Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.

• Παράθεση από RadicalGR: “Ρε παιδιά αυτό το shell που λέτε θα είναι κάτι που θα μείνει στο κινητό σας για ένα πλήρες κύκλο φόρτισης και μετά θα φύγει και όλα οκ.... Θα το ξανά δείτε στο επόμενο Update και μετά από battery calibration απ ότι έχω παρατηρήσει εγώ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” ...δεν ισχύει ! ...παρατήρησα ότι αυτό που ευθύνεται γιά το πρόβλημα υπερθέρμανσης + τρελής κατανάλωσης, όταν το συνδέω με USB στο PC, είναι το Shell ! ...το κινητό καίει , και αντί να φορτίζεται,…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jazzu4ia: “...έχουν και τίποτε άλλο που δεν έχω πάρει χαμπάρι ; ” ...Εκτός απο το TWRP και το Root Manager (ή supersu σε άλλες συσκευές), φυσικά και έχει και άλλα καλούδια: -Λείπουν by default οι περισσότερες (σχεδόν όλες) οι κινέζικες εφαρμογές. Όσες παραμένουν με την εγκατάσταση, φεύγουν σε 5'' πανεύκολα! (χωρίς να επηρρεάσουν το σύστημα) -Ελληνικά μπορεί να μην προτιμάς, αλλά σίγουρα και τα κινέζικα καθιστούν το καθάρά κινέζικο "my home" (και ΟΛΕΣ τις εφαρμο…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jazzu4ia: “...μα και τις ελληνικές όσο τις χρησιμοποίησα, στα αγγλικά τις είχα... ...δεν αντέχω τα ελληνικά μενού κλπ., στο λογισμικό... ...όχι μόνο δεν τα καταλαβαίνω, αλλά μού φέρνουν και γέλια... ...οπότε ναι, με βολεύουν οι γκλομπάλ... ” ...Μα και τις ελληνικές δεν τις χρησιμοποιούμε μόνο για τα Ελληνικά (που φυσικά είναι προαιρετικά!), αλλά όλα τα άλλα "καλούδια" που προσφέρουν... ” ...λές γιά το TWRP και το superSU, που είναι όντως πολύ σημαντικά... ...έχ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jazzu4ia: “...μάλιστα...είναι προβληματικές οι OTA αναβαθμίσεις!... ...κατάλαβα... ...ευχαριστώ... ...επιστρέφω σε global(που έχει ΟΤΑ !)... ...thnx... ” ...Anyway... αν βολεύεσαι με ΟΤΑ και GLOBAL, κανένα πρόβλημα! ” ...μα και τις ελληνικές όσο τις χρησιμοποίησα, στα αγγλικά τις είχα... ...δεν αντέχω τα ελληνικά μενού κλπ., στο λογισμικό... ...όχι μόνο δεν τα καταλαβαίνω, αλλά μού φέρνουν και γέλια... ...δυό δεκαετίες με αγγλικά λειτουργικά... ...οπότε ναι, με…

• Παράθεση από Angelo.: “Παράθεση από jazzu4ia: “Παράθεση από Angelo.: “Δοκιμασα με το τελευταιο PC Suite απο δυο laptop 32bit και 64bit αλλα η dev δεν μπαινει με τιποτα. Αν βρω την Chinese dev σε καταληξη .tgz με bunny στην οθονη μπορω να την φλασαρω απο το Miflash δηλαδη? ” ...ναί... ” Ακομα και με κλειδωμενο bootloader? ” ...ναί...

• Παράθεση από Angelo.: “ Δοκιμασα με το τελευταιο PC Suite απο δυο laptop 32bit και 64bit αλλα η dev δεν μπαινει με τιποτα. Αν βρω την Chinese dev σε καταληξη .tgz με bunny στην οθονη μπορω να την φλασαρω απο το Miflash δηλαδη? ” ...ναί...

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jazzu4ia: “...μα καλά και θα πρέπει να κατεβάσω 760 ΜΒ ;;;; ...γιατί δεν φτιάχνετε ένα incremental αρχειάκι μόνο με τις αλλαγές ;; ” ...Γιατί με ΟΤΑ δεν θα κατέβαζες 760ΜΒ? (H ΟΤΑ καταργήθηκε απο το φόρουμ λόγω του ότι το download στο κινητό συχνά κάνει "σπασίματα" λόγω κακής σύνδεσης, με αποτέλεσμα η ρομ να κατεβαίνει "σπασμένη" και μετά να δημιουργεί προβλήματα στο flash) ...Αυτό υπάρχει, για τα VIP μέλη και ονομάζεται "patch rom" ” ...μάλιστα...είναι προβλημ…

• Παράθεση από lallasgr: “Όντως @Angelo. σε τι φάση είναι τώρα το κινητό από θέμα κλειδώματος? Είναι κλειδωμένος ο bootloader, ξεκλείδωτος? Αν είναι ξεκλείδωτος ... ” ...μα αν είναι ξεκλείδωτος, περνάς TWRP και κάνεις ό,τι γουστάρεις...

• ...@Angelo...δοκίμασε και με το mi flash tool... ...κατεβάζεις τo .tgz αρχείο και το αποσυμπιέζεις... ...και γιά τα δύο εργαλεία, φρόντισε να είσαι σε fastboot bunny mode...

