Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Στη πρώτη εντολή δεν μου εμφανίζει τη συσκευή. Ακόμα το ψάχνω, ίσως θέλει τπτ Drivers. Ναι αυτα που λέει το site για debugging τα έχω κάνει όλα και προσεκτικά (και την οθόνη τσέκαρα)

• Αφού λέει Snapdragon version

• Προσπαθώ να βάλω τη Global συμφωνα με αυτό το λινκ [MIUI DEVICE TEAM] Flash(Unbrick) Redmi Note 3(Snapdrgn) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Έχω κολλήσει στην αρχή, πατάω: 4. Type these Commands 1 adb devices 2 adb reboot edl αλλά τπτ. Υποθέτω θέλει τπτ drivers αλλά δεν βγάζω άκρη. Καμιά βοήθεια?

• Αυτό με τις κινεζιές είναι σημαντικό να το ξέρουμε. Εμένα μου εμφανίζει κινέζικα σε διάφορες λεπτομέρειες όπως πέρα από στα Θέματα, στον cleaner που ανέφερα παραπάνω, στα περισσότερα εργαλεία της Miui που κάποια ίσως ενοχλούν (File Manager, Downloads, yellow pages στις επαφές - o browser ήδη αναφέρθηκε ότι αφαιρείται). Είναι πολύ χρήσιμο αν μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος που έχει βάλει τη global ότι έχουν περιοριστεί οι κινεζιες στα διάφορα αυτά σημεία. Όπως επίσης και το αν γίνονται αυτόματα εν…

• Γενικά εμείς που έχουμε official αγγλοκινέζικη υπάρχει λόγος να βάλουμε Global? Αξίζει τον κόπο? Εμένα πχ με ενοχλεί που σε διάφορα σημεία με πετάει σε κινεζιές ή ακόμα και οι κινεζικές εφαρμογές που δε σβήνονται (αν κ οκ αυτές τις πετάς σε ένα φακελο και δεν ενοχλούν τόσο). Αν βάλω Global τι διαφορετικό θα υπάρχει? Τα κινέζικα πχ (πχ όταν πατάω στα Θέματα, όταν κάνω clean κλπ) έχουν αφαιρεθεί;;;

• XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Το πήρα και εγώ, πολύ καλές εντυπώσεις. Ρε παιδιά με facebook πώς συγχρονίζονται επαφές; Ή δεν υπάρχει τέτοια επιλογή;

• Καλησπέρα παιδιά, δεν κρατιέμαι να μη ρωτήσω. Μου εμφάνισε στο site που κοιτάω σε τι φάση είναι το κινητό το "2016-03-01 13:05Arrival at Destination Post (Country: GR)" Μετά από πόσες μέρες ήρθε σε σας από όταν εμφανίστηκε αυτό το μνμ;;;

• Παράθεση από koutsoupis: “Ίσως χαζή ερώτηση αλλά μια και γω νέος στο φόρουμ και στα χιαομι (τώρα παρήγγειλα το συγκεκριμένο μοντέλο). Έρχεται με φορτισμένη μπαταρία σωστά; το αφήνουμε να ξεφορτίσει πλήρως και ξαναφορτίζουμε; Ή δεν επηρρεάζει; ” Ξερει κανεις;;

• Ίσως χαζή ερώτηση αλλά μια και γω νέος στο φόρουμ και στα χιαομι (τώρα παρήγγειλα το συγκεκριμένο μοντέλο). Έρχεται με φορτισμένη μπαταρία σωστά; το αφήνουμε να ξεφορτίσει πλήρως και ξαναφορτίζουμε; Ή δεν επηρρεάζει;

• Για το θέμα της multilang που λένε στο Minideal, μάλλον κοροϊδεύουν. Τους έστειλα mail να ρωτήσω διάφορα και μου παν μόνοι τους ότι μπορούν να μου βάλουν παγκόσμια ρομ. Αλλά μετά που τους είπα ότι από όσο ξέρω δεν υπάρχει ακόμα, μου παν πώς όντως δεν υπάρχει και ότι θα μ βάλουν την κινέζικη και αν ειμαι οκ με αυτό; Ένας επιπλέον λόγος που παρήγγειλα από vickmall

• Εσείς που το έχετε στα χέρια σας, υπάρχει πρόβλημα από κινέζικα που εμφανίζονται κατά τη χρήση του κινητού λόγω της αγγλοκινέζικης ρομ; Ή γενικά μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με αυτή χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα τα κινέζικα από δω κ από κει; Επίσης αν ξέρετε θα μπορεί να γίνει update ρομ όταν βγει global μέσα από το κινητό (χωρίς να πρέπει να την εγκαταστήσω εγώ δλδ);

• Παράθεση από koutsoupis: “1) Γτ ειναι τόσο πρόβλημα η μη ύπαρξη multilanguage rom (πλην της απουσίας ελληνικών)? Δλδ με την αγγλοκινέζικη δεν γίνεται η δουλεία μας; Φαντάζομαι δεν παίζει να υπάρχουν τπτ προβλήματα συμβατότητας με τα ελληνικά δίκτυο ε; 2) Από όσο έχω δει τα xiaomi έχουν εργαλείο update. Υπάρχει δυνατότητα (χωρίς ρουτ) να γίνεται update στην multilanguage μόλις βγει μέσω του εργαλείου; ” Καλησπέρα παιδιά, σόρρυ που επανέρχομαι, κανείς να γνωρίζει τα παραπάνω; Ιδίως για συμβατότητα…

• καλησπέρα παιδιά, είμαι και γω νέο μέλος στο φόρουμ. Δεν έχω ξαναπάρει xiaomi και λέω να ξεκινήσω με το συγκεκριμένο. Έχω δυο απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε: 1) Γτ ειναι τόσο πρόβλημα η μη ύπαρξη multilanguage rom (πλην της απουσίας ελληνικών)? Δλδ με την αγγλοκινέζικη δεν γίνεται η δουλεία μας; Φαντάζομαι δεν παίζει να υπάρχουν τπτ προβλήματα συμβατότητας με τα ελληνικά δίκτυο ε; 2) Από όσο έχω δει τα xiaomi έχουν εργαλείο update. Υπάρχει δυνατότητα (χωρίς ρουτ) να γίνεται update στην mult…