Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πατάω το κουμπί παιξίματος κατα λάθος.
      Τα ακουστικά που χρησιμοποίησα είναι κινέζικα των 3€ και δεν έχουν συν πλυν για ένταση. Έχουν μόνο σταμάτα ξεκινά παίξιμο.
      From Lumia 640
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Νομίζω εννοούσε το πλήκτρο αφής στην οθόνη που επιστρέφει στην αρχική σελίδα, δεν έλεγε για τα Hands free.
      Αν κατάλαβα σωστά, όχι δεν το πατάω, σκέφτομαι τώρα να κάνω ένα calibration την οθόνη αλλά δεν φταίει αυτό γιατί οπουδήποτε αλλού δεν το κάνει.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Το θέμα είναι αν το κάνει σε 10 από τους 100 να βρούμε τι κοινό έχουν οι 10 και να δούμε γιατί τους το κάνει. Αν είναι όμως 10 τότε δεν είναι η Ρομ, αφού η Ρομ δεν ξεχωρίζει τον Γιαννη από τοκ Κωστα και τον Παυλο πχ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Νομίζω εννοούσε το πλήκτρο αφής στην οθόνη που επιστρέφει στην αρχική σελίδα, δεν έλεγε για τα Hands free.
      Αν κατάλαβα σωστά, όχι δεν το πατάω, σκέφτομαι τώρα να κάνω ένα calibration την οθόνη αλλά δεν φταίει αυτό γιατί οπουδήποτε αλλού δεν το κάνει.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Εγώ πάλι αυτό νομίζω ότι κάνετε. Δοκίμασα στο δικό μου και η " περιοχή " του φωτιζόμενου πλήκτρου ξεκινάει ακριβώς εκεί που δείχνεις, όχι ακριβώς πάνω στο πλήκτρο. Το έπαθα και εγώ να κλείσει, δεν είναι bug.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πατάω το κουμπί παιξίματος κατα λάθος.
      Τα ακουστικά που χρησιμοποίησα είναι κινέζικα των 3€ και δεν έχουν συν πλυν για ένταση. Έχουν μόνο σταμάτα ξεκινά παίξιμο.
      From Lumia 640

Δεν απαντά σε σένα, αν πρόσεξες.
      Επίσης δεν μου παρουσιάζει το πρόβλημα με τα ακουστικά. Το Δοκίμασα με iluv και με sony mh1, όλα είναι όπως πρέπει.

• Καλημέρα σε όλους. Καλό μήνα καλή μάσα και όλα τα υπόλοιπα καλά...:-)

Στο θέμα μας : Άρα μαλλον παίζει ρόλο ο τύπος του ακουστικού ; κάτι τέτοιο καταλαβαίνω...
      Από την άλλη πάλι...προσωπικά δεν το θεωρώ και κάνα τεράστιο bug! Οκ...μαλλον υπάρχει "θέμα" αλλά πιστεύω ότι θα λυθεί. Από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει εφαρμογή 3ων που δουλεύει σωστά (κάποιο παιδί πιο πάνω το ανέφερε) δεν είναι αμάν και ντε....
      Τι να πούμε και εμείς που δώσαμε 800€ για iPhone και όταν βάλαμε μια αναβάθμιση του ios 8 χάσαμε το σήμα για 3 μέρες....χαχαχαχα...
      ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ ο εταιρείες έχουν τα bug τους. Το θέμα είναι να αντιμετωπίζονται και να λύνονται.

Άντε καλημέρα...και μην φάτε πολύ σαλάτα ε....πειράζει στο έντερο!!!!!! :)
      From Lumia 640
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Καλημέρα σε όλους. Καλό μήνα καλή μάσα και όλα τα υπόλοιπα καλά...:-)

Στο θέμα μας : Άρα μαλλον παίζει ρόλο ο τύπος του ακουστικού ; κάτι τέτοιο καταλαβαίνω...
      Από την άλλη πάλι...προσωπικά δεν το θεωρώ και κάνα τεράστιο bug! Οκ...μαλλον υπάρχει "θέμα" αλλά πιστεύω ότι θα λυθεί. Από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει εφαρμογή 3ων που δουλεύει σωστά (κάποιο παιδί πιο πάνω το ανέφερε) δεν είναι αμάν και ντε....
      Τι να πούμε και εμείς που δώσαμε 800€ για iPhone και όταν βάλαμε μια αναβάθμιση του ios 8 χάσαμε το σήμα για 3 μέρες....χαχαχαχα...
      ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ ο εταιρείες έχουν τα bug τους. Το θέμα είναι να αντιμετωπίζονται και να λύνονται.

