Αυτά σημαινουν οτι έχω το Kate και το fastboot getvar product μου ειπε ψέμματα ε; Και πως διορθωνω την πατατα μου;
Βασικά η πατάτα δεν ειναι δική σου. Εϊναι αυτών που σου πούλησαν συσκευή με τέτοια μόντα πάνω.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις μαζί τους για επιστροφή και Refund.
Μπορείς αν το επιλέξεις να προσπαθήσεις να το φλασάρεις ... αλλά θα είναι επίπονη διαδικασία.
Αυτά σημαινουν οτι έχω το Kate και το fastboot getvar product μου ειπε ψέμματα ε; Και πως διορθωνω την πατατα μου;
Βασικά η πατάτα δεν ειναι δική σου. Εϊναι αυτών που σου πούλησαν συσκευή με τέτοια μόντα πάνω.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις μαζί τους για επιστροφή και Refund.
Μπορείς αν το επιλέξεις να προσπαθήσεις να το φλασάρεις ... αλλά θα είναι επίπονη διαδικασία.
Mi Account εχεις? Αίτηση για ξεκλείδωμα έκανες?
Μαλλον προτιμω να το φλασαρω. Το πήρα απο banggood για να ξερετε κι εσεις. Ειχα ακουσει καλα λογια, κριμα.
Εχω Mi Account και σημερα το πρωι μου δωσανε και αδεια για ξεκλειδωμα (χτες την εκανα την αιτηση, πολύ γρήγοροι)
Όλα καλά πήγαν! Bootαρα και σέταρα και είμαι ok. Χίλια ευχαριστώ παιδιά! Επιτέλους να το ευχαριστηθώ από εχθές όλο στο ψάξιμο είμαι (αν και γενικότερα είμαι του ψαξίματος).
Μαλλον προτιμω να το φλασαρω. Το πήρα απο banggood για να ξερετε κι εσεις. Ειχα ακουσει καλα λογια, κριμα.
Εχω Mi Account και σημερα το πρωι μου δωσανε και αδεια για ξεκλειδωμα (χτες την εκανα την αιτηση, πολύ γρήγοροι)
Βασικά πρέπει να κάνεις εγκατάσταση fastboot rom για το kate σε edl mode...θέλει μεγάλη προσοχή για να μην βρεθείς σε κατάσταση 900Ε και ψάχνεις μετά για άνοιγμα ή για καλώδιο για να το βάλεις ξανά σε edl mode
Εχω μια ακόμα απόρια: Ποια η διαφορά μεταξύ global stable και global dev; (για το Kate παντα) Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες σε sms, επαφες κλπ. Δεν θελω να βαλω ελληνικό μενου. Θα υπαρχει προβλημα στην global stable?
επισης, απο οτι καταλαβα το φλασαρισμα σε edl γινεται ακριβως οπως στο fastboot απο την μεριά του pc, σωστα; παλι με το miflash tool κλπ
Αν δεν θέλεις Ελληνική γλώσσα τότε βάζεις stable...
Βασικά σε 1 μήνα πιστεύω θα έχει πάρει και αυτή Ελληνικά..
Για τα sms που λες , βάζεις ένα πληκτρολόγιο που υποστηρίζει Ελληνικά και είσαι οκ..
Ακολουθω αυτό το guide και αφου μπω σε edl mode, δεν μου εμφανίζεται το κινητο στο device manager στην σωστη κατηγορία. Συγκεκριμένα βγαίνει ως unknown usb device στο Universal Serial Bus controllers και το MiFlash tool δεν το αναγνωριζει. Αν προσπαθησω να περασω τον qualcomm driver μου λεει failed because the best driver software for your device is already installed (ακομα και μετα απο uninstall)