Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 94.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geortzan: “Αν κάποιος άλλος χρήστης γνωρίζει τρόπο για Deep Sleep των εγκατεστημένων εφαρμογών σε MIUI v.8.5 θα το εκτιμούσα αν μας έλεγε. ” τι έχεις κάνει μέχρι τώρα; ” Το μόνο που έχω κάνει είναι απ' τις Ρυθμίσεις - Δικαιώματα - Αυτόματη έναρξη, να ξετικάρω όσες εφαρμογές ήταν στο πεδίο "εφαρμογές μπορούν να εκκινούν αυτόματα". Εγώ ας πούμε θέλω μόνο το Viber και το Mi Fit να είναι πάντα ανοικτά καθώς το κινητό έχει σύνδεση στο internet πάντα. Και όλα τ' …
-
Παράθεση από agmg: “=============== Δεκ 28th 2017, 10:41am ============= Παράθεση από geortzan: “Παράθεση από demakhs: “Ρυθμίσεις, εφαρμογές, εφαρμογή, ειδοποιήσεις, εμφάνιση ειδοποιήσεων (απενεργοποιηση του διακόπτη) ” Καλημέρα, με αυτό τον τρόπο που μου είπες, δηλαδή να κλείσω το διακόπτη στο Εμφάνιση Ειδοποιήσεων, απλά δεν μου εμφανίζει τα push notifications. Η εφαρμογές όμως εξακολουθούν να ανοίγουν αυτόματα καθώς στην Αυτόματη Έναρξη, δίπλα από την εφαρμογή γράφει με πράσινα γράμματα "Τρέχο…
-
Παράθεση από demakhs: “Ρυθμίσεις, εφαρμογές, εφαρμογή, ειδοποιήσεις, εμφάνιση ειδοποιήσεων (απενεργοποιηση του διακόπτη) ” Καλημέρα, με αυτό τον τρόπο που μου είπες, δηλαδή να κλείσω το διακόπτη στο Εμφάνιση Ειδοποιήσεων, απλά δεν μου εμφανίζει τα push notifications. Η εφαρμογές όμως εξακολουθούν να ανοίγουν αυτόματα καθώς στην Αυτόματη Έναρξη, δίπλα από την εφαρμογή γράφει με πράσινα γράμματα "Τρέχουν".
-
-
Παράθεση από NasDriver: “Απενεργοποιείς όσα έχουν σχέσει με αυτόματη εκκίνηση των εφαρμογών και με τη συνεχή εκτέλεση στο παρασκήνιο Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά αυτό το έχω κάνει απ' την Αυτόματη έναρξη. Ο οδηγός που μου έστειλες δεν βοηθά στην περίπτωσή μου. Δεν θέλω να μην βλέπω τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών, αλλά να μένουν κλειστές (deep sleep) ωσότου τις ανοίξω εγώ.
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ΜΗΝ ανοίγουν αυτόματα ορισμένες εφαρμογές στο κινητό; Αναφέρομαι σε εφαρμογές τύπου Facebook - Messenger - Skype κλπ που έρχονται push notifications. Πριν που είχα την Official Global 8.2.1.0 είχα μπει στις Ρυθμίσεις - Δικαιώματα - Αυτόματη έναρξη και είχα απενεργοποιήσει τη λίστα απ' τις εφαρμογές που μπορούν να εκκινούν αυτόματα. Λειτουργούσαν όλα σωστά. Από τη στιγμή που έγινε το update στην 8.5.6.0 και τώρα με την XTRV Stable ενώ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚατάφερα και ξεκλείδωσα τον bootloader στο Redmi Note 4 (Nikel) έχοντας πάνω την MIUI Global 8.5 Σταθερή 8.5.6.0 (MBFMIED). Παράθεση από Jordan Nidis: “@geortzan μετά από 72 ώρες ξεκλειδώνεις. Άραξε και μέτρα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Κατάφερα και ξεκλείδωσα τον bootloader με επιτυχία. Πέρασα μέσω adb την recovery (XTRV) αφού πρώτα έκανα install τους drivers του κινητού μου στον υπολογιστή και στη συνέχεια σύμφωνα με τον οδηγό