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από jazzu4ia: “...καλημέρα......έχω την GTV 6.3.31 1. ...ερώτηξις : πώς γίνεται η αναβάθμιση στην GTV 6.4.8 ;; 2. ...δεν γίνεται αυτομάτως ΟΤΑ ;;...διότι παρότι αναρτήθηκε, δεν βλέπω να μούχει έρθει... ” Καλημέρα 1. η αναβαθμιση γίνεται κατεβάζοντας την ROM στον εσωτερικό σου χώρο ή σε κάρτα SD. Μπαίνεις στο TWRP κάνεις wipe cache & dalvik cache και απευθείας install την ROM χωρίς να βγεις από το TWRP. 2. Δεν λειτουργει το ΟΤΑ ” ...μα καλά και θα πρέπει να κατεβάσω …

• ...καλημέρα... ...έχω την GTV 6.3.31 ...ερώτηξις : πώς γίνεται η αναβάθμιση στην GTV 6.4.8 ;; ...δεν γίνεται αυτομάτως ΟΤΑ ;; ...διότι παρότι αναρτήθηκε, δεν βλέπω να μούχει έρθει...

• Παράθεση από Project_P: “@jazzu4ia Αλλη θυρα / pc και καλωδιο συνδεση δοκιμασες απλα για να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο? ειχε ιδαι συμπεριφορα? ” Παράθεση από Souits: “@jazzu4ia μια από τα ίδια...... Δεν ξέρω τι σκ@τα φταίει.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από Souits: “@jazzu4ia μια από τα ίδια...... Δεν ξέρω τι σκ@τα φταίει.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ακριβώς τα ίδια με την περίπτωση που έχω αναφερθεί ξανά στη φώτο που είχα αν…

• Παράθεση από Angelo.: “Καλησπερα και καλο Σ/Κ παιδια! Εχω ενα τουβλο αυτη τη στιγμη και θα ηθελα λιγο βοηθεια... Σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω την παραπανω διαδικασια ξεbrickαρισματος και οταν αναγνωριστει το κινητο στο MiFlash..... Τι λετε να κανω? ” ...συμφωνώ με τον λάλλα... ...όχι άλλες μαμακίες... ...αφού έχεις edl , κάνε το να φανεί στο mi flash tool, και φλασσάρισε την stable global που είναι καταπληκτική, με τα αγγλικά της, με gapps, κλπ... ...εναλλακτικά δούλεψε με το mi pc suite...

• ...την πρώτη εβδομάδα, συνήθιζα να το συνδέω στον ντέσκτοπ υπολογιστήρα μερικές ωρίτσες, όσο ήμουν στο σπίτι και αυτό φόρτιζε αργά αλλά σταθερά χωρίς να ζεσταίνεται... ...δεν τολμάω να το κάνω πιά, καθώς αν το συνδέσω, μέσα σε δέκα λεπτά έχει ξεφορτίσει τουλάχιστον κατά 2%-3% και έχει υπερθερμανθεί... ...δουλεύει η cpu στο φούλ... ...δοκίμασα με developer options, usb debagging, και όλες τις ρυθμίσεις που αφορούν τη usb συνδεσιμότητα, πότε ανοιχτές, πότε κλειστές, αλλά τίποτα... ...πλέον το τηλέ…

• Παράθεση από Thracia: “@jazzu4ia Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Πως τα κατάφερες έχω 2 3 μέρες που το παλεύω αλλά δεν.Κάνει reboot στο mi logo αλλά δεν ανάβει κόκκινο το led και μετα απο λίγο κάνει boot κανονικά ” ...όπως λέει ο souits, αλλά με ενεργοποιημένο usb debugging απο developer options... ...εγώ, δεν τον έχω χύμα στον C: τον φάκελλο adb, αλλά μέσα στα libraries... ...φρόντισε να ανοίξεις την κονσόλα μέσα στον adb φάκελλο, με shift+δεξί κλίκ--->open command here C:\Users\jazzu\Documents\Xia…

• ...καλησπέρα... ...ερώτηξις : τι είναι το download mode(edl) ;;; ...το έβαλα μέσω cmd, είχε μαύρη οθόνη, με το λεντάκι να αναβοσβήνει κόκκινο, και τους drivers της qualcomm να φαίνονται στον device manager... ...πού χρησιμοποιείται λοιπόν αυτό το mode ;;;

• Παράθεση από Thracia: “...:thumbsup: Εκανες ολλα αυτά και ρωτάς για τα εύκολα?... ” ...έχεις δίκιο... ...γιά dev options απλώς το είχα ξεχάσει(το είχα κάνει φυσικά την πρώτη φορά)... ...ερώτηξις : τι διαφορά έχει το κλασσικό φάκτορυ ρισέτ από το μενού των σέττινγκς της συσκευής, από το swipe to factory reset της επιλογής wipe, του μενού του TWRP ;; ...στο advanced wipe, αν εκτός από data, dalvik, τικάρω και το system, θα διαγράψει πλήρως και την ROM αλλά θα παραμείνει η εφαρμογή TWRP ;;

• ...καλησπέρα... ...ξεκλείδωσα μπουτλόουντερ, φλασσάρισα TWRP, εγκατέστησα σούπερSU, φλασσάρισα ελληνική στέϊμπλ, μετά ελληνική ντέβ, και κατέληξα στην γκλόμπαλ 7.8.1.0... ...μετά από κάνα-δυό αναπόφευκτα ατυχήματα (bootloop), αναγκάστηκα να φλασσάρω με MiFlash την γκλόμπαλ που μου άρεσε πιό πολύ, και ξανά πέρασμα ΤWRP + superSU + bootcrack.img γιά να μπουτάρει σωστά, αλλιώς μπουτάρει χωρίς το Wi-Fi (το έπαθα την πρώτη φορά)... ...ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : 1. πώς κάνουμε φάκτορυ ρεσέτ σε πλήρως καθαρή αρχική κ…

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από jazzu4ia: “...οι ελληνικές developer ROMS έχουν αγγλικά ;; ” Επίσης το 2πλό ποστ απαγορεύεται ” ...εσύ τι είσαι, χωροφύλακας ;;