έχω τα MIUI 7 σε redmi note 3 MTK και σταματάει το ξεκλείδωμα στο 99%. χρειάζεται να πάω στα developer options και να βρω το Mi unlock status. ενώ είμαι ήδη developer στη συσκευή δεν υπάρχει αυτό στο menu των MIUI 7. ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις;
Το πιθανότερο είναι να έχεις unofficial rom ή απλά να χρειάζεται αναβάθμιση σε miui 8. -
Αναβάθμιση θέλω να κάνω σε miui 9. Γιαυτό θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader. Δεν έχει κάνει ποτέ αναβάθμιση και δεν εντοπίζει αναβαθμίσεις γενικά. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση χωρίς να το ξεκλειδώσω;
-
-
Η ελληνική xtrv ROM είναι μονόδρομος για το Redmi Note 3 MTK (Hennessy), καθώς το συγκεκριμένο κινητό κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και μόνο με China ROM (Κινεζικά και Αγγλικά).
Το επόμενο βήμα είναι να απαλλαγείς από την unofficial ROΜ!
Με βάση λοιπόν αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) θα κατεβάσεις και θα φλασάρεις την τελευταία China Developer Fastboot ROM για Hennessy (αυτήν δηλαδή => hennessy_images_7.10.26_20171026.0000.00_5.0_cn_33af8b12dd.tgz).
Κατόπιν, όταν πλέον το κινητό σου είναι με China ROM, και εφόσον έχεις λάβει έγκριση από την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader που έκανες νωρίτερα στην Xiaomi, θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό => Ξεκλείδωμα του Bootloader. για να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προτού προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις, θα πρέπει να έχεις ήδη προσθέσει το Mi Account σου μέσα στο κινητό και, στη συνέχεια να ενεργοποιήσεις το OEM Unlock (αν υπάρχει η επιλογή αυτή) στις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) όπως επίσης και να προσθέσεις το Mi Account σου στην επιλογή Mi Unlock Status!
Όταν με το καλό περάσουν οι δέουσες ώρες που ζητά το εργαλείο για να ξεκλειδώσεις (72 ώρες αλλά ενδέχεται να είναι και λιγότερες), Θα προχωρήσεις επιτέλους με το φλασάρισμα της ελληνικής ROM!
1. Κατεβάζεις το TWRP για το κινητό σου (twrp_hennessy_3.1.1.0_miui-hellas)
2. Κατεβάζεις την τελευταία xtrv Loading site please wait... (AROMA) ή Loading site please wait... (XTRV)
3. Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) και φλασάρεις το TWRP και τη ROM που κατέβασες στα 2 προηγούμενα βήματα!
Καλή επιτυχία!! -
Παρέλαβα το Mi6 με official global stable rom 9.0.2.0 (NCAMIEI).
Θέλω να κάνω root, οπότε το bootloader πρεπει να ξεκλειδώσει, σωστά;
Εκανα τα εξής και έχω πρόβλημα:
1. Στο Mi λογαριασμό, που είχα δημιουργήσει για να κάνω unlock to Mi5, σύνδεσα και το ΜΙ6.
2. Καταβάζω την εφαρμογή Μι unlock tool και συνδέομαι κανονικά στον ΜΙ λογαριασμό.
3. Εχω ενεργοποιήσει το ΟΕΜ unlocking
4. Pάω στο Mi unlock status και επιλέγω στο add account and device
5. Μου βγάζει error 86006 - Παράνομος Συνδυασμός Παραμέτρων.
Εχω τις εξής ερωτήσεις:
1. Κάπου πήρε το μάτι μου οτι με έναν λογ/μο ΜΙ μπορείς να ξεκλειδώσεις μόνο μια συσκευή σε 30 μέρες. ισχύει; Δηλαδή στην περίπτωσή μου, που είχα ξεκλειδώσει την Μι5 πριν από 1 έτος, θα έχω πρόβλημα;
2. Χρειάζεται οπωσδήποτε η developer rom και το 86006 είναι λάθος λόγω του οτι δεν είναι η dev rom ή είναι άλλο πράγμα; -
-
Μου έβγαλε την 1η φορά error και την δεύτερη 72 ώρες. Πως θα ξέρω ότι πέρασαν; θα μου στείλουν email η να έχω τον νου μου;
-
-
να αρχίσεις την ... αντίστροφη μέτρηση!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπερα και χρονια πολλα Καλη χρονια σε ολους..Τωρα στις γιορτες μου πηρε ο υιος μου Mi5 Το πηρε μεταχειρισμενο και ειχε καποια σταθερη rom.Ειπα να το ξεκλειδωσω το bootloader.Εκανα ολη την διαδικασια για το ξεκλειδωμα και οντος μετα απο δυο μερες μου στειλανε sms.Κατσαμε με των υιο μου και με το Mi unlock το ξεκλειδωσαμε.Μετα του βαλαμε TWRP και στο τελος την Ελληνικη προτελευταια rom.Παρολα αυτα δεν ειμαι σιγουρος αν το bootloader ξεκλειδωθηκε.Πως μπορω να σιγουρευτω??
Ευχαριστω -
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Εάν όμως ήταν κλειδωμένος.
Πρώτον δεν θα σε άφηνε να φλασάρεις twrp.
Δεύτερον θα έπεφτε σε bootloop με την xtrv.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα