Έχω αλλα ειναι απενεργοποιημενο για το Forum. για παραδειγμα εδω μου βγαζει προβλημα φορτωσης σελιδας "Πρώτα από όλα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα Mi Account από τη συσκευή ή από τον υπολογιστή/Laptop εδώ."
Καλησπέρα εν αναμονή της νέας συσκευής μου, τώρα είναι Ολλανδία. Κάνω αίτηση εδώ Apply for unlocking Mi devices. Δίνω τηλέφωνο vodafone ή cosmote για να λάβω το μήνυμα και περιμένω.
Εγώ έχω MiAccount και φυσικά λογαριασμό στο en.miui.com πρέπει εκεί να προσθέσω την νέα μου συσκευή? για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader?
Δεν χρειαζεται να δηλωσεις συσκευη. Στο mi account δινουν εγκριση για ξεκλειδωμα. Οποτε μολις παρεις την συσκευη θα συνδεθεις με το account που ζητησες την αδεια ξεκλειδωματος κ ακολουθωντας τον οδηγο θα κανεις το ξεκλειδωμα του booloader.
Καλησπέρα , είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και είχα πάρει έγκριση, με άφησε να κατεβάσω το unlock αλλά όταν βάζω το κινητό σε fastboot και πατάω να το ξεκλειδώσω μου βγάζει "Your device isn't support by Mi Unlock", είμαι με official dev
θα περιμένω και άλλο μήνυμα ή οταν παραλάβω την συσκευή δοκιμαζω?
Θα περιμένεις άλλο μήνυμα που θα σου λέει να κατεβάσεις το πρόγραμμα.Και να μην έρθει σε 2-3 μέρες μπες εκεί(που εχεις ανεβάσει την φωτο) και δες αν σε παραπέμπει σε ένα πρόγραμμα.,
Καλησπέρα , είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και είχα πάρει έγκριση, με άφησε να κατεβάσω το unlock αλλά όταν βάζω το κινητό σε fastboot και πατάω να το ξεκλειδώσω μου βγάζει "Your device isn't support by Mi Unlock", είμαι με official dev
Επίσης, έχεις βάλει το mi account και στην συσκευή ?
Έχεις συνδέσεις την συσκευή στο ίντερνετ ώστε να κάνει ταυτοποίηση ?
Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στον ίντερνετ την ώρα του unlock ?