Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 85.
-
Ένα μικρό δωράκι! - 1
Μήνυμα@kostasrose πολύ καλό, μπράβο
-
@pentsios dont worry. Μπορεί να κάνει και να το βλέπεις και 3-4 μέρες έτσι και μετά σε μια εβδομάδα θα είναι ήδη Ολλανδία. απλά χάνει μέρες εδώ, πάντως περίπου στις 20 μέρες θα το έχεις. Αν τους ρωτήσεις τι γίνεται θα σου στείλουν ακόμη και φωτογραφία το δέμα σου!
-
Σε redmi note 3 pro kenzo με την νέα ρομ υπάρχει διαφορά και μάλιστα σημαντική στην κατανάλωση μπαταρίας, ενώ με την προηγούμενη είχα φτάσει με την ίδια χρήση στις 2 μέρες άνετα και φόρτιζα με 20% 48ώρες μετά την πρώτη φόρτιση τώρα θα φορτίσω και πάλι μέσα στο ίδιο 24ώρο. Πιθανόν να υπάρχει και θέμα (μικρό?) με τα σήματα, γιατί για 3 φορές σήμερα (μέχρι να κάνω επανεκκίνηση) είχα θέμα με δεδομένα αλλά και απώλεια σήματος gsm γενικότερα.
-
Παράθεση από vrs5: “Λογο του οτι εχω δει αρκετους κατοχους θηκης ipaky, εχετε προβλημα με το χρωμα της θηκης; Εμενα αρχισε να ξεβαφει και ειμαστε ακομη στον 2υτερο μηνα, στον 3ο τι θα γινει; Το βαζω και σε σακουλακι το κινητο για καλυτερη προστασια. ” Απο την πρώτη μέρα φοράει την ipaky, 3 εβδομάδες δηλαδή, ακόμη δεν φαίνεται να ξεβάφει αλλά μπορεί να θέλει τον χρόνο της , πάντως του πάει γάντι, τέλεια θήκη
-
Έγινε ήδη εγκατάσταση και τρέχει, να είστε καλά
-
Παράθεση από DiamantisAth: “Παράθεση από demakhs: “απολύεσαι? ” Χαχααα... Όχι ρε συ.. Έχω 11 μέρες που παρήγγειλα το κινητό χαχααα.. Για να απολυθω έχω γύρω στις 9500 μέρες ακόμα.. Στο στρατό είμαι χαχαα Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από ότι βλέπω στην υπογραφή σου κάνεις την ίδια μετάβαση που έκανα και εγώ, απο a806 σε RN3 pro, ετοιμάσου για να ανέβεις επίπεδο
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν έχει ημερομηνία λήξης και από την στιγμή που σε άφησε να την ξανα κάνεις σημαίνει ότι απλά η πρώτη δεν έγινε σωστά... ” Μάλλον, τώρα όλα πήγαν καλά, ξεκλείδωσα και στην συνέχεια πέρασα και ελληνική ρομ, thanks
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κάποιο λάθος έχει γίνει ή από μεριά σου (δεν νομίζω) ή από αυτούς. Κάντο θέμα στο forum τους.... ” Η αίτηση έχει "ημερομηνία λήξης?" έχει περάσει περίπου ένα μήνας που την έκανα και πριν απο λίγο είδα ότι με έβαλε να την ξανακάνω! οπότε περιμένω 2-3 μέρες και δοκιμάζω με τον tool ξανά?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από episkeptis: “Καλησπέρα , είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και είχα πάρει έγκριση, με άφησε να κατεβάσω το unlock αλλά όταν βάζω το κινητό σε fastboot και πατάω να το ξεκλειδώσω μου βγάζει "Your device isn't support by Mi Unlock", είμαι με official dev ” Επίσης, έχεις βάλει το mi account και στην συσκευή ?Έχεις συνδέσεις την συσκευή στο ίντερνετ ώστε να κάνει ταυτοποίηση ? Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στον ίντερνετ την ώρα του unlock ? ” ναι κανονικά όλα …
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα , είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και είχα πάρει έγκριση, με άφησε να κατεβάσω το unlock αλλά όταν βάζω το κινητό σε fastboot και πατάω να το ξεκλειδώσω μου βγάζει "Your device isn't support by Mi Unlock", είμαι με official dev
-
Απο εκεί πήρα το xiaomi redmi note 3 pro, ήρθε όπως το ζήτησα με την ρομ που το ζήτησα, σε πολύ καλή συσκευασία με δωράκια θήκη και tempered glass, ευρωπαϊκό αντάπτορα. Πολύ καλή εντύπωση για πρώτη φορά, έκανε συνολικά 17 μέρες.