Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Θετική απάντηση@AkisApla
Η ελληνική xtrv ROM είναι μονόδρομος για το Redmi Note 3 MTK (Hennessy), καθώς το συγκεκριμένο κινητό κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και μόνο με China ROM (Κινεζικά και Αγγλικά).
Το επόμενο βήμα είναι να απαλλαγείς από την unofficial ROΜ!
Με βάση λοιπόν αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) θα κατεβάσεις και θα φλασάρεις την τελευταία China Developer Fastboot ROM για Hennessy (αυτήν δηλαδή => hennessy_images_7.10.26_20171026.0000.00_5.0_cn_33af8b12dd.tgz).
Κατόπιν, όταν πλέον το κινητό σου είναι με China ROM, και εφόσον έχεις λάβει έγκριση από την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader που έκανες νωρίτερα στην Xiaomi, θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό => Ξεκλείδωμα του Bootloader. για να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προτού προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις, θα πρέπει να έχεις ήδη προσθέσει το Mi Account σου μέσα στο κινητό και, στη συνέχεια να ενεργοποιήσεις το OEM Unlock (αν υπάρχει η επιλογή αυτή) στις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) όπως επίσης και να προσθέσεις το Mi Account σου στην επιλογή Mi Unlock Status!
Όταν με το καλό περάσουν οι δέουσες ώρες που ζητά το εργαλείο για να ξεκλειδώσεις (72 ώρες αλλά ενδέχεται να είναι και λιγότερες), Θα προχωρήσεις επιτέλους με το φλασάρισμα της ελληνικής ROM!
1. Κατεβάζεις το TWRP για το κινητό σου (twrp_hennessy_3.1.1.0_miui-hellas)
2. Κατεβάζεις την τελευταία xtrv Loading site please wait... (AROMA) ή Loading site please wait... (XTRV)
3. Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) και φλασάρεις το TWRP και τη ROM που κατέβασες στα 2 προηγούμενα βήματα!
Καλή επιτυχία!!Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην amavroudis ()
Αιτία: Ο Γιώργος έγραψε πάλι. Πιο αναλυτικά πεθαίνεις. -
@George Kaggelaris Εισαι δυναμη σε υπερ ευχαριστω κ ξεκιναω αμεσως γιατι απο οτι βλεπω εχω δουλιτσα αρκετη..!!
Σ'ευχαριστω κ παλι!! -
Κατάφερα και ξεκλείδωσα τον bootloader στο Redmi Note 4 (Nikel) έχοντας πάνω την MIUI Global 8.5 Σταθερή 8.5.6.0 (MBFMIED).
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Κατάφερα και ξεκλείδωσα τον bootloader με επιτυχία. Πέρασα μέσω adb την recovery (XTRV) αφού πρώτα έκανα install τους drivers του κινητού μου στον υπολογιστή και στη συνέχεια σύμφωνα με τον οδηγό που βρήκα ΕΔΩ πέρασα την custom 8.5.6.0 που βρήκα από αυτό το thread.
Έκανα login στο Google και το Mi account και αυτή τη στιγμή γίνονται restore τα αρχεία μου στο κινητό.
Έχω κάποιες απορίες ως αρχάριος: Ο λόγος που πέρασα custom ROM είναι επειδή διάβασα ότι συμπεριφέρεται καλύτερα στη διαχείρηση της RAM και σε διάφορα άλλα πράγματα σε σχέση με την Official Global.
Ο bootloader του κινητού παραμένει unlocked. Μας πειράζει ή όχι; Αν ναι γιατί;
Τέλος, σχετικά με τα updates τι γίνεται;
Θα μου έρχεται ειδοποίηση όπως ερχόταν στην Official Global ή αν υπάρχει κάτι θα πρέπει να το κατεβάζω χειροκίνητα και να το κάνω install μόνος μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
και αν θέλεις να έρχεται αυτόματα η αναβάθμιση, υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν γίνεις VIP μέλος του forum.
-
Χαιρετω τα πληθη.Καινουργιος ...φρεσκος και σπαρταριστος στο Android και στο forum. Τωρα σχετικα με rooting και τετοια κολπα επειδη εχω Mac με απο ψαξιμο βρηκα ενα προγραμμα oneclickroot . Δεν μπορω να ξερω εαν αυτο κανει δουλεια γιατι ουτε κινητο android εχω ουτε εχω σχετικη πειρα ..μιας και ειναι η πρωτη φορα που ανακατετευωμαι με android.Εαν υπαρχει καποιος με Mac και το εχει χρησιμοποιησει θα το εκτιμουσα εαν μου ελεγε την γνωμη του.Ευχαριστ εκ των προτερωνMac Make My Day
-
Για να κάνεις root θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Για αυτό θα πρέπει να βρεις ένα windows PC ή να στήσεις Virtual machine με Windows καθώς το Mi unlock tool λειτουργεί μόνο σε Windows.
-
Ο/H macmega έγραψε:
Ευχαριστ εκ των προτερων
Τι ακριβώς θες να κάνεις και σε ποια συσκευή ? -
Τοσα πισια με παράθυρα του Μπιλ κυκλοφορούν ... ελεύθερα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Τι ακριβώς θες να κάνεις και σε ποια συσκευή
Ο/H demakhs έγραψε:
Τοσα πισια με παράθυρα του Μπιλ κυκλοφορούν ... ελεύθερα!!
Mac Make My Day -
Για ξεκλείδωμα δεν μπορείς δυστυχώς να κάνεις κάτι όπως είσαι, για οποιοδήποτε xiaomi πλην του mi A1, που ξεκλειδώνει ότι και νάχεις. Οπότε ή θα "αγγαρέψεις" κάποιο φίλο με windows να βάλει drivers και να του κάνεις 2 επισκέψεις ή αν έχεις χώρο στο mac και διάθεση -έστω για λίγες μέρες- περνάς μια έκδοση windows μέσω boot camp.
Το twrp και το root είναι υπόθεση λεπτών και στο mac.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα