Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
για πιο λόγο δεν μου ήρθε το update 6.11.17. Της global dev ενώ κάθε παρασκευή μου έρχονταν?
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
μπορείς να το στείλεις λίγο ?
Για να κάνεις την συσκευή root πρέπει να εγκαταστήσεις το TWRP (θα χάσεις τις OTA αναβαθμίσεις, θα πρέπει να κατεβάσεις όλη την rom) εδώ ο οδηγός εγκατάστασης TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
εδώ το root SuperSU-v2.78.zip θα ξετσεκάρεις την αυτόματη αναβάθμιση από το play store, εγκατάσταση από TWRP. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H ikleos έγραψε:
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
καλησπερα στα παιδια ερωτηση με το twrp σας βγαινουν κανονικα τα screenshot?η εγω εχω το προβλημα?
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν άκουσα πολύ καλά λόγια για το Mi5... Χειρότερο το s??? -
όχι ρε George....πότε έκανα πλάκα για να κάνω και τώρα?
πραγματικά, το εννοώ, αν όντως είναι όπως τα λέει το παιδί, τουλάχιστον να είναι λίγο πίσω και όχι πολύ στις ημερήσιες...για τις νυχτερινές σαν να έχω στο μυαλό μου ότι είναι καλύτερο το s....αν έρθει this year, θα το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι, αν δεν έρθει ποτέ (απ' ότι φαίνεται), θα μείνουμε με την απορία!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
μπα, δε μπορεί....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μακάρι να σου έρθει και να τα βάλεις δίπλα δίπλα να τα δεις . . Αλλιώς πίνουμε κι άλλο καφέ μαζί . .Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα