Από 20 Νοέμβρη έχω πάρει απο το Vickmall, 3 X redmi note 2 prime , 1 X redmi note 2, 1X redmi 3 , όλα αυτά για του;συγγενείς μου και ο μόνος που δεν είχε πάρει ήμουν εγώ γιατί δεν είχα λεφτά ( ναι οι τσίπιδες όλοι απο κάτι να τσόνταραν θα με είχαν βοηθήσει , τι τόσο άγχος να έρθει του καθενός το κινητό δεν έπρεπε να πληρωθώ? Ε δε με πλήρωσαν αλλά θα έχω καλύτερο!!! ) Έχεις δίκιο πάντως ας μην αγχώνομαι ακόμα δε το έπιασα στα χέρια μου!Ο/H Project_P έγραψε:
Οταν λες μικροπροβληματα, για πες τι ακριβως εχεις δειΟ/H Flamef έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση,λέω να την βάλω γιατί έχω κάτι μικρό-προβλήματα με την multi.
Μην ανυσηχεις φιλε και εγω στην αρχη πελαγωσα με ολα αυτα που διαβαζα γιατι και εγω δεν ηθελα να πολυασχοληθω, αλλα ευτυχως υπαρχει μεγαλη υποστηριξη και απο την εταιρια , και απο τα φορουμ και απο τα παιδια εδω και για ολα σχεδον υπαρχει λυση. Απλα πρεπει να διαβασεις καλα το θεμα και τους οδηγους που εχουν ποσταρει και αν δεν σε καλυπτει το κινητο να το φλασαρεις.Ο/H geomaza έγραψε:
Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου..Ο/H Sonicaki έγραψε:
Στην τελικη και εσυ σαν τον κουμπαρο σου πηρες κινητο που μολις κυκλοφορησε
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H Project_P έγραψε:
Ο/H Flamef έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση,λέω να την βάλω γιατί έχω κάτι μικρό-προβλήματα με την multi.
Ο/H geomaza έγραψε:
Ο/H Sonicaki έγραψε:
Στην τελικη και εσυ σαν τον κουμπαρο σου πηρες κινητο που μολις κυκλοφορησε
Επίσης,όταν αλλάζω theme και μπαίνω στο lockscreen αν κάνω slide up για unlock την πρώτη φορά είναι unresponsive η οθόνη,δηλαδή power button για να κάνω wake up το κινητό και μετά αν προσπαθήσω να κάνω γρήγορα slide up δεν γίνεται,αυτό γίνεται μόνο την πρώτη φορά αφού πατήσω power button,αυτό δεν το παθαίνω με κανένα official theme,όσο γρήγορα και αν προσπαθήσω να κάνω το slide up.
Αυτά τα "λίγα" -
Ο/H Flamef έγραψε:
Ακόμα,κάθε φορά μου ζητάει 2 φορές το pin όταν ανοίγω το κινητό ή το κάνω reboot.Μάλιστα χθες ενώ είχα σήμα δεν γινόταν να με πάρουν τηλέφωνο,έκανα reboot και έφτιαξε,είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω αυτό από όταν το πήρα.
Αυτο το εχω ακουσει και απο αλλους και μαλλον εχει να κανει με το bug με τις sim που λυνουν οι τελευταιες εκδοσεις (και chinese και global) . 1 sim και SD εχεις σωστα? -
Ο/H Project_P έγραψε:
Ο/H Flamef έγραψε:
Ακόμα,κάθε φορά μου ζητάει 2 φορές το pin όταν ανοίγω το κινητό ή το κάνω reboot.Μάλιστα χθες ενώ είχα σήμα δεν γινόταν να με πάρουν τηλέφωνο,έκανα reboot και έφτιαξε,είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω αυτό από όταν το πήρα.
-
Έχω ένα θεματακι το οποίο το είχα και όταν είχα μιας φίλης το απλό redmi note 3. Δε μπορω να αλλάξω τη φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος (lockscreen)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Έχω ένα θεματακι το οποίο το είχα και όταν είχα μιας φίλης το απλό redmi note 3. Δε μπορω να αλλάξω τη φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος (lockscreen)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό κάνω και όποια φωτογραφία να επιλέξω δεν τη βάζει, ξαναπάει πίσω στην επιλογή εικόνας. Υποθέτω πως έχει να κάνει με την πειραγμενη ρομ... Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση !
Sent from my iPad using Tapatalk -
Γενικά εμείς που έχουμε official αγγλοκινέζικη υπάρχει λόγος να βάλουμε Global? Αξίζει τον κόπο?
Εμένα πχ με ενοχλεί που σε διάφορα σημεία με πετάει σε κινεζιές ή ακόμα και οι κινεζικές εφαρμογές που δε σβήνονται (αν κ οκ αυτές τις πετάς σε ένα φακελο και δεν ενοχλούν τόσο).
Αν βάλω Global τι διαφορετικό θα υπάρχει? Τα κινέζικα πχ (πχ όταν πατάω στα Θέματα, όταν κάνω clean κλπ) έχουν αφαιρεθεί;;; -
-
Ο/H geomaza έγραψε:
Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου...
Καλως ήρθες!
Δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Κι εγώ σου λέω πως με το που το πιάσεις θα τα ξεχάσεις όλα..
Πραγματικά μπορεί να διαβάζεις τόσα και να φαίνεται βουνό αλλά δεν είναι τίποτα.
Το βασικό είναι να έχεις υπομονή να διαβάζεις τους οδηγούς καλά και να μην προχωράς στη διαδικασία αν δε τα έχεις καταλάβει όλα.
Απορίες ρωτάμε! Τσάμπα είναι.
Εσύ τώρα με το που έρθει. θα έχεις ελληνικά και εφαρμογές google. Πιθανόν να σου κάνει και το πρόβλημα με τις sim.
Αν δε σε ενοχλεί μπορείς να το αφήσεις έτσι προς το παρόν. Εμείς συστήνουμε τις γνήσιες rom γιατί είναι οι μόνες που μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader όπως έκανε ο φίλος @'Dante με το που πάρεις έγκριση'. Μετά βάζεις ελληνικά και ξεμπέρδεψες
Διάβασε και στο ποστ 127 του ίδιου θέματος εδώ τι είπα στο φίλο flamef εδώ
και επίσης εδώ
Αν θέλεις να βάλεις την global ή την τελαυταία stable με το που σου έρθει (αγγλοκινέζικες και οι δύο) ο οδηγός είναι εδώ
Διαφορές μεταξύ τους.
Η stable είναι αγγλοκινέζικη και δεν έχει εφαρμογές google. Τις βάζεις εσύ. (μπάινουν πανεύκολα)
Η global μερικές γλώσσες παραπάνω (όχι ελληνικά) και έχει έτοιμες εγκατεστημένες εφαρμογές google.
Αλλες διαφορές μεταξύ τους είναι μη ορατές στο μέσο χρήστη. Και οι δύο έχουν μερικές κινέζικες εφαρμογές που όμως σβήνονται και δεν είναι τόσο ενοχλητικό. Ότι μείνει το πετάς σε ένα φάκελο και τέλος.
Στή global οι υπόλοιπες κινεζιές τείνουν προς το μηδέν.
Πάρτο εσύ με το καλό και εδώ είμαστε όλοι. -
Αυτό με τις κινεζιές είναι σημαντικό να το ξέρουμε.
Εμένα μου εμφανίζει κινέζικα σε διάφορες λεπτομέρειες όπως πέρα από στα Θέματα, στον cleaner που ανέφερα παραπάνω, στα περισσότερα εργαλεία της Miui που κάποια ίσως ενοχλούν (File Manager, Downloads, yellow pages στις επαφές - o browser ήδη αναφέρθηκε ότι αφαιρείται).
Είναι πολύ χρήσιμο αν μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος που έχει βάλει τη global ότι έχουν περιοριστεί οι κινεζιες στα διάφορα αυτά σημεία.
Όπως επίσης και το αν γίνονται αυτόματα ενημερώσεις αλλά αυτό δεν θα μπορεί να το επιβεβαιώσει κάνεις. -
Ο/H koutsoupis έγραψε:
Γενικά εμείς που έχουμε official αγγλοκινέζικη υπάρχει λόγος να βάλουμε Global? Αξίζει τον κόπο?
Εμένα πχ με ενοχλεί που σε διάφορα σημεία με πετάει σε κινεζιές ή ακόμα και οι κινεζικές εφαρμογές που δε σβήνονται (αν κ οκ αυτές τις πετάς σε ένα φακελο και δεν ενοχλούν τόσο).
Αν βάλω Global τι διαφορετικό θα υπάρχει? Τα κινέζικα πχ (πχ όταν πατάω στα Θέματα, όταν κάνω clean κλπ) έχουν αφαιρεθεί;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα