Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
επανερχομαι να αναφερω ξανα το προβλημα στο 4g.. δοκιμασμενο με 2 καρτες vodafone στο δικο μου δεν επιανε καμια και στο ιδιο σημειο ακριβως σε αλλο κινητο επιανε...τι ρυθμιση να κανω εχω παιξει με ρυθμισεις apn δοκιμασα να αλλαξω το ΗSPAP ομως δεν ανοιγει δεδομενα με καποιο αλλο...προφανως δεν φταιει η καρτα μου και εχω ενεργο 4g...καμια ιδεα?
-
Παράθεση από eti666: “Υποτίθεται ότι κάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας στα wifi-4G Η thunder είναι μια τρομερη rom που θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μιας κ θα είσαι από clean install .Mετά flashάρεις την xtrv που είναι πιο συγχρονη.Ετσι για να δεις την διαφορά από dev σε stable και από thunder σε xtrv ” δεν εχω πολυ χρονο για δοκιμες οποτε δε θα την βαλω την thunder... οποτε απευθειας xtrv stable
-
λοιπον.. τι διαφορα εχει το p37 απο το p58?? γιατι να βαλω πρωτα thunder 8.0.2 και οχι απευθειας 8.2.1? εχω την ελληνικη dev 7.6.8
-
Παράθεση από eti666: “Παράθεση από tasarasch: “καλησπερα! πως παει σε redmi note 2 prime? εχει δοκιμασει κανεις? ειμαι στην 7.6.8 beta (dev) και ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο θεμα μπαταριας και γενικα απο την λειτουργια....εαν καποιος μπορει να μου πει εντυπωσεις να γυρισω σε stable γιατι μενω και αρκετα πισω σε dev αφου δεν εχω χρονο τοσο συχνα για αναβαθμισεις...ευχαριστω εκ των προτερων! ” να την βάλεις την 8.2.1 πάει σφεντόνα κ αν κόψεις τις εφαρμογες που δεν χρειάζονται να είναι ανοικτες …
-
καλησπερα! πως παει σε redmi note 2 prime? εχει δοκιμασει κανεις? ειμαι στην 7.6.8 beta (dev) και ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο θεμα μπαταριας και γενικα απο την λειτουργια....εαν καποιος μπορει να μου πει εντυπωσεις να γυρισω σε stable γιατι μενω και αρκετα πισω σε dev αφου δεν εχω χρονο τοσο συχνα για αναβαθμισεις...ευχαριστω εκ των προτερων!
-
σε θεμα διαχειρισης μπαταριας ποια ειναι καλυτερη dev η stable?
-
Παράθεση από gkalen: “@tasarasch Δε ξερω πως εκανες την εγκατασταση αλλα μαλλον πρεπει να ξανακανεις απο την αρχη .. ” Με wipe dalvik cache/data/cache την έκανα...το μόνο πρόβλημα προς το παρών είναι αυτο
-
- Εκανα wipe αλλά εξακολουθεί να κρασαρει...και βλέπω μεγάλο battery drain...9 android και 8.9 σύστημα android
-
Κρασαρει συνεχώς στα αντίγραφα ασφαλείας μετά την αναβάθμιση..επίσης οι εφαρμογές από το cloud αργούν πάρα πολύ να κατεβουν
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tasarasch: “gtv εχω..αρα κανω wipe dalvik cache/cahe και data? η ΚΑΙ system? ” ΟΧΙ το System... ” καλως ξεκιναω αφου τελειωσει το backup
-
Παράθεση από gkalen: “@tasarasch Αν έχεις βάλει xtrv μπορείς να φλασαρεις μόνο με wipe cache και dalvik .. Αν έχεις την παλιά gtv θα πρέπει να προχωρήσεις σε έγκατασταση με factory reset ” gtv εχω..αρα κανω wipe dalvik cache/cahe και data? η ΚΑΙ system?
-
Παράθεση από gkalen: “@tasarasch Θελεις factory reset .. Είσαι με παλιά gtv rom .. ” ειμαι ετοιμος να κανω αναβαθμιση...μπορω μεσω twrp απλως με wipe dalvik cache wipe data?
-
Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από tasarasch: “Παράθεση από tasarasch: “σε redmi note 2 prime πως παει την εχει δοκιμασει κανεις? ειμαι στην 6.11.3 gtv. πρεπει να περασω απο καποια αλλη για να φτασω εδω? χρειαζεται και wipe data? κανενας??? ” ” Πάει τρένο.Νομιζω πως χρειάζεται απλά wipe cache dalvik cache,οχι data. ” και απο μπαταρια??
-
Παράθεση από tasarasch: “σε redmi note 2 prime πως παει την εχει δοκιμασει κανεις? ειμαι στην 6.11.3 gtv. πρεπει να περασω απο καποια αλλη για να φτασω εδω? χρειαζεται και wipe data? κανενας??? ”