Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• RE:

Johnniemouts - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από endlessterror: “Παράθεση από Johnniemouts: “MiuiArt όπως έχω αναφέρει κ σε προηγούμενα σχόλια έχω ξεκλειδωσει τον bootloader, μου έχει έρθει μήνυμα απο χιαομι κ τα σχετικά.... Προσπαθώντας να το ξανακάνω μου εμφανίζει μήνυμα στο 50% no need to unlock this phone! Εκτός αν ξανακλειδωσε δε ξέρω κάτι άλλο από κει και πέρα! Μπορεί να φταίει κάτι άλλο? ” Ίδια ακριβώς περίπτωση έχουμε φίλε μου. @MIUI_ART για του λόγου το αληθές, δίνω κάποιες εικόνες. Στην πρώτη εικόνα φαίνεται ότι μπορώ να…

• MiuiArt όπως έχω αναφέρει κ σε προηγούμενα σχόλια έχω ξεκλειδωσει τον bootloader, μου έχει έρθει μήνυμα απο χιαομι κ τα σχετικά.... Προσπαθώντας να το ξανακάνω μου εμφανίζει μήνυμα στο 50% no need to unlock this phone! Εκτός αν ξανακλειδωσε δε ξέρω κάτι άλλο από κει και πέρα! Μπορεί να φταίει κάτι άλλο?

• Επίσης τώρα διάβασα τα σχόλια σου κ κατάλαβα γιατί με ρωτάς! ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΑ ΊΔΙΑ ΜΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΜΉΝΥΜΑTA ΜΟΥ ΠΕΤΆΕΙ ΚΙ ΕΜΈΝΑ!!! Με ξεκλείδωτο bootloader παίρνω τα ίδια μηνύματα από το ADB. Αυτή τη στιγμή του έχω περάσει την Dev κ το δουλευω έτσι!

• Endlessterror όχι τίποτα δεν έχει απο πίσω, από το vickmall το ειχα πάρει κ είναι το prime!

• Kalispera k syggnomi Gia ta greeklish eimai ekso k grafo APO to kinito! Distixos oxi den katafera na tin peraso akolouthisa ton odigo kai stis Dio periptoseis k tipota! Mexri pou ksanaflasara to kinito me tin dev ROM APO tin arxi ekana reinstall tous drivers Sto PC ksanadokimasa unlock ton bootloader kai Sto 50% mou egrapse no need to unlock this phone! Ekana APO tin arxi ta vimata tou odigou ena pros ena k telika exo meinei me tin dev ROM .... den ksero ti na Kano

• δηλαδη πως να προχωρησω? να ειμαι σε fastboot και να δωσω αυτη την εντολη? σορυ για τη ζαλαδα φοβαμαι μη κανω καμια πατατα!

• λοιπον παιδια ξαναπροσπαθησα κ θα σας γραψω τι ακριβως μου βγαζει ..δινω εντολη adb reboot bootloader και μου βγαζει απο κατω Reboot bootloader is disabled οχι forbiden που εγραφα πριν, σορυ λαθος μου! δοκιμαζω χειροκινητα δλδ το βαζω στο fastboot δινω εντολη fastboot boot redminote3_twrp.img και μου βγαζει downloading 'boot.img'.... OKAY [1.045s] booting..... FAILED (remote :unknown command) finished. total time 1.048s!! εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει τωρα εδω?

• οκ αν και το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια ,θα το δοκιμασω αφου μου το προτεινες κ εσυ, κ βλεπουμε! σ ευχαριστω κ ξαναμιλαμε!

• Με συγχωρεις για τα γκρικλις αλλα εγραφα το μηνυμα απο το κινητο το οποιο εχει μονο αγγλικα και κινεζικα αυτη τη στιγμη! για να σας δωσω να καταλαβετε , επειδη ειδα στις οδηγιες οτι δεν θα δουλεψει η ρομ με stable οπου κ ειχα(7.0.99), περασα την dev μεσω του flash tool γιατι με το updater του κινητου δεν γινοταν! ολα καλα μεχρι εδω! Νωριτερα ειχα κανει και αιτηση για να ξεκλειδωσω το bootloader κ αφου μου ηρθε το μηνυμα απο τη χιαομι οτι ειναι οκ, προχωραω στο ξεκλειδωμα!... Τζιφος με τη stable …

• Paidia kalimera! Exo perasei tin dev rom 6.3.24 me to flashtool, exo kseklidosei ton bootloader, ksekinao na kano ta vimata me to cmd kai sto simeio pou dino tin entoli adb reboot bootloader mou grafei reboot forbidden! Mporei na voithisei kapios giati de mporo na vgalo akri! Eyxaristo.