Xiaomi Aqara
-
-
Από κινεζικό σε δικό μας δεν μπορώ να βρω με τίποτα λέμε !!! Υπόψην ότι αυτό που λέει παραπάνω ότι δεν μπαίνει στις συνηθισμένες είναι σωστό !!! Πήγα σήμερα σε επώνυμο ελληνικό μαγαζί μου άνοιξαν συσκευασία που δεν έπρεπε κανονικά και δεν έκανε !!! Έχει πολύ χοντρά μαχαίρια (έτσι τα ονόμασαν οι υπάλληλοι στο μαγαζί) από πίσω !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Δες εδώ ---> αντάπτορες σουκο - Ηλεκτρικοί Αντάπτορες - Skroutz.gr
Αν και θα ήταν καλύτερα να πας σε καταστήματα ώστε να τους δοκιμάζεις εάν κάνουν. -
Το έχω δει !!! Πήγα σε ένα κατάστημα που έχει έναν στην δεύτερη σελίδα όπως είπα και δυστυχώς ... !!! Όλοι οι υπόλοιποι δεν κάνουν λόγω της γωνίας που έχουν τα pin !!!
Η άλλη λύση είναι να πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά, να σου κόψουν το καλώδιο και να βάλεις απευθείας μία Ευρωπαϊκή.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Η άλλη λύση είναι να πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά, να σου κόψουν το καλώδιο και να βάλεις απευθείας μία Ευρωπαϊκή.
Μα το θέμα είναι ότι εδώ χρειάζεται αντάπτορας στο μπροστινό μέρος της συσκευής, στην υποδοχή πίσω που μπαίνει το A/C μπορεί να μπει καλώδιο κινεζικό αλλά για εκεί βρήκα !!! Μπροστά είναι το όλο θέμα !!!
Ο/H kukukali έγραψε:
Australian plug/socket.
=============== Μαι 24th 2017, 12:57pm ===============
Δες και εδώ ---> Αναζήτηση - ανταπτορας
Για λεπτομέρειες μίλα μαζί τους -
Τέλεια, σε ευχαριστώ !!!
-
Ο/H alnikou έγραψε:
από gearbest πήρα εγώ και είναι πολύυ καλοί
Αντάπτορες ή το μηχάνημα ;;;
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Ikariapower για αντάπτορες μιλάω πρίζες έχω πάρει απο οπού βρω ποιο φθηνά έχουν όλοι, παιζει η τιμή
Αν πήρες αντάπτορες για το Aqara δώσε και σε μας ένα λινκ γιατί έχουμε μουρλαθεί στο ψάξιμο !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
=============== Μαι 24th 2017, 5:10pm ===============
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H kukukali έγραψε:
Australian plug/socket.
=============== Μαι 24th 2017, 12:57pm ===============
Δες και εδώ ---> Αναζήτηση - ανταπτορας
Για λεπτομέρειες μίλα μαζί τους
=============== Μαι 25th 2017, 10:46pm ===============
Λοιπόν σήμερα βρήκα έναν universal travel adaptor απλά για να δοκιμάσω την συσκευή διότι είναι στα 6Α και χωρίς γείωση και δεν μπορούμε να συνδέσουμε πάνω της το A/C που θέλει 16Α και εξηγώ, για να εκμεταλλευτούμε πλήρως την συσκευή η μπροστά μεριά θέλει αντάπτορα από AU σούκο σε ελληνική σούκο 16Α και η πίσω μεριά θέλει είτε καλώδιο με κινέζικη απόληξη από το A/C στην συσκευή είτε και πάλι αντάπτορα από ελληνική σούκο σε AU !!! Ο λόγος που συνδέουμε το A/C στην συσκευή είναι για έχουμε εικόνα της στιγμιαίας κατανάλωσης ρεύματος αλλά και καθημερινής/εβδομαδιαίας/μηνιαίας !!! Αν δεν θέλουμε να βλέπουμε την κατανάλωση μπορούμε απλά να το συνδέσουμε σε μια πρίζα κοντά στο A/C και όλα καλά !!! Τώρα όσον άφορα την λειτουργιά είναι πανεύκολη ίσως γιατί έχω iPhone και η εφαρμογή είναι μεταφρασμένη στα αγγλικά στο μεγαλύτερο ποσοστό της !!! Αναγνώρισε αμέσως το κλιματιστικό μου (Fujitsu) και διαβάζει όλες τις εντολές !!! Μάλιστα του έχω δώσει εντολή αν η θερμοκρασία ανέβει πάνω από 28℃ να ανάψει στο κρύο στην χαμηλή σκάλα στους 26℃ μετά τις εννέα το βράδυ ως τις εννέα το πρωί μιας και το ήθελα για το δωμάτιο των παιδιών !!! Τώρα αν κάποιος βρει που μπορώ να βρω τον καταραμένο αντάπτορα από AU σούκο σε ελληνική σούκο 16Α ας κάνει ένα κόπο να δώσει λινκ ή κάποια πληροφορία για το μαγαζί !!! Αυτά και ελπίζω να βοήθησα !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0