έχω δοκιμάσει όλες τις miui 9 που έχουν βγει εκτός από την τελευταία, με όλες το κινητό κόλλαγε, κάτι που φαίνεται να έχει φτιάξει με την 7,11,30 που έχω ρίξει τώρα πάνω και πάει σφαίρα. Να μην ξεχάσεις να κάνεις και ένα factory reset πριν την εγκαταστήσεις.
Παιδια καλημερα! Αν θυμαστε, μου ειχε σπασει η οθονη κ ειχα παραγγειλει απο dragon-tt. Χθες συναντησα ενα φιλο που παραγγελνει συνεχεια απ' εξω κ μου ειπε οτι πλεον εκτελωνιζονται ολα... Η αξια της ειναι 29$ μαζι με μεταφορικα! Ξερει κανεις αν θα πληρωσω παραπανω?? Να αρχισω να κλαιω απο τωρα???
την ειχα την προηγουμενη εβδομαδα,τωρα εχω την 7.12.14 .Την 7.12.7 την θεωρω παρα πολυ καλη χωρις κολληματα κτλ.Ημουν ευχαριστημενος.Τωρα απο μπαταρια γενικα το κινητο μας δεν ειναι κ το καλυτερο σε θεμα αυτονομιας αλλα να σου πω την αληθεια δεν παρατηρησα περισσοτερη η λιγοτερη καταναλωση κ απο προηγουμενη ρομ κ απο την τελευταια που εχω τωρα.Πχ αν παιξω παιχνιδι οποια κ να εχω βαλει πεφτει πολυ γρηγορα
Όχι εντάξει δεν λέω να μου βγάζει κανα δυο μέρες. Μια μέρα όμως την έβγαζα χαλαρά με μέτρια χρήση. wifi και δεδομενα ανοιχτό συνέχεια, λιγο φβ λίγο ίνσταγκραμ, λίγο ίντερνετ, κανενα παιχνιδι (clash of clans kai clash royale). τώρα το βγάζει απο την μπρίζα το πρωί και μέχρι το μεσημέρι με ιδια χρήση θέλει φόρτισμα.