Kalispera k syggnomi Gia ta greeklish eimai ekso k grafo APO to kinito! Distixos oxi den katafera na tin peraso akolouthisa ton odigo kai stis Dio periptoseis k tipota! Mexri pou ksanaflasara to kinito me tin dev ROM APO tin arxi ekana reinstall tous drivers Sto PC ksanadokimasa unlock ton bootloader kai Sto 50% mou egrapse no need to unlock this phone! Ekana APO tin arxi ta vimata tou odigou ena pros ena k telika exo meinei me tin dev ROM .... den ksero ti na Kano
Πίσω από το κινητό σου και κάτω από το Mi logo μήπως έχει ένα λογότυπο "China Mobile 4G LTE";
Επίσης τώρα διάβασα τα σχόλια σου κ κατάλαβα γιατί με ρωτάς! ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΑ ΊΔΙΑ ΜΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΜΉΝΥΜΑTA ΜΟΥ ΠΕΤΆΕΙ ΚΙ ΕΜΈΝΑ!!! Με ξεκλείδωτο bootloader παίρνω τα ίδια μηνύματα από το ADB. Αυτή τη στιγμή του έχω περάσει την Dev κ το δουλευω έτσι!
Εμένα πάντως δεν μου την κάνει τη χάρη! Εκεί που δίνω την εντολή fastboot flash recovery redminote3_twrp.img μου βγάζει fail....
Στο bootloader μπαίνω χειροκίνητα.... Καμία βοήθεια;
Αυτή η φώτο που μας έδειξες δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφεις.
Στην εικόνα έδωσες fastboot boot και όχι fastboot flash.
Αν θέλεις να σου κάνει flash το recovery θα πρέπει να κάνεις fastboot flash recovery redminote3_twrp.img όταν έχεις βάλει την συσκευή σου σε FastBoot Mode.
MiuiArt όπως έχω αναφέρει κ σε προηγούμενα σχόλια έχω ξεκλειδωσει τον bootloader, μου έχει έρθει μήνυμα απο χιαομι κ τα σχετικά.... Προσπαθώντας να το ξανακάνω μου εμφανίζει μήνυμα στο 50% no need to unlock this phone! Εκτός αν ξανακλειδωσε δε ξέρω κάτι άλλο από κει και πέρα! Μπορεί να φταίει κάτι άλλο?
MiuiArt όπως έχω αναφέρει κ σε προηγούμενα σχόλια έχω ξεκλειδωσει τον bootloader, μου έχει έρθει μήνυμα απο χιαομι κ τα σχετικά.... Προσπαθώντας να το ξανακάνω μου εμφανίζει μήνυμα στο 50% no need to unlock this phone! Εκτός αν ξανακλειδωσε δε ξέρω κάτι άλλο από κει και πέρα! Μπορεί να φταίει κάτι άλλο?
Ίδια ακριβώς περίπτωση έχουμε φίλε μου.
@MIUI_ART για του λόγου το αληθές, δίνω κάποιες εικόνες.
Στην πρώτη εικόνα φαίνεται ότι μπορώ να επιλέξω να μπω root (και κάνοντάς το, ναι μεν κατεβάζει και φλασάρει root αρχεία με επανεκκίνηση και μπορώ να βάλω πάνω supersu κτλ, αλλά όσον αφορά το TWRP δεν αλλάζει τίποτα). Μετά φαίνεται το επιτυχές flash με fastboot flash recovery (το fastboot boot recovery πάντα βγάζει failure).
Τέλος στο βίντεο MEGA φαίνεται τι γίνεται όταν αμέσως μετά σβήνω το κινητό και πατάω ύστερα από λίγο vol+ και power. Φαίνεται σαν να πάει να τρέξει recovery, κάτι αποτυγχάνει και μετά κάνει reboot αλλά σε κανονική λειτουργία!
Ίδια ακριβώς περίπτωση έχουμε φίλε μου.
@MIUI_ART για του λόγου το αληθές, δίνω κάποιες εικόνες.
Στην πρώτη εικόνα φαίνεται ότι μπορώ να επιλέξω να μπω root (και κάνοντάς το, ναι μεν κατεβάζει και φλασάρει root αρχεία με επανεκκίνηση και μπορώ να βάλω πάνω supersu κτλ, αλλά όσον αφορά το TWRP δεν αλλάζει τίποτα). Μετά φαίνεται το επιτυχές flash με fastboot flash recovery (το fastboot boot recovery πάντα βγάζει failure).
Τέλος στο βίντεο MEGA φαίνεται τι γίνεται όταν αμέσως μετά σβήνω το κινητό και πατάω ύστερα από λίγο vol+ και power. Φαίνεται σαν να πάει να τρέξει recovery, κάτι αποτυγχάνει και μετά κάνει reboot αλλά σε κανονική λειτουργία!
Έτσι ακριβώς φίλε μου δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει πάντως εμένα μου εμφάνισε αυτή την εικόνα με το ροοτ έκανε κ σε μένα την διαδικασία που αναφέρεις κ στη συνέχεια τα υπόλοιπα με cmd αλλά τίποτα! Πάντως έχω μπερδευτεί τώρα γιατί μετά από όλα αυτά φλασαρα το κινητό με την stable κ έκανα τις διαδικασίες από την αρχή! Σαφώς και δεν άλλαξε κάτι και ξαναπερασα την Dev! Πάντως αυτό που πρόσεξα είναι ότι τώρα δε μου δίνει την επιλογή να κάνω ροοτ όπως την πρώτη φορά! Έχω χάσει εντελώς τη μπάλα! Ευτυχώς είχα backup κ έχω το κινητό μου όπως πριν! Απλά τρέχει με αγγλικά! (Dev rom 6.3.31)