Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
- Οδηγός
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
φλασαρω su κ ανοιγω την stable για να παρω backup η βαζω su κ φλασαρω την αρομα? -
-
Με επιτυχία πέρασα την aroma 7.1_santoni_V9_XTRV_arΩma_7.9.7.zip και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημενος και μπράβο στα παιδιά που αφιερώνουν το χρόνο τους και δουλεύουν πάνω σε αυτό !!!
Το camera fix το πέρασα μπαίνοντας recovery από το κουμπί power και πατώντας instal από twp ...σωστά έκανα ?
Τώρα ήδη έχει βγει νέα έκδοση την φλασαρω όπως έκανα με το fix ?Πρέπει να επιλέξω επιπλέον επιλογές όπως wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe ?
Με λίγα λόγια πως ξαναφλασαρω μια νέα aroma ! -
Αν έχεις ήδη περασμένη την ARΩMA ROM όπως αναφέρεις από επάνω, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις με απλό Flash την καινούργια από επάνω, και να επιλέξεις προσαρμοσμένη εγκατάσταση από τα μενού της ARΩMA και θα είσαι οκ.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν έχεις ήδη περασμένη την ARΩMA ROM όπως αναφέρεις από επάνω, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις με απλό Flash την καινούργια από επάνω, και να επιλέξεις προσαρμοσμένη εγκατάσταση από τα μενού της ARΩMA και θα είσαι οκ.
-
μια βοηθεια και για εμενα αν ειναι δυνατον.
προσπαθω να ξεκλειδωσω bootlaoder αλλα μου βγαζει μηνυμα να ξεκλειδωσω μετα απο 72 ωρες.
ειναι λογικο? εχω λογαριασμο mi πανω απο χρονο και τελευταια συσκευη που ξεκλειδωσα ηταν τον ιουνιο 2017 ενα redmi note 4x.
τωρα λοιπον το ταπεινο redmi 4x δεν θα επρεπε να ξεκλειδωθει χωρις αναμονη?
εχει αλλαξει κατι ?
μου διαφευγει ακτι?
να προσθεσω οτι δοκιμασα και με διαφορετικο mi account να ξεκλειδωσω αλλα ελαβα και παλι το ιδιο μηνυμα.
αν ξερει καποιος ας βοηθησει -
Είναι φυσιολογικό φίλε μου πλέον....νέα κόλπα της xiaomi
Αναγκαστικά περιμένεις να περάσουν οι 72 ώρες.Open-source is the future -
Οκ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Υπομονη λοιπον
-
Να 'σαι καλάOpen-source is the future
-
Παιδιά αυτό είναι το λινκ για τις τελευταίες ελληνικές ρομ για το redmi 4χ?
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-Redmi-4X-Santoni/ -