Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.

• Xiaomi Aqara

kukukali - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Τα ανεβαζω και εδω για οποιον ενδιαφερεται Φις για το καλωδιο του air condition aliexpress.com/item/AC-250V-10…s-Qsazs/32227212737.html? Αντικατασταση υπαρχουσας πριζας εσωτερικου χωρου aliexpress.com/item/japan-86mm…-socket/32672819085.html? και εξωτερικου χωρου με πιστοποιηση IP55 aliexpress.com/item/IP55-Repor…10-250V/32763205945.html? Ολα ειναι αγορασμενα και δουλευουν. Στην ελληνικα αγορα υπαρχουν τα απλα ταξιδιωτικα τα οποια δεν κανουν μιας που τα συγκεκριμενα ειναι για air condition (Κινα…

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

kukukali - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από skiabox: “Παιδιά θέλω να παραγγείλω αυτήν την κάμερα : Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera-42.99 Online Shopping| GearBest.com Θα δουλεύει Ελλάδα; Ευχαριστώ! ” ναι δουλευει ,την εχω παρει ευκολο σεταρισμα

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “Γεια σας παιδιά!! προσπαθώ σιγά σιγά να μπω στον κόσμο του έξυπνου σπιτιού επιλέγοντας την Xiaomi για το value for money. έχω ήδη κάποιες λάμπες της xiaomi και σε λίγες μέρες περιμένω το gateway μαζί με κάποιους αισθητήρες( κίνησης, θερμοκρασίας, smart button) πιο πολύ για παιχνίδι να πω την αλήθεια παρά για πραγματική ανάγκη. Αυτό που ήθελα πραγματικά να παραγγείλω αλλά δεν το έκανα είναι το Aqara Air Condition Companion γιατί δεν βρήκα reviews και δεν ξέρω αν κάνει πραγμ…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Δεν ειναι τοσο απλο.Απο την κεντρικη επιλογη θα πρεπει να βρεις το μοντελο για να το συντονισεις μεσα σε περισσοτερα απο 300 μοντελα air condition H λιστα ειναι ολη στα κινεζικα και που παρολο που εχει απο τα δεξια αλφαβητικη αριθμηση σε λατινικους χαρακτηρες (A,B,C... etc) ουδεμια σχεση εχουν με τη μεταφραση της αριστερης στηλης που ειναι στα κινεζικα..........π.χ.Στο D μπορει να βρεις το μοντελο The First Bird (και ομως υπαρχει τετοια εταιρια!) Εχω κανει αυτο που γραφεις με το translator αλλα …

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Εχω παρει την Aqara Socket (Air Conditioning Companion) Μηπως εχει βγει μεταφραση για το application του socket? Aυτο ειναι το manual στα αγγλικα αλλα δεν λεει και πολλα.....http://files.xiaomi-mi.com/files/aqara/aqara-rozetka-EN.pdf Ευχαριστω