Μπες στην υπογραφή μου.... Σόρρυ δεν έχω χρόνο να δω πρέπει να φυγω..
Αν ΄δεν έχει για Κατε πάρε του ΚΕΝΖΟ ... απλά θα χρησιμοποιήσεις ρομ του κατε..
Ψάξε για unofficial to official.....
και γω αγορασα το κινητο απο ελλαδα και εχει θεμα. δεν κανει την αναβαθμιση που μου προτεινε. ανοιγοκλεινει και απλα φθανει η μπαρα της αναβαθμισης μεχρι το 1/3.τα παιδια μου εδωσαν οδηγο να αλλαξω ρομ...για μενα ειναι αρκετα δυσκολο και ετσι εστειλα μηνυμα στο καταστημα. το youhou ειναι...ακομα να απαντησουν ομως... και γω υπερ της λυσης με το καταστημα ειμαι μιας και υπαρχει η εγγυηση
Γνωρίζω από flash οπότε δεν έχω θεμα. Ή σκέψη μου είναι επειδή δεν γνωρίζω την συμπεριφορά της official ROM και είμαι υπέρ της ελληνικής αν θα έχει αποτέλεσμα το φλασαρισμα. Με λίγο λόγια αν αξίζει να κρατήσω αυτό το κινητό ή να το γυρίσω πίσω και να μου στείλουν το KENZO. Από την μία σκέφτομαι την ROM και αν θα βρω θήκη και tempered glass.(θα μπλεξω με το μέγεθος πάλι) και από την άλλη το πήγαινε έλα 2 μήνες....
Δεν υπάρχει Ελληνική ακόμα, ούτε θήκες στο "γενικό" εμπόριο, μόνο από Taiwan αν βρεις αλλά έχουν ακριβά μεταφορικά...στείλε το πίσω να ησυχάσεις αν δεν σε καίει η Band 20 (800Mhz) για 4G σε επαρχεία
@nflo Να φανταστώ δεν θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader ; Δεν χρειάζεται δλδ να κάνω αίτηση... Είδα το τελευταίο παράδειγμα που έστειλες και με τρομοκράτησες !
@parispap89 ειδικά αν δεν είναι δική σου η συσκευή μην το ξεκινήσεις. Θα παιδευτείς χωρίς λόγο. Κάνε Dispute την αγορά απο το banggood στην βάση ότι άλλο παρήγγειλες και άλλο σου έστειλαν και να τελειώνεις ...
Αυτό που σκέφτομαι είμαι όσο θα περιμένω να επιστρέψει το κινητό πίσω και να μου στείλουν το kenzo θα περάσει κάνα 40ημερο. Πιστεύω θα έχει βγει ελληνική ROM και καμιά θήκη μέχρι τότε.....