Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 245.
-
Φλασαρισμα σε Mi5c
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από sakas1989: “Δηλαδή άμα επιλέξω την China developer που μου βγάζει το xiaomi tool σαν επιλογή δεν θα δουλεύει καλά ? Δεν θέλω τώρα να μπω σε διαδικασία για τον bootloader. ” Μια χαρά θα δουλεύει, αλλά εσυ μπορεις να το δουλέψεις μόνο με αγγλικό μενού στην συσκευή και χωρίς Play Store (σε 1η ζήτηση .. μετά το βάζεις) ” αυτές τις 2 μου βγάζει. Θέλω να δουλεύει σωστά και να έχει ελληνικά οπότε αδερφέ ποια επιλέγω εσύ που τα ξέρεις?
-
Φλασαρισμα σε Mi5c
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Developer και ξεκλείδωμα bootloader και μετά πέρασμα twrp και xtrv. Δες εδώ...3a733eb051001ccf97d3c58c7c830af9.jpg ” Δηλαδή άμα επιλέξω την China developer που μου βγάζει το xiaomi tool σαν επιλογή δεν θα δουλεύει καλά ? Δεν θέλω τώρα να μπω σε διαδικασία για τον bootloader.
-
Φλασαρισμα σε Mi5c
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Unofficial rom έχεις , επέλεξε πως θα περάσεις official rom. Κινέζικο PC suit και fastboot ή recovery rom , xiaomi tool , testpoint unbrick για edl mode. ” αδερφέ με xiaomi tool το κάνω και αυτό μου έβγαλε αυτές τις 2 rom .ποια αξίζει?
-
Φλασαρισμα σε Mi5c
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ανέβασε πρώτα ένα screenshot about miui version. ”
-
Φλασαρισμα σε Mi5c
ΜήνυμαΦιλαράκια μια ερώτηση, έχω το mi5 c της κοπέλας μου και θέλω να το περάσω άλλη rom και έχω 2 διαθέσιμες την China stable και την China developer. Ποιά να βάλω?
-
Παράθεση από XiaoPST: “AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more Παιδιά τι λέτε για αυτή τη μπαταρία? Μάλλον θα αλλάξω γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν και πάλι η μπαταρία πέφτει σαν τρελή. Δοκίμασα AEX δοκίμασα format-wipe και clean install την Paranoid και τίποτα. Να δοκιμάσω και με fastboot rom? ” αυτήν έχω προτείνει και εγώ, την έχω εδώ και μια βδομάδα και κρατάει 1,5 μέρα σχεδόν με φουλ χρήση
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sakas1989: “μάγκες ποιον οδηγό ακολουθώ τελικά για να κάνω root? Μόνο ξεκλείδωτο bootloader έχω μέχρι στιγμής ” Κατεβασε την εφαρμογή Flashify, Κατεβασε και μια εκδοση του Supersu σε flashable zip και θα μπορέσεις να το κάνεις χωρίς υπολογιστή.. ” κατέβασα την εφαρμογή υπάρχει όμως κανένα βίντεο φοβάμαι μην πάθει κανένα boot loop
-
Παράθεση από amavroudis: “Υπαρχει η δυνατότητα, δεν βρίσκω το link. Ψάξε εδώ στο φόρουμ, είναι ένα script που το φλασάρεις και μπορείς να ανοίγεις το τηλ με fingerprint από deep sleep. =============== Νοε 22nd 2017, 2:39pm =============== Ελα, το βρήκα: Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5 ” ευχαριστώ αδερφέ αλλά δεν είμαι root,χρειάζεται υπολογιστή για να κάνω κάνω root ?