Παράθεση από demakhs: “Επισημη rom έχεις, αρα-->factory reset Σώσε επαφές κ σημειώσεις (αυτά γίνονται με τον συγχρονισμό του gmail), μηνύματα (με εφαρμογή στο play store), αρχεία (φωτο κλπ με απλή αντιγραφή στο pc) ή τα παραπάνω τα κάνεις με το backup του mi, εγώ δεν το χω χρησιμοποιήσει, προτιμώ καθαρή εγκατάσταση.. ” πώς κάνω factory reset Και αναβάθμιση ?
Παράθεση από demakhs: “screenshot από το about phone, αν και η λύση με όλα αυτά που διαβάζω, αν έχεις τελικά όντως official και δεν έχεις unofficial, είναι το "factory reset ”
παλικάρια καταρχήν καλή χρονιά με υγεία. Λοιπόν εδώ και 3 μέρες το κινητό μου κάνει νερά. Εκεί που σέρφαρα κόλλησε το κινητό και δεν αποκρινόταν σε τίποτα, μόλις Πατούσα να το κλείσω έβγαζε αλαμπουρνέζικα γράμματα και ξεκόλλησε μόνο του σε 5 λεπτά. Μετά σταματάει ή φόρτιση στο 70 άσε που παρατηρώ πλέον ότι πέφτει και πιο γρήγορα. Τέλος ενώ έχω το chrome για πλοηγό πλέον όταν ανοίγω σελίδες δεν μου έχει τον chrome για επιλογή μου βγάζει τον μανάτο .τι έγινε? Είμαι με official dev
αλάνια εγώ που έχω global dev 6.11.10 beta να περιμένω να μου έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση σε nougat ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να την περάσω? Γιατί έχει κάνα μήνα να μου έρθει αναβάθμιση
Παράθεση από spideman3: “και όχι μόνο αυτό εξαρτάται και ποιες εφαρμογές εχεις στην αυτόματη έναρξη. ” πότε θα μας έρθει ενημέρωση για 7 ?είμαι με official global dev
Εβαλα wind στο slot 2 επειδή κέρδισα για ένα χρόνο 500 mb κάθε μήνα και σέρνεται. Μου είπαν ότι στο slot 1 πάει καλύτερα αλλά το ίδιο και εκεί. Μήπως φταίει η wind? Εχει κάποιος άλλος wind?
και μένα κρατάει 2 μέρες το κινητό με σχεδόν συνεχή χρήση. Σήμερα όταν ξύπνησα και ενώ το είχα βάλει χτες το βράδυ για φόρτιση είχε κολλήσει στο 87 % έβγαλα τον φορτιστή και μετά πήγε στο 100 ενώ πρώτα ήθελε 1 ώρα και κάτι. Γιατί έφαγε κόλλημα? Είμαι με global dev
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sakas1989: “ ” Λοιπόν για να έχεις root πρέπει να φλασάρεις (απο το TWRP) to Supersu.zip που έχει βάλει η εγκατάσταση της ελληνικής μέσα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του Μι5. κανένας οδηγός υπάρχει? Μόνο με την ελληνική γίνεται? Γιατί δεν έχω ελληνική ”
είμαι με αυτήν την rom και σε 2 μέρεςπου έχω το κινητό δεν είχα πρόβλημα και ή μπαταρία αυτήν την στιγμή είναι 33 .εσείς έχετε να με προτείνεται καμία άλλη καλύτερη ή να μείνω με αυτήν???