Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.

• Παιδιά φτανω πολύ κοντά σε λύση... Να την επιβεβαιωσω σε λίγο και θα επανέλθω.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

parispap89 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από nflo: “Παράθεση από trickius: “Τελικά δοκίμασα με miui kate_global_images_V7.5.2.0.MHRMIDE_20160712.0000.26_6.0_global και μου γυρνάει το miflash error:Mismatching image and device. ” όταν φλασάρεις με το miflash στις κάτω επιλογές έχεις επιλέξει το "Clean all" ;” Και εγώ το ίδιο θέμα έχω... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ακολούθησα τον οδηγώ αλλα μου βγάζει error missmatching image and device..

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από parispap89: “Παράθεση από trickius: “Τελικά δοκίμασα με miui kate_global_images_V7.5.2.0.MHRMIDE_20160712.0000.26_6.0_global και μου γυρνάει το miflash error:Mismatching image and device. Any advice;” Έβγαλε καμία άκρη ; Γιατί και σε μένα το ίδιο θέμα έχει... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Επίσης μου έδωσε το Banggood αυτές τις οδηγίες: en.miui.com/a-232.html Δλδ να κάνουμε setup από τον updater... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από trickius: “Τελικά δοκίμασα με miui kate_global_images_V7.5.2.0.MHRMIDE_20160712.0000.26_6.0_global και μου γυρνάει το miflash error:Mismatching image and device. Any advice;” Έβγαλε καμία άκρη ; Γιατί και σε μένα το ίδιο θέμα έχει... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά και σε μένα το ίδιο... Μήπως πρέπει να κάνουμε αυτό με το signature στα 64bit windows ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εγώ προτείνω να το δοκιμάσω μία εχω εμπειρία για φλασαρισμα αλλά θα κάνω αυτό που λέτε κιόλας για partial refund από το PayPal γιατί αλλά λένε αλλά στέλνουν και δεν είναι και official ή διαδικασία που κάνουν. Μιας και όταν τους πεις εσύ να σου περάσουν καθαρη ROM λένε όχι αλλά να στέλνουν λάθος ROM ξέρουν... Τι να πω θα δούμε! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά έχω την πρώτη τους απάντηση ! b62545c8a205265351ef040d4f37bc85.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αυτό που σκέφτομαι είμαι όσο θα περιμένω να επιστρέψει το κινητό πίσω και να μου στείλουν το kenzo θα περάσει κάνα 40ημερο. Πιστεύω θα έχει βγει ελληνική ROM και καμιά θήκη μέχρι τότε..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @nflo Να φανταστώ δεν θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader ; Δεν χρειάζεται δλδ να κάνω αίτηση... Είδα το τελευταίο παράδειγμα που έστειλες και με τρομοκράτησες ! Παίζει να βγάλουν τα παιδιά ελληνική Rom ;

• Γνωρίζω από flash οπότε δεν έχω θεμα. Ή σκέψη μου είναι επειδή δεν γνωρίζω την συμπεριφορά της official ROM και είμαι υπέρ της ελληνικής αν θα έχει αποτέλεσμα το φλασαρισμα. Με λίγο λόγια αν αξίζει να κρατήσω αυτό το κινητό ή να το γυρίσω πίσω και να μου στείλουν το KENZO. Από την μία σκέφτομαι την ROM και αν θα βρω θήκη και tempered glass.(θα μπλεξω με το μέγεθος πάλι) και από την άλλη το πήγαινε έλα 2 μήνες.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ωραία θα στείλω εγώ και στο banggood να δω τι θα μου πουν. Αν έχεις και εσύ κανέναν οδηγό για να περάσω την rom του...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν βάλεις την ρομ του kate λογικά ναι.. Δεν ξέρω αν πετύχει το άλλο... Να φλασάρεις μόνο το αρχείο non hlos..... Αστο θα το ψάξω το βραδάκι και θα σου πω,,.” Ωραία και να βάλω την ROM του Kate από θέμα ελληνικών παίζει ; Επίσης έχει κινεζικές εφαρμογές ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amatsav: “Μου έστειλαν μηνυμα από την banggood και μου ειπαν να το στείλω πίσω. Τι λες νσ κάνω? να εγκαταστήσω την official ή να το πακετάρω και να το στείλω πίσω? Σε ευχαριστώ!” Τελικά φίλε μου τι έκανες ; Διότι και εγώ την πάτησα.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Με το flash το χω το θέμα είναι θα φτιάξει ή τσαμπα θα το κάνω ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Αυτό θα το κάνω αλλά τι κατάληξη θα έχει... Παράθεση από geoanto555: “Μίλα με το καταστημα και βάρα τους.... Πες εγώ ζήτησα kenzo...” Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• geoanto555 Τελικά φίλε μου τι έκανες γιατί και εγώ την πάτησα...

• Τι προτείνετε να κάνω ? Εντομεταξύ δεν είναι και δικό μου....

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ούτε σιμ δεν θα διαβάζει λοιπόν..... Για σκέψου τι θα κάνεις...” Πλάκα κάνεις.... Πως την πάτησαν έτσι. Ωραία τώρα με καμία ROM θα παίξει ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @nflo Πρέπει να έχεις δίκιο.... Το έβαλα πάνω στο δικό μου το kenzo και είναι 2 πόντοι πιο μεγάλο. Πω! Αυτό το banggood...