Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 399.
-
Καταλαβαίνω... αλλά και πάλι δεδομένου ότι δεν έχω τα +50 να διαθέσω και σε σύγκριση με το Note 2 που έχω τώρα δεν είναι μια καλή επιλογή. Αν τον ψήσω μπορεί να μου το ρίξει και κανένα 20αρικο ακόμα... Και δε με καίει ιδιαίτερα το Android 6. Έτσι κι αλλιώς είμαι φαν των stable rom και δεν το σκαλίζω κάθε μέρα... με ενδιαφέρει να δουλεύει καλά και γρήγορα...
-
Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας. Ένας φίλος αγόρασε από έναν ιδιώτη (ο οποίος με τη σειρά του το είχε αγοράσει από τον Κωτσόβολο) ένα Note 4 3/32 (το οποίο από ότι είδα είναι το Nikel) και επειδή ξέρει ότι κι εγώ έχω Xiaomi μου έστειλε μήνυμα για να με ρωτήσει. Παραθέτω screenshots με τις πληροφορίες του τηλεφώνου του. Το πρόβλημά του είναι ότι γενικά το κινητό κολλάει πάρα πολύ ενώ έχει θέματα και με το Wifi. Λέτε να φταίει η rom? Το λέω γιατί και στο δικό μου η 8.5.2.0 ήταν …
-
Kαλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που είναι γενικής φύσεως και όχι συγκεκριμένα για το Note 2. Υπάρχει κάποια επιλογή ώστε όταν περνάς δεύτερο λογαριασμό Gmail στο τηλέφωνο να μη συγχωνεύονται αυτόματα οι όμοιες επαφές; Θυμάμαι κάποια στιγμή είχα περάσει το gmail της γυναίκας μου και τα έκανε λίγο μπάχαλο. Πχ είχαμε δυο διαφορετικές επαφές με το όνομα Χρήστος και τις έκανε μια περνώντας μέσα και τα δύο τηλέφωνα. Αν θυμάμαι καλά τα ξεχώρισα μετά απλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να το αποφύγω …
-
Εγώ έχω τελείως διαφορετική άποψη για τη Nohon. Έχω την original που είχε έρθει μαζί με το κινητό και σε καμία περίπτωση η Nohon δεν την φτάνει σε διάρκεια και απόδοση. Και οι δυο έχουν Είσαι σίγουρος ότι αυτή που πήρες από το Vickmall είναι original? Μήπως έπεσες σε καμιά απομίμηση και για αυτό σου φαίνεται η Nohon πολύ ανώτερη;
-
Παράθεση από cacau: “Παράθεση από cacau: “Σήμερα σε ένα restart που έκανα, μου έβγαλε ένα system error και κόλλησε σε μαύρη οθόνη. Πατώντας σταθερά στο power ξαναπήρε κανονικά. Στο xMiui πολλές παραμετροποιήσεις δεν δουλεύουν - αλλά αυτό θα πρέπει να το ψάξω αλλού... ” Τελικά το xMiui module ΔΕΝ δουλεύει καθόλου, ενώ το MinMinGuard άλλοτε δουλεύει και άλλοτε όχι - υπάρχει γενικώς θέμα με το xposed και την miui 9. Εδώ en.miui.com/thread-78894-1-1.html βρήκα μια systemless εκδοχή αλλά απαιτεί magi…
-
Καλησπέρα σε όλους! Επειδή είχε φορτωθεί πολύ το κινητό μετά από κανένα 6μηνο με την 8.2.1.0 χθες αποφάσισα να την περάσω από την αρχή. Όλα καλά αλλά το wifi έχει ένα θεματάκι: σαν να κολλάει ώρες ώρες για μερικά λεπτά και μετά να επανέρχεται. Αν επίσης κλείσω και ανοίξω το wifi στη συσκευή δείχνει να επανέρχεται. Πριν δεν το έκανε ποτέ αυτό. Να σημειώσω ότι τώρα έχω πολύ λιγότερα προγράμματα σε σχέση με πριν και άδειο από αρχεία και φωτογραφίες. Να πήγε κάτι στραβά στην εγκατάσταση της rom? Έκα…
-
Σχετικά με τις μπαταρίες που συζητούσατε πιο πριν, επειδή έχω και τη Nohon σαν δεύτερη, δεν έχει καμία σχέση με την original. Πρώτα από όλα δεν έχει την ίδια διάρκεια. Δεύτερον, αρκετές φορές την ώρα που παίζω παιχνίδια και ειδικά όταν πέσει κάτω από το 35% το τηλέφωνο κλείνει μόνο του, κάτι που δεν γίνεται με την αυθεντική. Είναι μια καλή μπαταρία αλλά δε φτάνει την εργοστασιακή σε καμία περίπτωση.
-
Θα περιμένω γιατί της γυναίκας το κινητό έχει σήμα στο τηλέφωνο μόνο σε λειτουργία 2G. Ευτυχώς δεν πολυχρησιμοποιεί δεδομένα αλλιώς θα είχαμε κι άλλες γκρίνιες
-
Πως μπορεί κάποιος να δοκιμάσει άλλο modem?