Μονο ο Τσακ μπορεί κάτι πιο άμεσο...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΧίλια ευχαριστώ Γιώργο. Αυτό ήταν. Τα κατάφερα επιτέλους!!Ο/H spideman3 έγραψε:
Από την στιγμή που ξεκλείδωσες έπρεπε να στην κάνει εγκατάσταση. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις ή μπες σε mi recovery και κάνε wipe all. Μετά μπες σε fastboot λειτουργία. Κάνε την fastboot rom εγκατάσταση με το Miflash tools και κάτω αριστερά επιλογή clean all.
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τον bootloader γιατί θέλεις να τον ξεκλειδώσεις; Θα περάσεις την xtrv; Αν περάσεις την xtrv θα κάνεις Factory Reset οπότε ούτως ή άλλως δεν θα στήσεις το κινητό πριν βάλεις την xtrv γιατί θα χαθούν όλα με το FR.
Διάβασα στο forum πως η XTRV ROM θεωρητικά είναι καλύτερη απ' την Official Global που έχω.Ο/H spideman3 έγραψε:
Κατέβασα το Mi Unlock V1.1, έκανα login με τα στοιχεία του Mi account μου, και καθώς αποδέχτηκα τι γίνεται όταν ξεκλειδώνεις τον bootloader μου εμφανίζει: Your device isn't supported by Mi Unlock. Go to unblock.update.miui.com to apply for Mi Unlock support and view the progress.Ο/H chief έγραψε:
Όπως σου είπε και ο Γιώργος πιο πάνω ίσως να μη χρειάζεται να βάλεις official developer για να ξεκλειδώσεις bootloader, ενδέχεται να ξεκλειδώνεις και με αυτή που έχεις τώρα. Ωστόσο, για να βάλεις την xtrv θα χρειαστείς factory reset οπότε θα χάσεις τα πάντα από το κινητό σου. Αν όμως απλά αποφασίσεις να ξεκλειδώσεις τώρα το bootloader και να βάλεις αργότερα την xtrv δε θα χάσεις τίποτα απλά και μόνο ξεκλειδώνοντας τον
Κατέβασα το Mi Unlock Version 2.3.803.10 αλλά εμφάνισε πάλι το μήνυμα Your device isn't supported by Mi Unlock.Ο/H makis1024 έγραψε:
Κατέβασε το τελευταίο mi unlock tool, χρησιμοποιείς παλιό.