Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ναι μπορείς στην πρώτη σελίδα τις τρέχουσας εβδομάδες developer rom θα το βρεις.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μπορείς να το στείλεις λίγο ?
-
Καλημέρα παιδιά. Μόλις έκανα το τελευταίο update της global stable (8.1.2.0) και πλέον έχει επίσημα ελληνικά!!!
-
ωραία νέα.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μετά από λίγη ώρα ψαξιματος δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα στη μετάφραση, εκτός από τη βλακεια στην εφαρμογή του καιρού που επιμένουν να γράφουν τον καθαρό καιρό (clear) σαν εκκαθάριση!! Βέβαια όταν κατεβάζεις τα toggles το γράφει σωστά (ηλιολουστος).
Άλλαξε η εμφάνιση της εφαρμογής του καθαρισμού έχει πλέον τα ίδια χρώματα με την dev και τα εικονίδια στα settings είναι και αυτά πλέον έγχρωμα όπως στη dev.
Από ότι κατάλαβα πρέπει να άλλαξε πλέον και η ονομασία της global ρομ σε international γιατί η καινούρια έκδοση έχει όνομα MAAMIDI και όχι MAAMIDG όπως πριν το update.
Τέλος και το σημαντικότερο όλων είναι κάτι που θα χρειαστώ και τη βοήθεια σας. Έχω την εντύπωση ότι άλλαξαν τους αλγόριθμους της κάμερας στη μαμά εφαρμογή. Νομίζω ότι κάνει focus πολλή πιο γρήγορα, αποθηκεύει πολλή πιο γρήγορα και έχει ένα τσακ λίγο πιο κορεσμενενα χρώματα όταν δεν χρησιμοποιεί hdr.
Όποιος έχει κάνει το update ας ρίξει μια ματιά γιατί μπορεί να είναι και η ιδέα μου.
Σε γενικές γραμμές η συσκευή ρολλαρει άψογα, όπως και πριν, και η προσθήκη Ελληνικών σε global rom θα γλυτώσει πολύ κόσμο από ταλαιπωρία και ίσως είναι και η αρχή της εξαφανισης των μισητων multi unofficial των κινεζομαγαζων!!!
Γιωργος Μος has shared 2 photos with you! | Flickr
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geomos έγραψε:
ίσως είναι και η αρχή της εξαφανισης των μισητων multi unofficial των κινεζομαγαζων!!!
Οπότε η σίγουρη λύση θα είναι....υποχρεωτικό flash με miflash μίας fastboot rom !!!!! -
Καλησπέρα παιδια....ειμαι στην σκέψη να κανω μια μικρη αλλαγη στόλου
....
Ειμαι κατοχος Μi Note 3/64 και μιας και το Mi Note 2 ειναι ακριβουτσικο ακομα συν του οτι δεν με εχω εμπιστοσυνη ακομα στις curved οθονες μιας και οι 4 απο τους 5 φιλους μου με sumsung 7 edge με την πρωτη πτωση θελουν οθονησκεφτομαι να παρω το Μi 5 4/128 . Απο οτι εχω δει και διαβασει η καμερα του με καλυπτει πληρως σε σχεση με το Mi Note που εχω τωρα.
Επισης λιγο η μπαταρια με προβληματιζει που ειναι περιπου η ιδια με αυτην που εχω , αλλα καπου διαβασα οτι αντεχει περισσοτερο...
Αλλα θα θελα και μια γνωμη απο οσους το εχουν αν αξιζει αυτη η αλλαγη.... -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
πως το σύγκρινες?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα