Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 296.

• @sakasa Αυτές οι ταχύτητες δεν είναι 4G. Αν δεις το κινητό πάνω δεξιά είναι Η+ που είναι για 3G. Άρα ούτε σε εσένα δεν πιάνει 4G στην θέση 2. Μέσα στο σπίτι πιάνω 80mbps και έξω το ανώτερο ήταν 121 mbps. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Μην μπλέξεις με εξυπηρέτηση πελατών πάντως. Κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό με αυτά που μου λένε όλη μέρα σήμερα. Και ακόμα δεν λύθηκε το πρόβλημα. Εδώ μου είπαν ότι η περιοχή μου δεν καλύπτει 4G και στον χάρτη κάλυψης δείχνει ότι με καλύπτει... Άστο. Καλύτερα με περιστέρια να επικοινωνούμε, αυτό κατάλαβα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Μίλησα μόλις με Cosmote (για το θέμα που έχω με τα Sms) και τους ρώτησα επίσης για αυτό, ότι στις κλήσεις γυρνάει σε 3G. Μου είπε ότι το 4G είναι μόνο για το ίντερνετ και στις κλήσεις γυρνάει σε 3G αυτόματα αλλά μόνο στις κλήσεις. Από κει και πέρα οι ταχύτητες που πιάνεις εσύ είναι υπερβολικά χαμηλές για 4G. Δοκίμασες καμία άλλη Sim 4G πέρα των δικών σου; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παίζει να μπέρδεψα τα μπούτια μου. Διορθωνω γιατί δεν θυμάμαι ποια θέση είναι η σωστη: Σύμφωνα με το αγγλικό φόρουμ έχει αναφερθεί ότι στην θέση 2 δεν λειτουργεί 4G (η θέση 2 δεν είναι που παίρνει και SD? Αν ναι αυτήν εννοούσα εξ αρχης) και προτείνουν την θέση 1 για χρήση 4G. Με πιο απλά λόγια η θέση που παίρνει και SD δεν δίνει σήμα 4G. Συγγνώμη αν μπέρδεψα κάποιους ( @Project_P) απλά επειδή είμαι έξω από βιασύνη πληκτρολογησα λάθος τις θέσεις και στην τελική μπερδεύτηκα και εγώ χαχα Sent from …

• Υπάρχει χρήστης που έχει 4G και στις 2 Sim? Πες το όνομα του, θα τον βρούμε real life να του κλέψουμε την συσκευή!! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

DrSaG - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Ξαναδοκιμασα με single Sim μονο στην θεση 1 και παλι τα ιδια .... H+ ταχυτητα. Εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως ειναι τελικα θεμα συσκευης. :/” Από ότι διάβαζα λέγανε πως στην θέση 2 δεν πιάνει 4G οπότε να την αποφεύγουμε και προτείνουν την θέση 1 ως κυρία Sim για ίντερνετ κτλ. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Τι να σου πω. Και δεν μπορώ να το δικαιολογησω κάπως. Να το κάνουν για κερδοσκοπικους λόγους; Δεν στέκει, γιατί δεν αφήνουν τον χρήστη ευχαριστημενο με αποτέλεσμα να χάσουν πελατεία. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο. Ή μήπως η Samsung δεν τους επιτρέπει να εκμεταλλευτουν την κάμερα πλήρως; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @lallasgr Απο ότι διάβαζα τις προάλλες γενικά έχουν ένα θέμα με το socket της Sim 2 και προτείνουν να χρησιμοποιούμε την Sim 1 κατά κύριο λόγο. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί ενώ έχει τόσο δυνατή κάμερα δεν έχουν κάνει σωστό optimization της Rom ώστε να διαχειριζεται στο έπακρο το Hardware Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Εμένα πάλι με 4G πιάνει 80mbps DL και 38 mbps UL Τέλος του μήνα θα ανεβάσω screenshot γιατί τώρα μου μείνανε λίγα MB και το speedtest τραβάει 100+ MBytes σε κάθε test. Δεν αξίζει :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Ο αριθμός στο κέντρο μηνυμάτων είναι σωστός. Τον έλεγξα. @caeser Δεν βγάζει κάποια τέτοια επιλογή. Δεν υπάρχει η λήψη μηνυμάτων όπως την αναφέρεις! Μιλαω από χτες με Cosmote, περιμένω τηλ από τους τεχνικούς να μου πουν αν εντοπισαν κατι Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Καλησπέρα, Σήμερα κατάλαβα πως στο κινητό μου δεν μπορώ να λάβω sms. Ζήτησα extra pin απο την winbank και δεν ήρθε ποτε. Τους πηρα τηλεφωνο, μου ειπαν πως τα μηνύματα στέλνονται κανονικά από τον server τους και μου σύστησε να μιλήσω με τον πάροχο μου (cosmote). Αμέσως μετά κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και ο νεαρός που το σήκωσε έλεγξε τον αριθμό μου αν έχει φραγή σε 5ψήφια και γενικά σε άλλα νούμερα και με ενημέρωσε πως δεν υπάρχει καμια φραγή. Έστειλα από 3 διαφορετικά νούμερα sms…

Μήνυμα

Πως αλλάζεις τον χρόνο εκθεσης, τo ISO στο 154 (100-200 παει) και το μήκος εστίασης; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

@Project_P Μην το λες. Τις πρώτες 2 μέρες όταν το πήρα το φόρτισα 2 φορές. Αλλά εντάξει το είχα πεθάνει @pavlidisc Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Αν είναι να πέσει παντοφλα τότε περίμενε να τα κανεις όλα μαζί όταν σου έρθει το ΟΚ για ξεκλείδωμα. ☺ Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Με την Global Stable πάντως έχω 7+ ώρες SoT και κρατάει κάνα 2 μέρες και κάτι η μπαταρία. 4G/WiFi μόνιμα ανοιχτά, φωτεινότητα 60%. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Δοκιμάστε το DU battery saver & fast charge. Το είχα και σε άλλες συσκευές και έμεινα αρκετά ικανοποιημενος. Για το fast charge που αναφέρει δεν παίζει να ισχύει πάντως γιατί το charging γενικά είναι θέμα hardware και όχι software αλλά σαν battery saver έκανε καλή δουλειά Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Project_P Ξέχασες να βάλεις την λέξη "κανείς" και τσάμπα κατέβασα το batteryguru..Και αναρωτιόμουν τι δουλειά έχει ένα battery saver app με τις επαφές της Sim....hahahha

• Προβλημα με fingerprint sensor

Μήνυμα

Να προσθέσω κάτι, μπορεί να είναι τέρμα βλακεία αλλά αυτό κατάλαβα και σε μένα. Όταν πέρασα 1-2 θέματα, μόλις προσπαθούσα να το ξεκλειδώσω κολλούσε ή δεν διάβαζε με την μία. Μόλις το γυρνούσα στο default δούλευε κανονικά. Δεν ξέρω αν παίζει το Theme να εμπλέκεται στον sensor αλλά κάτι τέτοιο κατάλαβα γιατί το δοκίμασα πολλές φορές και το έκανε μόνο με το ίδιο θέμα (Theme).

• Αγόρασα απο Microcenter (Αθήνα, αμπελόκηπους κάπου) την Mercury Black Leather. Παρέλαβα χτες. Δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα κυρίως γιατί είναι λίγο εύκολο να φύγει το κινητό απο τα χέρια επειδή κάνει την κλίση για να το στήνεις και να βλέπεις ταινίες πχ. Googlare το μαγαζί, στέλνει σε όλη την Ελλάδα. Τιμές καλούτσικες αν την θέλεις άμεσα. Από aliexpress πχ την βρήκα 6 ευρώ και απο Ελλάδα μου βγήκε 16 (10 η θήκη+4 μεταφορικά+2 αντικαταβολή γιατί είχα θέμα με το Paypal αλλιώς έχει πολλούς τρόπους πληρωμ…

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω μια νέα επαφή στην Sim card κατευθείαν; Εχω δοκιμάσει όλους τους χαρακτήρες (αγγλικά/ελληνικα). Γνωρίζω επίσης πως δεν πρέπει να έχει πάνω απο 14 χαρακτήρες το όνομα καθώς και σημεία στίξης κτλ. Έχω ψάξει και στο αγγλικό φόρουμ αλλά δεν αναφέρουν κάτι.. Έχω την 7.2.3. Global stable.