πο…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Κατέβασε το τελευταίο mi unlock tool, χρησιμοποιείς παλιό. ” Κατέβασα το Mi Unlock Version 2.3.803.10 αλλά εμφάνισε πάλι το μήνυμα Your device isn't supported by Mi Unlock. Πάτησα όμως εκεί που έλεγε Go to unblock.update.miui.com to apply for Mi Unlock support and view the progress και μπήκε στο miui.com, έκανα login έβαλα όνομα, αριθμό κινητού και έγραψα για ποιο λόγο θέλω να κάνω unlock (το έγραψα στα Αγγλικά), μου ήρθε ο κωδικός επιβεβαίωσης στο κινητό και τώρα περιμέ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Όπως σου είπε και ο Γιώργος πιο πάνω ίσως να μη χρειάζεται να βάλεις official developer για να ξεκλειδώσεις bootloader, ενδέχεται να ξεκλειδώνεις και με αυτή που έχεις τώρα. Ωστόσο, για να βάλεις την xtrv θα χρειαστείς factory reset οπότε θα χάσεις τα πάντα από το κινητό σου. Αν όμως απλά αποφασίσεις να ξεκλειδώσεις τώρα το bootloader και να βάλεις αργότερα την xtrv δε θα χάσεις τίποτα απλά και μόνο ξεκλειδώνοντας τον ” Κατέβασα το Mi Unlock V1.1, έκανα login με τα στοιχεία …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τον bootloader γιατί θέλεις να τον ξεκλειδώσεις; Θα περάσεις την xtrv; Αν περάσεις την xtrv θα κάνεις Factory Reset οπότε ούτως ή άλλως δεν θα στήσεις το κινητό πριν βάλεις την xtrv γιατί θα χαθούν όλα με το FR. ” Παράθεση από spideman3: “Με το καλό να το παραλάβεις και το συζητάμε τότε. Γιατί εξαρτάται με ποια rom θα έρθει δλδ αν είναι official global ή china ή unofficial. @geortzan ” Διάβασα στο forum πως η XTRV ROM θεωρητικά είναι καλύτερη απ' την Official Glo…
-
ΜήνυμαΑπλά, αυτό που με προβληματίζει είναι οι μέρες που θα πρέπει να περιμένω έως ότου να πάρω την άδεια από την Xiaomi. Από αυτά που διαβάζω, όταν περνάμε μια Dev ROM σβήνουν τα πάντα από το κινητό. Και σίγουρα ο καθένας έχει προσαρμόσει το κινητό στα μέτρα του. Sorry αν ξεφεύγω off-topic με το παρακάτω: Ερώτηση 1η: Υπάρχει τρόπος να κάνω ένα full backup των εφαρμογών και των ρυθμίσεων για να περαστούν αυτόματα στην Dev ROM; Εγκατεστημένες εφαρμογές, ρυθμίσεις θέματος, backgrounds, ρυθμίσεις εφαρμογ…
-
ΜήνυμαΕγώ που θέλω να περάσω την XTRV, θα πρέπει να βάλω πρώτα κάποια Developer ROM ώστε να κάνω unlock τον bootloader; Έχω το Redmi Note 4 (nikel) με Global 8.5.6.0 Αν βάλω κάποια Dev θα γίνουν τα πάντα delete λογικά. Σωστά; Άλλος τρόπος για unlock πιο άμεσσος υπάρχει;
-
Καλησπέρα, Πριν μέρες είχα κάνει το παρακάτω post. Δεν καταλαβαίνω όμως τι πρέπει να κάνω. Υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης του μηνύματος "Μην ακουμπάτε την περιοχή των ακουστικών"; 5 στις 10 φορές που πιάνω το κινητό στο χέρι εμφανίζεται αυτό το μήνυμα. Ειδικά όταν στην τσέπη. Ποια είναι η περιοχή; Η υποδοχή του jack στην πάνω πλευρά; Μπήκα στο CIT, στο Proximity sensor, αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω. Ανεβαίνει συνέχεια το Value όταν ακουμπάω το χέρι μου στην πάνω πλευρά του κινητού μέχρ…