Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 296.

• @tsine Όχι με τα mobile data δεν μου το φορτωνε το screenshot για αυτό ρώτησα. 7.2.4 είχες πάρει ή από 7.2.3 πηγές στην 7.2.5; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @tsine ΟΤΑ; Είχες πάρει και 7.2.4.0; Έχω την 7.2.3.0 ακόμα. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Από προσωπική εμπειρία σε ένα lg g2 παίζει ρόλο το καλώδιο. Μέ τον δικό του φορτιστή και το δικό του καλώδιο φόρτιζε με 1300ma όπου κάποια στιγμή χάλασε από την πολύ χρήση. Έτσι έβαλα ένα καλώδιο από ενα thl t6 pro που είχα.. Η διαφορά ήταν τεράστια.. Φόρτιζε στον διπλάσιο χρονο το κινητό. Αν δεν κάνω λάθος είχα μετρήσει γύρω στα 600ma . Όσο αναφορα τις θύρες usb 2.0 δεν παίζει ρόλο το καλωδιο γτ όσο "κακο" και να ναι τα 500 ma είναι πολύ λίγα.. ” Αυτό ακριβώς! Εν το με…

• Παράθεση από lallasgr: “Παιδιά επειδή διαβάζω συνέχεια για τα USB κλπ περί φόρτισης. Αυτό που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη φόρτιση από USB είναι το καλώδιο. Και ναι το καλώδιο που έρχεται μαζί με το κινητό είναι λίγο μουφα. Τα κινέζικα καλώδια που αγοράζουμε από eBay/aliexpres είναι πολύ μουφα. Εγώ στη δουλειά μου που φορτιζω από USB φορτίζει μία χαρά το κινητο, αρκετά γρήγορα για USB και ασχολούμαι κατά τη διάρκεια της ημέρας με το κινητό. Οπότε αγοραστε ποιοτικά καλώδια USB και θα δείτε θεματικ…

• Για όσους έχετε θέμα που δεν φορτίζει γρήγορα το κινητό σας από τον υπολογιστή Η θύρα USB (2.0) του υπολογιστή έχει voltage output 5V και load 500mA (0.5A). Αν η συσκευή κατά την φόρτιση δεν τρέχει καμία εφαρμογή, ούτε έχετε ανοιχτά WiFi/Mobile data κτλ, θα φορτίζει αλλά σε πολύ αργό ρυθμό, περίπου 4-5 ώρες για μια πλήρης φόρτιση. Τώρα αν έχετε ανοιχτές εφαρμογές που τραβάνε μπαταρία θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να φορτίσει. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η μπαταρία δεν φορτίζει αλλά …

• Παράθεση από antonius: “Παράθεση από tranokakalidis: “Παιδιά εγω εχω την Official global rom. Ειναι καλη; να την αφησω; εχει bugs? ” Άμα σε καλύπτει και δεν σε ενοχλούν κατι κινέζικα σκουπιδάκια που έχει μεσα γιατί όχι. Official rom είναι .. πιο σταθερή από αυτή δεν πρέπει να υπάρχει ” Η official global stable δεν έχει μέσα κινέζικα apps. Έχουν εγκαταστήσει πλήρως και τα Google services

• @tsigpan Δεν είναι bug αυτό με το εικονίδιο. Όταν το ενεργοποιεις είναι στην ουσία το off και όταν το απενεργοποιεις το On. Τώρα γιατί δουλεύει έτσι μην το ρωτήσεις. Δεν υπάρχει λογική. @Angelo. Μην δοκιμάσεις να αλλάξεις Jack μόνος σου εαν δεν είσαι ηλεκτρονικός ή δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο soldering. Είναι άλλο πράγμα το να κάνεις μια κολληση 2 καλώδια και άλλο σε ένα pcb που το 80% πάνω του είναι ψημένο με Infrared. Μπορείς να βρεις τέτοια υποδοχή σε κατάστημα με ηλεκτρονικα είδη, αυτά που…

• Άρα δεν είμαι ο μόνος που έχει θέματα με την υποδοχή και την επικοινωνια αυτού με το software. Thank god και ήμουν έτοιμος να φλασάρω άλλη ρομ!

• Καλό μήνα και χριστός ανέστη! Συγγνώμη για χτες που το ύφος μου ήταν κάπως αλλά όταν σου συμβαίνει αυτό εν ώρα συνέντευξης, να βγάζεις τα ακουστικά και να παίζει το Get Low στην τσίτα, τότε δεν μπορείς να μείνεις και πολύ ψύχραιμος, ειδικά όταν σου λέει αυτός που σου παίρνει συνέντευξη "Ακούς μουσική την ώρα που κάνουμε συνέντευξη;". Οπότε προσωπικά εγώ, δεν το θεωρώ ψιλο bug. Δεν είναι θέμα εφαρμογής, δοκίμασα και το poweramp και πάλι το κάνει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι καθώς βγάζεις το hi…

• Νομίζω εννοούσε το πλήκτρο αφής στην οθόνη που επιστρέφει στην αρχική σελίδα, δεν έλεγε για τα Hands free. Αν κατάλαβα σωστά, όχι δεν το πατάω, σκέφτομαι τώρα να κάνω ένα calibration την οθόνη αλλά δεν φταίει αυτό γιατί οπουδήποτε αλλού δεν το κάνει. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @mixaliscy Για το μέσεντζερ επειδη το δοκιμάσαμε και με άλλους, το έκανε σε όλους. Σου παραθέτω μια φωτογραφία random απο το google, απλα για να σου δείξω που εννοώ οτι αν πατήσεις σου κλείνει το chat head. Πάτα εκεί στα όρια του text box και θα δεις ότι στο κλείνει. Τουλάχιστον σε εμένα και Project_P το κάνει. Μάλλον πρόβλημα του messenger θα είναι αλλά δεν το εχω αυτό το θέμα στο galaxy s3 για αυτό αναρωτιέμαι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13610/ Απο κει και πέρα όπως ανέφεραν κα…

• @Project_P Στην 7.2.4.0 Global stable που θα βγει απο εβδομάδα σε όλους (προς το παρόν random users την πήραν με ΟΤΑ δοκιμαστικά, beta stable) λύνουν το πρόβλημα με το δίκτυο στην 2η SIM. Μάλλον κάποιος θα χαμογελάσει ξανά! χαχαχα! MIUI 7.2 Global Stable V7.2.4.0.LHOMIDA for Redmi Note 3 (SD)! Released Διάβασε τα posts στην σελίδα 3

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

DrSaG - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@tsine Έκανα edit το ποστ μου γιατί έκανα λάθος, μιλάει για την China stable και όχι για την Global αυτός που κάνει παράπονα. By the way, SoT μέσο όρο έχω 7 ώρες με μέγιστο το 7h 38mins. Φωτεινότητα 59% Άκυρο με το θέμα, οπότε ας επιστρέψουμε στα περι κάμερας!

Μήνυμα

@tsine Αναφέρουν ότι έχει bug στο battery drain. Πλέον φτάνει με το ζόρι τις 6 ώρες SoT. Παρατήρησες κάτι τέτοιο; Redmi Note 3 Qualqomm China Stable 7.2.4(LHOCNDA) Bugs Αυτό πάντως που επιλέγουν τυχαία μερικούς για να τους δώσουν beta stable rom είναι αστείο! Edit: Γράψε λάθος για τα παραπάνω, το ποστ μιλάει για την China stable και όχι για την Global! My bad, sorry, αλλά αν παρατήρησες κάτι ενημέρωσε μας

Μήνυμα

"Hello, The ROM you got via OTA is Beta Stable and is pushed to some random users before its Public Release. Other users will get it in Coming days. Don't share or Leak the link. Regards Muzamil" Εντάξει βρήκα την απάντηση που έψαχνα. Μπορείς να βγάλεις σέλφι με το fingerprint πλέον έτσι; MIUI 7.2 Global Stable V7.2.4.0.LHOMIDA for Redmi Note 3 (SD)! Released

Μήνυμα

@tsine Σου ήρθε με ΟΤΑ ή την πέρασες εσύ; Δεν μου έχει έρθει τίποτα εμένα, ακόμα την 7.2.3.0 έχω και η πλάκα είναι πως δεν βρίσκω τα logs για την 7.2.4.0

• Παράθεση από koproskulo: “Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις force close εφαρμογές άνευ λόγου? Μπορεί να βλέπω βίντεο στο YouTube και να το κλείνει από μόνο του και να με πετάει στο home screen. Το ίδιο και σε Facebook, messenger κτλ. Είναι εκνευριστικό γιατί το κάνει κάθε 3 και λίγο. Έχω απενεργοποιησει τα battery profile, ενώ μέσω security έχω ορίσει τις εν λόγω εφαρμογές να δρουν και παρσκηνιακα και να μην κόβονται από το OS. Τρέχω 6.4.26 dev Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Καλησπέρα, …

• Παράθεση από pavlidisc: “Επιβεβαιώνω: Πατάς pause στο τραγούδι που ακούς, ξεσυνδεεις τα ακουστικά και η μουσική ξεκινάει να παίζει με την ένταση που έχει ο ήχος του κινητού. Έχω την Ελληνική 7.2.2.0 που έβαλα προχθές. From Lumia 640 ” @mixaliscy Τελικά δεν είμαι ο μόνος και από ότι βλέπω το κάνει και στην ελληνική Ρομ. Ελαττωματικό hardware ισως? Παράθεση από mixaliscy: “Στα αλλά φίλε μου? Απλά για να εχουμε σωστά δεδομένα κάτω. Εμένα είπα ποια κοίταξα και δεν. Καλό θα ήταν να το δουν και άλλοι.…

Μήνυμα

@tsine Πηρες ΟΤΑ για 7.2.4; Πώς που ποτε;;; θέλω και γω Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Ωραίες βγήκαν όλες όσες βάλατε. Ειδικά το καρελακι χρυσή κασετινα χαχα @Chridimi1 Αν πας στα infos της φωτογραφίας δείχνει όλες τις ρυθμίσεις. Αν θέλεις γραψτα οπότε έχεις χρόνο για να τα δοκιμάσουμε και εμείς! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk