Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 282.
-
@gkalen Θα γίνει ξανά προσπάθεια port από το nikel για το redmi pro?
-
Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gdy190: “Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να επιστραφεί το κινητό; ” Το κινητό το αγόρασες από κάπου και είχε μέσα τις εφαρμογές που έχουν πρόβλημα; ” Αγοράστηκε από Ελλάδα στήθηκε με το άνοιγμα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στις κανονικές κλήσεις λειτουργούν όλα σωστά ? ” Ναι
-
ΜήνυμαΗ αδερφή μου πήρε το κινητό αλλά ενώ σχεδον όλα είναι καλά, έχει θέμα με τις κλήσεις viber και Skype. Δεν ακούγονταν ή ακουγονταν πολύ χαμηλά. Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να επιστραφεί το κινητό;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kefalas99: “Παιδιά να επιχειρήσω να βάλω την aroma της 8.10.25 ή έχει bugs και να προτιμήσω την xtrv?” Αποψή μου βάλε καλύτερα την xtrv. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Απ: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lefesta: “Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από ptoube: “Η cn/en έχει ελληνικά;” Ναι. Εγώ μόλις άλλαξα την rom σε cn/eu Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια πέρασες ακριβώς? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την 8.10.11. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ptoube: “Η cn/en έχει ελληνικά;” Ναι. Εγώ μόλις άλλαξα την rom σε cn/eu Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk