Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 152.
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από jimbrav: “Παράθεση από drivth: “Πάντως ρε παιδιά καλές οι dev δεν λέω, έχω και το μικρόβιο να το σκαλιζω το κινητό, αλλά σαν τις stable τελικά δεν έχει. Έβαλα σε santoni τη ελληνική και τουλάχιστον το θέμα της μπαταρίας που είναι το σημαντικότερο είναι σε άλλα επίπεδα.. Φόρτιση χτες το πρωί στις 09.00 και τώρα εχω ακόμα 44% μπαταρία. Με τη ίδια περίπου χρήση που έκανα και με τις dev, τρελή διαφορά. Μάλλον θα κάτσω εδώ μέχρι να βγει stable 9.. ” Αυτη έβαλες ? xi…
-
Παράθεση από drivth: “Πάντως ρε παιδιά καλές οι dev δεν λέω, έχω και το μικρόβιο να το σκαλιζω το κινητό, αλλά σαν τις stable τελικά δεν έχει. Έβαλα σε santoni τη ελληνική και τουλάχιστον το θέμα της μπαταρίας που είναι το σημαντικότερο είναι σε άλλα επίπεδα.. Φόρτιση χτες το πρωί στις 09.00 και τώρα εχω ακόμα 44% μπαταρία. Με τη ίδια περίπου χρήση που έκανα και με τις dev, τρελή διαφορά. Μάλλον θα κάτσω εδώ μέχρι να βγει stable 9.. ” Αυτη έβαλες ? xiaomi-miui-hellas-6.0_santoni_XTRV_Stable_V8.5…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Ρε παλιόπαιδα μην κάνετε παραθέσεις μεταξύ σας μιλάτε ” Από συνήθεια Χρήστο χαχαχα =============== Οκτ 21st 2017, 7:58pm =============== Θα έχω την νέα 10.19 να την περάσουμε μαζί γιατί έχω ένα θεματακι με το βίντεο !!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jimbrav: “Παιδιά η μαμά εφαρμογή για φωτογραφίες και βίντεο δεν δουλεύει....Υπάρχει άλλη εφαρμογή που γράφει κάμερα αλλά οταν την γυριζω στο βίντεο μου γράφει σφάλμα φωτογραφικής μηχανής - δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την κάμερα !!! Πως μπορώ να τραβάω βίντεο ? ” Κάνε Wipe Cache & Dalvik/ART Cache και αν πάλι δεν ... Factory Reset και ξαναφλασάρισμα της ίδιας rom ” Οκ !!! Θα περάσω με την ευκαιρία την νέα 10.19 !
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από Johnkas: “Παράθεση από jimbrav: “Παράθεση από Johnkas: “Παράθεση από jimbrav: “Αύριο πρωί έχει καφέ ? ” Κανονικά!!! ” Γιάννη που ? Από τις 11 μπορώ ! ” Στο bardon θα είμαστε στη Φριξου Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”
-
Παιδιά η μαμά εφαρμογή για φωτογραφίες και βίντεο δεν δουλεύει....Υπάρχει άλλη εφαρμογή που γράφει κάμερα αλλά οταν την γυριζω στο βίντεο μου γράφει σφάλμα φωτογραφικής μηχανής - δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την κάμερα !!! Πως μπορώ να τραβάω βίντεο ?
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από Johnkas: “Παράθεση από jimbrav: “Αύριο πρωί έχει καφέ ? ” Κανονικά!!! ” Γιάννη που ? Από τις 11 μπορώ !
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΑύριο πρωί έχει καφέ ?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jimbrav: “Είμαι με την aroma και root ....Θέλω να σβήσω τον original φυλλομετρητη (browser) αλλά δεν μπορώ .Με ποια εφαρμογή μπορώ να το κάνω ? root explorer ? ” Δεν μπορεις και δεν πρέπει. Αστο καλυτερα, απλά βάλε αυτόν που θέλεις ” Οκ δεν το πειράζω !!
-
Είμαι με την aroma και root ....Θέλω να σβήσω τον original φυλλομετρητη (browser) αλλά δεν μπορώ .Με ποια εφαρμογή μπορώ να το κάνω ? root explorer ?
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
jimbrav - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν έχεις ήδη περασμένη την ARΩMA ROM όπως αναφέρεις από επάνω, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις με απλό Flash την καινούργια από επάνω, και να επιλέξεις προσαρμοσμένη εγκατάσταση από τα μενού της ARΩMA και θα είσαι οκ. ”
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
jimbrav - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε επιτυχία πέρασα την aroma 7.1_santoni_V9_XTRV_arΩma_7.9.7.zip και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημενος και μπράβο στα παιδιά που αφιερώνουν το χρόνο τους και δουλεύουν πάνω σε αυτό !!! Το camera fix το πέρασα μπαίνοντας recovery από το κουμπί power και πατώντας instal από twp ...σωστά έκανα ? Τώρα ήδη έχει βγει νέα έκδοση την φλασαρω όπως έκανα με το fix ?Πρέπει να επιλέξω επιπλέον επιλογές όπως wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe ? Με λίγα λόγια πως ξαν…
-
Σε santomi έκανα μετάβαση για πρώτη φορά σε aroma....αλλά μετά από αυτά που διαβάζω έβαλα την προηγούμενη 7.9.7 !!!
-
Παράθεση από Greg greg: “Παράθεση από theopan: “Ταπεινά (πολύ ταπεινά ) και με τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός με την επανάληψη παραθέτω 2 φωτογραφίες που τράβηξα μόλις τώρα απλά ως τροφή για αναζήτηση: IMG_20171012_010638.jpg Screenshot_2017-10-12-01-05-38-090_com.miui.home.png Η πρώτη δείχνει το βολτόμετρο που έχω συνδέσει στο qc 2.0 φορτιστή μου. Η 2η ss από το τηλέφωνο που δείχνει την "αστραπή" μέσα στον κύκλο (σήμα του QC) το οποίο μου εμφανίζεται πλέον από τη μέρα που έκανα την αναβάθμιση …
-
Παράθεση από kosmasdel: “Δεν λειτουργεί όση ώρα και να το πατάω καθώς δεν συνδέεται με τίποτα ώστε να αποσυνδεθεί.Παράθεση από jimbrav: “Παράθεση από kosmasdel: “Καλημέρα. Τελικά έχω πρόβλημα με το gadgetbridge. Δεν συνδέεται με τίποτα ξανά. Δεν έχω εγκατεστημένο καθόλου το Mi fit. Μετα από 2-3 συνδέσεις που έκανα και δούλευε κανονικά πλέον αρνείται πεισματικά να συνδεθεί. Με το mi fit δεν είχα κανένα θέμα με δυσκολία σύνδεσης ή αποσυνδέσεις οπότε μάλλον δεν είναι θέμα του band. Υπάρχει κάποια ρ…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Καλημέρα. Τελικά έχω πρόβλημα με το gadgetbridge. Δεν συνδέεται με τίποτα ξανά. Δεν έχω εγκατεστημένο καθόλου το Mi fit. Μετα από 2-3 συνδέσεις που έκανα και δούλευε κανονικά πλέον αρνείται πεισματικά να συνδεθεί. Με το mi fit δεν είχα κανένα θέμα με δυσκολία σύνδεσης ή αποσυνδέσεις οπότε μάλλον δεν είναι θέμα του band. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Χρειάζομαι το gadgetbridge μόνο το πρόβλημα του reboot του miband όταν η επαφή που σε καλεί έχει πολλά γράμματα…
-
Β20 και p/n
ΜήνυμαΠαράθεση από Smell: “Καλησπερα, ξερει καποιος απο τα παρακατω μοντελα πιο νουμερο πρεπει να εχουν στην συσκευασια ωστε να παιζουν στην Β20(800)? Redmi 4A (rolex), Redmi 4X Global Version (santoni), Redmi Note 4(x) Global Version (mido) ΥΓ υπαρχει καποιο αλλο που να εχει την Β20? ευχαριστω εκ των προτερων Θανος ” Για το redmi 4x MAG 138 Global version !
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “παιδιά εσπασε η οθόνη του ξαδερφου. μιας βδομάδας τον κινητο. redmi 4x που βρίσκουμε οθόνη και ποιος κάνει επέμβαση ” Το πρωί τυχαία τον ρωτούσα Κώστα για αυτό...!!! Δεν κοστίζει πολύ θα σου πει ο ίδιος !