Άντε καλημέρα...και μην φάτε πολύ σαλάτα ε....πειράζει στο έντερο!!!!!! :)
      From Lumia 640

Θα δοκιμάσω με ότι ακουστικό πέσει στα χέρια μου και θα σας δώσω feedback. Λογικά έχει να κάνει με κάποια μικρουπηρεσία που τρέχει στο παρασκήνιο.

• Διαφήμιση
    • Καλό μήνα και χριστός ανέστη!

Συγγνώμη για χτες που το ύφος μου ήταν κάπως αλλά όταν σου συμβαίνει αυτό εν ώρα συνέντευξης, να βγάζεις τα ακουστικά και να παίζει το Get Low στην τσίτα, τότε δεν μπορείς να μείνεις και πολύ ψύχραιμος, ειδικά όταν σου λέει αυτός που σου παίρνει συνέντευξη "Ακούς μουσική την ώρα που κάνουμε συνέντευξη;". Οπότε προσωπικά εγώ, δεν το θεωρώ ψιλο bug.
      Δεν είναι θέμα εφαρμογής, δοκίμασα και το poweramp και πάλι το κάνει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι καθώς βγάζεις το hijack στέλνει κάποιο command πίσω. Κάτι παίζει με το ρεύμα, αυτό βλέπω όποτε το δοκιμάζω. Να προσθέσω επίσης, πως παρόλο που εγκατέστησα το poweramp, όταν βγάζω τα ακουστικά η μουσική παίζει πάντα απο το default music app της Miui.

Με ακουστικά Samsung πάντως το κάνει συνέχεια αυτό.

@Ioannis Argyropoulos

Δεν πατάω το button της αρχικής σελίδας, στο έγραψα και πιο πάνω. Δοκίμασα αυτό το σημείο σε πολλές εφαρμογές που έχω και δεν με πετάει πίσω. Το κάνει μόνο στο fb messenger.
    • Σε αυτό έχεις δίκιο. Το πόσο σοβαρό είναι ένα bug ή όχι εξαρτάται από το ποσο χρησιμοποιεί ο καθένας την συγκεκριμένη λειτουργία. Εγώ εάν δεν το ανέφερες ίσως να μην το καταλάβαινε ποτέ...:-)
      From Lumia 640
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Παιδιά είτε η υποδοχή του 3.5mm Jack είτε το "software" της είναι ανέκδοτο...

Σε κάποια καλώδια που συνδέω για αναπαραγωγή μουσικής από hi-fi δουλεύει σωστά ενώ με άλλα καλώδια ακούγεται αφάνταστο παράσιτο...

Σε καλώδια που ακούγεται παράσιτο τωρα αν σπρωξω το βυσμα κατα μία συγκεκριμένη γωνία ακούγεται σωστά...

Υποθέτω ότι είναι θέμα hardware και πώς ένα από τα ελασματα-επαφες μέσα στην υποδοχή δεν "προεξέχει" όσο θα έπρεπε οπότε όταν σπρωχνω το βύσμα κατά πάνω του διορθώνεται το πρόβλημα..

Δυστυχώς από 5 καλώδια που έχω για το αμάξι κανένα δεν δουλεύει καλά με το xiaomi οπότε απ οταν πήρα το κινητό ακούω μόνο ράδιο στο αμάξι...
    • @Angelo. η υποδοχή είναι της πλάκας. Και εγώ όταν βάζω ακουστικά για να ακούσω ραδιόφωνο πιάνει μία στις τρεις. Τις άλλες δύο δεν τα αναγνωρίζει και πρέπει να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω.

• Διαφήμιση
    • Άρα δεν είμαι ο μόνος που έχει θέματα με την υποδοχή και την επικοινωνια αυτού με το software. Thank god και ήμουν έτοιμος να φλασάρω άλλη ρομ! :D