Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 296.

• Μην αγχωνεστε τόσο για δείκτες SAR κτλ. Στο σπίτι που κοιμομαστε δίπλα σε Router/ασύρματα τηλέφωνα κτλ έχουν πολύ περισσότερο. Γενικά βλέπω επικρατεί ένα ψιλό άγχος για το SAR ενώ αν καλό σκεφτείτε πόσο ακτινοβολία δεχόμαστε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, στα νοσοκομεία για θέματα υγείας (ακτινογραφίες, αξονικες κτλ) θα φρικάρετε πιο πολυ. Και κάτι τελευταίο, ακόμα και οι συσκευές ενδοεπικοινωνιας για την παρακολούθηση των βρεφων όταν κοιμούνται, εκπέμπουν ακτινοβολία. Τα έκανα σε εργασία στο πανεπ…

• @tsine Βρήκα την λύση για το autoreset keyboard που κάνει. Θέλει να βάλεις το SwiftKey (3 apps είναι, ένα factory settings, το κανονικό με όνομα SwiftKey keyboard και ένα που μου διαφεύγει τώρα) σε Autostart. Κλείνει κάθε φορά που κάνουμε clean Ram με αποτέλεσμα να γυρίζει στο default της Google. Από την ώρα που το έκανα δεν έχει ξαναγυρισει. Αν αλλάξει κάτι θα σε ενημερώσω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μήπως έχεις εξοχικό στην Τουρκία; Από το Locale θα είναι λογικά μην μασάς! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @sakasa Στο security app αν πας έχει μέσα επιλογή Data usage Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @tsine Ναι έχω license από την Volvo Cars. Χρησιμοποιεί το ίδιο με το pc. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @tsine Και πως το έλυσες με το πληκτρολόγιο που αλλάζει μόνο του; Δεν γίνεται να μην κάνω clean την Ram συνέχεια γιατί με το Matlab ανοιχτό τραβάει απειρη μνήμη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @Xstos Δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά αλλά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει και εμένα..ειδικά αυτό με τα text boxes και το πληκτρολόγιο. Και ξέχασα να αναφέρω πως έχω την Global Stable 7.2.3.0 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο! Μετά από ένα 24ωρο φουλ χρήσης εντόπισα μερικά πράγματα που χαλάνε λίγο το όλο σκηνικό. 1. Ξαφνικά χάνει σαν προεπιλογή το SwiftKey keyboard και γυρίζει στο Google. Επιλέγω το SwiftKey ξανά το ανοίγει σωστά στο επόμενο μήνυμα και μετά από 1-2 λεπτά πάλι τα ίδια. 2. Το notification light για την χαμηλή μπαταρία δεν γίνεται να κλείσει; Μια επιλογή που βρήκα για battery light ενώ την κάνω off δεν αλλάζει τίποτα. 3. Στην οθόνη αρκετές φορές όταν πατάω να γράψω στα t…

• Κατέβασα το Miui PC Suite και έχω μερικά θεματάκια. Πχ. κάνω updates κάποια apps και κολλάει στο install. Δεύτερον, δεν κάνει για κανένα λόγο add music from pc. Για κανένα όμως. Βρίσκω κανονικά το τραγούδι που θέλω να περάσω και μόλις πατάω άνοιγμα απλά δεν κάνει τίποτα και συνεχίζει να μου δείχνει "No songs". Καμιά ιδέα; Edit: Ενεργοποίησα το USB debugging και όλα κομπλέ, αν και στο Music task υπάρχουν αρκετά bugs. Δεν κάνει autorefresh τα τραγούδια που περνάω απο το PC και επίσης δεν τα εμφανί…

• @mirotis Καλτσούλα και άγιος ο θεός. Έχει 4 ώρες τώρα το έχω τεντώσει στο teamviewer, matlab κτλ. Δεν μασάει τίποτα. Από τις καλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει!

• Έχω απορία πάντως... @jazzu4ia Γιατί ξεκινάς μια καινούργια πρόταση με τελίτσες; No offense, απλά το αναρωτιέμαι εδώ και μέρες Ο @Project_P προσπαθεί να σου πετάξει ιδέες μήπως και το φτιάξεις, τώρα κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου στα τόσα χρόνια SW Developing, συνήθως οι "αστείες" και "χαζές" ιδέες σώζουν την φάση.

• @Project_P Δεν προτιμώ τα ελληνικά στο κινητό, συνήθειο απο το εξωτερικό Μου ήρθε update μόλις για την 7.2.3.0LHOMIDA 192mb. Να το κάνω ή παρουσίασε τίποτα θέματα;

• @Project_P Τέλος, το έκανα μόλις. Στο Locale ποια χώρα να διαλέξω; Γιατί όπως βλέπω δεν έχει Ελλάδα. Επηρεάζει αυτό στο Gps ή κάπου αλλού;

• Ευχαριστώ και πάλι! Προχωράω ακάθεκτος! May the god be with...me!

• @lallasgr Ευχαριστώ για την βοήθεια, x64 Windows 7 έχω. Τώρα για να απενεργοποιήσω τους drivers verification από όσο θυμάμαι υπάρχει Guide, θα το διαβάσω λεπτομερώς. Τελικά ποια είναι η σωστή global stable που πρέπει να περάσω; Γιατί το ένα αρχείο που πόσταρα πριν είναι 1.3GB και το άλλο 1002MB.

• Καλησπέρα και πάλι σε όλους, Σήμερα μόλις παρέλαβα την κινητάρα (έφυγα από την δουλειά άρον άρον ) και το έβαλα να φορτίσει γιατί είχε 3% Μπαταρία. Έχει την multilanguage rom γιατί το πήρα απο minideal και θέλω να βάλω την global stable (7.1.8 αν θυμάμαι καλά;). Να ακολουθήσω κατα γράμμα αυτόν τον οδηγό; [Tools, Tips & Tutorials] [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader Η πρέπει να γίνει αλλιώς; Την Global Stable την κατεβάζω από εδώ έτσι; MIUI ROM for Redmi Not…

• @MIUI_ART Άρα πως flashareis την Global stable σε ένα κινητό με multilanguage rom (αγορασμένο από minideal); Ακολουθώ τον οδηγό αυτόν [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader κατα γράμμα; Edit: Βασικά ας έρθει το τηλέφωνο από εβδομάδα και θα σας γράψω ακριβώς ποια rom φοράει ώστε να με βοηθήσετε μια και καλή, να μην σας κάνω 100 ερωτήσεις!

• @lallasgr Ωραίος οδηγός! Μπράβο! Όλα μαζί συγκεντρωμένα! Μια ερώτηση έχω μόνο, αν το κινητό έχει multilanguage rom πάνω και θέλεις να του βάλεις global stable, δεν γίνεται με fastboot? Γιατί αυτό δεν το βρήκα σε κανένα οδηγό να το εξηγεί (ή απλά ήμουν πτώμα απο την δουλειά όταν το διάβαζα και το αγνόησα!)

• Μπορεί να μην έχω ιδέα από Mui αλλά ας λινκάρω ένα βίντεο που βρήκα μήπως σε βοηθήσει: Unbrick Redmi Note 3 Pro Περιμένω το δικό μου να έρθει και διαβάζω συνεχώς διάφορα, οπότε ίσως να βοηθήσει αυτο. Το ελπίζω δηλαδή για να συνεχίσεις να γουστάρεις την κινητάρα

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από DrSaG: “Έκανα νέα αγορά από minideal με το απλό shipping, μιας και μου είπες πως δεν κάνει πάνω απο 3-4 εργάσιμες για να έρθει στα χέρια μου. Σωστά; Τους ζήτησα να μου αφήσουν την official rom μέσα για να μην έχω θέματα, μιας και απο ότι διάβασα στο forum, η Multilanguage version κάνει νερά! Καλά δεν έκανα; ” ναι θα σου έρθει από EU warehouse γρήγορα μην ανυσηχεις και στην τελική δεν το πληρωσες "χρυσάφι" το χρυσό. βέβαια να ξέρεις ότι θα σου έρθει με την mu…