaomi αλλά και σχετικά πρωτάρης στα smartphone, σήμερα παρέλαβα το hongmi 1s, μου ήρθε από vickmall με αγγλοκινέζικη έκδοση και root, βλέπω πως υπάρχει updater και υπάρχει update σε MIUI JHCCNBD24.0 το οποίο δεν έχω κάνει, ρωτώ περισσότερο για σιγουριά καθώς δεν το έχω ξανακάνει, περνάω την 3.11 στην sd (χωρίς να την μετονομάσω σε update) και μετά την φλασάρω μέσω του updater;
Ναι τα κάνεις όπως είπες ακριβώς.
Δεν χρειάζεται wipe τίποτα και την φλασάρεις από τον Updater. -
Σε ευχαριστώ, μετά την φόρτιση θα ξεκινήσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά
-
Για το 1s απο την 9 πάω κατευθείαν στην 11 χωρίς την 10 ?
Είναι υποχρεωτικό να πάω και να κάνω ''factory default'' μετά το Update? -
Πας σρην 11 χωρίς Fectory Defaults.
-
Ξεκίνησα το φλασάρισμα, μόλις επέλεξα το αρχειο απο την sd η στην οθόνη εμφανίστηκε το λογότυπο της ΜΙ και στην συνέχεια έχω μείνει σε οθόνη με κινέζικα, ένα γλόμπο με κινέζικα πάλι και κάτω κάτω γράφει Recovery v1.1.7.21, πηγαίνουν όλα φυσιολογικά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα