οχι φιλε σου εγραψα τι μου λεει για το otg.wipe data αν το κανω δεν βγαζει τιποτα λαθοςΟ/H geoanto555 έγραψε:
Αυτό είναι απάντηση στο αν βγάζει σφάλμα και στο wipe data?Ο/H tasosko έγραψε:
twrp-install-select storage-internal storage(44 και κατι)-usb-otg(0)
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H tasosko έγραψε:
οχι φιλε σου εγραψα τι μου λεει για το otg.wipe data αν το κανω δεν βγαζει τιποτα λαθος
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
οχι φιλε σου εγραψα τι μου λεει για το otg.wipe data αν το κανω δεν βγαζει τιποτα λαθος
αυτες ειναι οι διαμορφωσεις μεσα απο το ιδιο το προγραμμα(twrp)
δοκιμασα 3 στικακια κανενα δεν το βλεπει -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για να δω λίγο το recovery σου.....
TWRP_gemini_MIUIv8.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other -
Φιλε τασο μολις δοκιμασα το δικο μου και σας ανεβαζω φωτο το διαβαζει κανονικα με την τελευταια xtrv σε mi5 και με το
twrp 3.0.2.0 by mic. Ρε σεις μηπως λεω μηπως θα πω μια σκεψη εστω και βλακεια μηπως φταιει ο ανταπτορας σου ??
Πες μας ποιο usb otg στικακι δουλευεις μπας και βγαλουμε καμια ακρη και σε βοηθησουμε..??? Δειτε εμενα τι μου βγαζει :
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Φιλε τασο μολις δοκιμασα το δικο μου και σας ανεβαζω φωτο το διαβαζει κανονικα με την τελευταια xtrv σε mi5 και με το
twrp 3.0.2.0 by mic. Ρε σεις μηπως λεω μηπως θα πω μια σκεψη εστω και βλακεια μηπως φταιει ο ανταπτορας σου ??
Πες μας ποιο usb otg στικακι δουλευεις μπας και βγαλουμε καμια ακρη και σε βοηθησουμε..??? Δειτε εμενα τι μου βγαζει :
-
Ωραια μπραβο !! Γιατι δεν λες κιολας την λυση του θεματος τι κανατε για να ξερουμε και οι υπολοιποι..??? Ειναι μυστικο η δυσκολο να το γραψεις ..?? Εδω ολοι βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να ξερουν και οσοι αλλοι εχουν τι ιδιο θεμα τι εκανες..!!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Ωραια μπραβο !! Γιατι δεν λες κιολας την λυση του θεματος τι κανατε για να ξερουμε και οι υπολοιποι..??? Ειναι μυστικο η δυσκολο να το γραψεις ..?? Εδω ολοι βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να ξερουν και οσοι αλλοι εχουν τι ιδιο θεμα τι εκανες..!!!
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Ειναι μυστικο η δυσκολο να το γραψεις ..??
-
Αβυσσος η ψυχη των miui...
Ξερω οτι εχει βγει στο international site καινουργια twrp και προσφατα χτες βραδυ μιλουσα με 2 mods απο εδω και μου ελεγαν οτι οσο δουλευει καλα το υπαρχον δεν υπαρχει λογος αλλαγης.. Σιγουρα οσο προχωραμε σε νεες ρομς καποια στιγμη θα θελει ανανεωση ωστε να διαβαζει τα νεα χαρακτηριστικα..!! Μπραβο ολα καλα λοιπον !! Παμε για αλλα .. !!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα