Redmi Note 3 pro International version (Kate) - Ήρθε με ρομ από Kenzo
-
-
Καλησπέρα σας παιδιά,
παρέλαβα σήμερα το καινούριο μου Redmi note 3 pro (Kenzo, το τσεκαρα και με fastboot getvar product) και ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader οποτε συμφωνα με αυτα που διάβασα πήγα να τον ξανακλειδώσω για να ξεκλειδωθεί officially. Φορουσε την Global Stable οταν το ελαβα.
Ακολούθησα λοιπον τις οδηγίες (αρκετά καλά, γενικά έχω κάνει αντίστοιχες διαδικασίες και σε άλλα κινητά, δεν ειμαι τελειως ασχετος) και πέρασα την Global Dev με fastboot και miflash tool. Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία (μου έγραψε $pause και εκανε reboot μονο του) κολλησε σε bootloop. Ουσιαστικά, προσπαθει να ανοιξει η ρομ, γραφει και Android κατω αλλα μολις εμφανιστει η μπαρα και αρχιζει να γεμιζει μαυριζει η οθονη και μετα βγαζει μηνυμα οτι απετυχε το encryption ή κατι τετοιο. Επισης, ο bootloader εχει πλεον κλειδώσει.
Απο αυτά που διάβασα εδώ, μαλλον πρεπει να προχωρήσω με edl αλλα επειδη μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει σωστα, θελετε να με επιβεβαιωσετε και να με καθοδηγησετε;
Ευχαριστώ! -
Ο/H Zach Kontoulis έγραψε:
Απο αυτά που διάβασα εδώ, μαλλον πρεπει να προχωρήσω με edl αλλα επειδη μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει σωστα, θελετε να με επιβεβαιωσετε και να με καθοδηγησετε;
1. Μέτρησε το κινητό και δες πόσο μήκος έχει. 150 ή 152 χιλιοστά ?
2. Έχει ευρωπαϊκό ή κινέζικο φορτιστή με ανταπτοράκι ?
3. Το αυτοκόλλητο από πίσω έχω έναν κωδικό model 2015..., πόσο γράφει στο δικό σου ? Μήπως είναι 2015161 ? -
Καλως σας βρηκα παιδια.
Καινουριος στο miui και πρωτη xiaomi συσκευη για μενα.
Παρελαβα χτες το "ιδιο" κινητο με τον parispap89
Ευρωπαικος φορτιστης, μια ψιλη μεγαλυτερο απο 15εκ, δεν δουλευει η καμερα και δεν διαβαζει δικτυο ενω αναγνωριζει την sim.
Επειδη ακομη ειμαι σε συνομιλιες με το καταστημα που το αγορασα και επειδη δεν ειναι για μενα αλλα για τον πατερα μου (πριν μπω σε διαδικασιες flasharισματος)
το κινητο που εχω στα χερια μου παιζει 4g Ελλαδα και εχει ελληνικα με την (global rom για το kate) η να το γυρισω κατευθειαν πισω?
-
Ο/H Xiaomer έγραψε:
Στο μέλλον θα πάρει και η stable Ελληνικά.. -
Ο/H parispap89 έγραψε:
Και άλλα κακά νέα, προσπάθησα με την μέθοδο σου parispap και καταλάθος φλάσαρα kenzo. Γαμώ το κεφάλι μου τώρα τρώω bootloops και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβγώ σε edl mode. Υπάρχει άλλη περίπτωση να το επαναφέρω;
Ακούω συμβουλές γιατί πλέον έφτασα σε τέλμα.. -
-
-
Καλησπέρα φίλε μου!
Σίγουρα έχει Global rom kate ;
Μπορείς να στείλεις screenshot ;
Ο/H Xiaomer έγραψε:
Καλως σας βρηκα παιδια.
Καινουριος στο miui και πρωτη xiaomi συσκευη για μενα.
Παρελαβα χτες το "ιδιο" κινητο με τον parispap89
Ευρωπαικος φορτιστης, μια ψιλη μεγαλυτερο απο 15εκ, δεν δουλευει η καμερα και δεν διαβαζει δικτυο ενω αναγνωριζει την sim.
Επειδη ακομη ειμαι σε συνομιλιες με το καταστημα που το αγορασα και επειδη δεν ειναι για μενα αλλα για τον πατερα μου (πριν μπω σε διαδικασιες flasharισματος)
το κινητο που εχω στα χερια μου παιζει 4g Ελλαδα και εχει ελληνικα με την (global rom για το kate) η να το γυρισω κατευθειαν πισω?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Zach Kontoulis έγραψε:
2. Έχει ευρωπαϊκό ή κινέζικο φορτιστή με ανταπτοράκι ?
3. Το αυτοκόλλητο από πίσω έχω έναν κωδικό model 2015..., πόσο γράφει στο δικό σου ? Μήπως είναι 2015161 ?
2. Ευρωπαικό
3. ναι ειναι 2015161
Αυτά σημαινουν οτι έχω το Kate και το fastboot getvar product μου ειπε ψέμματα ε; Και πως διορθωνω την πατατα μου;
Να κανω τα παρακάτω και να εγκαταστήσω china dev Kate rom? Ο τελικός στόχος είναι να εγκαταστήσω μια ελληνική απο εδώ
1. Fastboot mode (Κλειστή συσκευή)
Κλείνουμε την συσκευή μας, πατάμε volume don & power μέχρι να μπει η συσκευή σε fastboot mode.
Συνδέουμε την συσκευή μας στον υπολογιστή σε θύρα USB 2.
Πάμε στον φάκελο adb που έχουμε χύμα στον σκληρό δίσκο C, κρατάμε πατημένο το shift και κάνουμε δεξί κλικ οπουδήποτε μέσα στον φάκελο, επιλέγουμε το "Άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ".
Πληκτρολογούμε την εντολή fastboot oem edl
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα