Διαφήμιση

Xiaomi Aqara

• Γεια σας παιδιά!!
      προσπαθώ σιγά σιγά να μπω στον κόσμο του έξυπνου σπιτιού επιλέγοντας την Xiaomi για το value for money.
      έχω ήδη κάποιες λάμπες της xiaomi και σε λίγες μέρες περιμένω το gateway μαζί με κάποιους αισθητήρες( κίνησης, θερμοκρασίας, smart button) πιο πολύ για παιχνίδι να πω την αλήθεια παρά για πραγματική ανάγκη.
      Αυτό που ήθελα πραγματικά να παραγγείλω αλλά δεν το έκανα είναι το Aqara Air Condition Companion γιατί δεν βρήκα reviews και δεν ξέρω αν κάνει πραγματικά αυτό που θέλω.
      Αρχικά θέλω να ρωτήσω αν Aqara Air Condition Companion με το Aqara Gateway 3 είναι το ίδιο προϊόν γιατί ανάλογα τη μέρα και το μαγαζί που ψάχνεις η τιμή που μπορείς να το βρεις είναι από 35 μέχρι 65 ευρώ.
      Και τώρα στην ουσία. Αν έχω καταλάβει σωστά το συγκεκριμένο προϊόν χρειάζεται απλά οπτική επαφή με το AC του δωματίου για να μπορεί να στείλει τις εντολές με IR. κάνω λάθος?
      Το AC που θέλω να ελέγξω είναι ένα Toyotomi Hiro. Θα το βρω στη λίστα για να το ρυθμίσω ή έχει κάποια generic ρύθμιση που να λειτουργεί απλά το on-off και η θερμοκρασία?
      Ουσιαστικά το χρειάζομαι ώστε να ανοίγω το AC στο υπνοδωμάτιο των παιδιών όταν δεν είμαι στο σπίτι το απόγευμα. Τώρα αν θέλω να είναι εντάξει το δωμάτιο όταν επιστρέφουμε σπίτι από απογευματινή έξοδο πρέπει να το ανοίξω πριν φύγουμε. Αν δεν το κάνω, οι συνθήκες στο δωμάτιο την ώρα που επιστρέφουμε είναι "έρημος Σαχάρα".

Φίλε @kukukali επειδή το έχεις μπορείς να περιγράψεις λίγο παραπάνω την εμπειρία σου με το προιόν?
    • Ο/H psybill έγραψε:

Γεια σας παιδιά!!
      προσπαθώ σιγά σιγά να μπω στον κόσμο του έξυπνου σπιτιού επιλέγοντας την Xiaomi για το value for money.
      έχω ήδη κάποιες λάμπες της xiaomi και σε λίγες μέρες περιμένω το gateway μαζί με κάποιους αισθητήρες( κίνησης, θερμοκρασίας, smart button) πιο πολύ για παιχνίδι να πω την αλήθεια παρά για πραγματική ανάγκη.
      Αυτό που ήθελα πραγματικά να παραγγείλω αλλά δεν το έκανα είναι το Aqara Air Condition Companion γιατί δεν βρήκα reviews και δεν ξέρω αν κάνει πραγματικά αυτό που θέλω.
      Αρχικά θέλω να ρωτήσω αν Aqara Air Condition Companion με το Aqara Gateway 3 είναι το ίδιο προϊόν γιατί ανάλογα τη μέρα και το μαγαζί που ψάχνεις η τιμή που μπορείς να το βρεις είναι από 35 μέχρι 65 ευρώ.
      Και τώρα στην ουσία. Αν έχω καταλάβει σωστά το συγκεκριμένο προϊόν χρειάζεται απλά οπτική επαφή με το AC του δωματίου για να μπορεί να στείλει τις εντολές με IR. κάνω λάθος?
      Το AC που θέλω να ελέγξω είναι ένα Toyotomi Hiro. Θα το βρω στη λίστα για να το ρυθμίσω ή έχει κάποια generic ρύθμιση που να λειτουργεί απλά το on-off και η θερμοκρασία?
      Ουσιαστικά το χρειάζομαι ώστε να ανοίγω το AC στο υπνοδωμάτιο των παιδιών όταν δεν είμαι στο σπίτι το απόγευμα. Τώρα αν θέλω να είναι εντάξει το δωμάτιο όταν επιστρέφουμε σπίτι από απογευματινή έξοδο πρέπει να το ανοίξω πριν φύγουμε. Αν δεν το κάνω, οι συνθήκες στο δωμάτιο την ώρα που επιστρέφουμε είναι "έρημος Σαχάρα".

Φίλε @kukukali επειδή το έχεις μπορείς να περιγράψεις λίγο παραπάνω την εμπειρία σου με το προιόν?
      Εγω εχω παρει αυτο ακριβως igogo.es /product471151.html
      Δεν εχω βρει ακρη ακομα με τις εταιριες ωστε να το ταιριαξω γιατι οπως διαβασες (απαντω και στον @maddoctor)δεν εβγαλα ακρη στη μεταφραση των εταιριων.
      Το εχω βαλει σε ενα Firstline.Σαν Firstline δεν την εχει την εταιρια το μενου αλλα επειδη ειναι κινεζικο μπορει να ταιριαζει με καποιο αλλο οποτε περπει να ψαξεις ολα ενα προς ενα
      Δουλευει το on/off σαν 2 ξεχωριστες εντολες αλλα μεχρι εκει.
      Με τις υπερυθρες το βρισκει ευκολα μεσα απο την κεντρικη εφαρμογη
      Εμενα με βολευει γιατι εχω προγραματισει απο πριν τη θερμοκρασια και απλα το ανοιγω/κλεινω απο αποσταση.
      Η τιμη στο gearbest ειναι καλη γυρω στα 40 το ειχα παρει εγω.
      ΝΑ προσεξεις τις πριζες δεν ταιριαζουν με τις κινεζικες του εμποριου ειναι για 16A (πιο παχιες και η γειωση που βλεπεις να εξεχει στη φωτο δεν τερματιζει στις απλες)

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
      Images
      • 20170217_201140.jpg

481,59 kB, 640×1.138, viewed 140 times
      • 20170217_201033.jpg

303 kB, 640×1.138, viewed 137 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kukukali έγραψε:

Ο/H psybill έγραψε:

Γεια σας παιδιά!!

Εγω εχω παρει αυτο ακριβως igogo.es /product471151.htmlΔεν εχω βρει ακρη ακομα με τις εταιριες ωστε να το ταιριαξω γιατι οπως διαβασες (απαντω και στον @maddoctor)δεν εβγαλα ακρη στη μεταφραση των εταιριων.
      Το εχω βαλει σε ενα Firstline.Σαν Firstline δεν την εχει την εταιρια το μενου αλλα επειδη ειναι κινεζικο μπορει να ταιριαζει με καποιο αλλο οποτε περπει να ψαξεις ολα ενα προς ενα
      Δουλευει το on/off σαν 2 ξεχωριστες εντολες αλλα μεχρι εκει.
      Με τις υπερυθρες το βρισκει ευκολα μεσα απο την κεντρικη εφαρμογη
      Εμενα με βολευει γιατι εχω προγραματισει απο πριν τη θερμοκρασια και απλα το ανοιγω/κλεινω απο αποσταση.
      Η τιμη στο gearbest ειναι καλη γυρω στα 40 το ειχα παρει εγω.
      ΝΑ προσεξεις τις πριζες δεν ταιριαζουν με τις κινεζικες του εμποριου ειναι για 16A (πιο παχιες και η γειωση που βλεπεις να εξεχει στη φωτο δεν τερματιζει στις απλες)

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES

Εντάξει φίλε μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση.
      Για το καλοκαίρι το θέλω έτσι κι αλλιώς, οπότε ή θα περιμένω για περισσότερο feedback ή θα το ρισκάρω και βλέποντας και κάνοντας!!!
    • Ήρθε και η δικιά μου σήμερα, πάω αύριο να πάρω αντάπτορες και να σετάρω !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Ο/H Ikariapower έγραψε:

Ήρθε και η δικιά μου σήμερα, πάω αύριο να πάρω αντάπτορες και να σετάρω !!!

και γω δεν άντεξα και το πήρα πριν μερικές μέρες αφού παρακολουθούσα καθημερινά την τιμή του.
      Σε καμιά βδομάδα λογικά θα το έχω.
      περιμένουμε και την δική σου εμπειρία, όπως τι A/C έχεις αν το βρήκες στη λίστα κτλ....
    • Πρόβλημα, δεν κάνουν οι αντάπτορες σε δυο καταστήματα που πήγα με ηλεκτρολογικά υλικά !!! Έχει κάνεις ιδέα που βρίσκουμε ελληνικό σε κινεζικό στην Αθήνα ;;; Μόνο Πάτρα μπορώ να βρω και είναι 10Α ενώ το A/C θέλει 16Α !!! Κινεζικό σε ελληνικό βρήκα και πάω αύριο να το τσεκάρω !!!

• Διαφήμιση
    • Κάποιος ρε παιδιά να μας πει από που να πάρουμε αντάπτορες ;;; Σβήσατε και τα λινκ του psybill δεν απαντάει και σε μνμ και έχουμε μείνει αμανάτι !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Ο/H Ikariapower έγραψε:

Κάποιος ρε παιδιά να μας πει από που να πάρουμε αντάπτορες ;;; Σβήσατε και τα λινκ του psybill δεν απαντάει και σε μνμ και έχουμε μείνει αμανάτι !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
      τα λινκ που είχε βάλει φίλε μου ήταν διαφημιστικά για να έπαιρνε ο ίδιος δωρεάν ή με έκπτωση την συσκευή ανάλογα με το πόσα κλικ θα γινόντουσαν πάνω τους ή πόσες αγορές τα οποία απαγορεύονται...

Έκανες αναζήτηση στο google και δεν βρήκες κανένα κατάστημα ?
    • Διαφήμιση