Καλημέρα. Μου ήρθε με ΟΤΑ η καινούργια CN ROM και την εγκατέστησα. Όλα καλά αλλά παρατήρησα μεγάλη δέσμευση της ROM πάνω από 65%. Το παρατήρησε κάποιος φίλος;
Καλημέρα. Μου ήρθε με ΟΤΑ η καινούργια CN ROM και την εγκατέστησα. Όλα καλά αλλά παρατήρησα μεγάλη δέσμευση της ROM πάνω από 65%. Το παρατήρησε κάποιος φίλος;
Και στο nikel τα ίδια σκ*** είναι. Υπέρ του δέοντος μεγάλη χρήση μνήμης (χωρίς να δικαιολογείται από κάπου), υπερβολική χρήση μεγάλων συχνοτήτων του Helio (πάλι χωρίς να δικαιολογείται) και μια καθυστέρηση πολλές φορές τις τάξεως δευτερολέπτων για να ανοίξουν οι εφαρμογές. Κακή ROM κατά την ταπεινή μου άποψη. Βέβαια έχουν υπάρξει και χειρότερες.
Αυτό με τα sms δεν είναι έτσι απλό , δεν σημαίνει δηλαδή ότι όλα τα μηνύματα καθυστερούν .. οπότε θέλει τεστ το πραμα ..
Όπως λέει ο @BanditGR με global source κι ο @dimathio με cn/eu source , ασχέτως αν μιλάμε για nikel και omega , επειδή οι συσκευές είναι παρόμοιες και με σχεδόν κοινό source , θεωρητικά και η global port του omega θα λειτουργήσει παρόμοια ..
Σαφώς το "πρόβλημα" που παρατηρείται είναι θέμα source..