Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 399.
-
Καλημέρα παιδιά! Εδώ και 2 μέρες κάτοχος κι εγώ του Note6 Pro σε αντικατάσταση του Note 4 MTK... Μέρα με τη νύχτα η αλλαγή, σε πολλούς τομείς (οθόνη, κάμερα, επιδόσεις...). Προς το παρόν είμαι με Global Stable 10.0.5.0 αλλά λίαν συντόμως θα γίνει η μετάβαση σε ελληνική rom. Ελπίζω να έχω μια καλή και μακρά συμβίωση με το "τερατάκι"
-
Πέρασα το LineageOS και στις δύο συσκευές των παιδιών. Τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Play store, YouTube, Gmail κλπ περνάνε και ενημερώνονται κανονικά. Η rom είναι γρήγορη, έχει κάποια ωραία στοιχεία που θυμίζουν CM και δουλεύει πάρα πολύ καλά. Ένα πράγμα που δεν δουλεύει είναι το ράδιο και παρατήρησα λίγο χειρότερη κατανάλωση μπαταρίας. Πάντως προσωρινά (ίσως και μόνιμα; Θα δείξει) είναι μια καλή rom για το τηλέφωνο μέχρι να λυθούν (αν λυθούν) τα προβλήματα.
-
Τι γίνεται ρε παιδιά με τα Note2 και την Google? Μήπως παίζει κάποιο ρόλο ότι είναι ακόμα σε Android 5.x? Έχω 2 στην κατοχή μου και κάθε ένα συμπεριφέρεται διαφορετικά αλλά και τα 2 υπολειτουργούν... Με το Aptoide που πρότεινε κάποιος φίλος πιο πάνω γίνεται δουλειά; Μήπως και καταφέρω και τους περάσω Youtube τουλάχιστον γιατί με έχουν φάει στη γκρίνια οι γιοι μου
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από NasDriver: “Άκυρο τελικά, το youtube δεν λέει να το περάσει με τίποτα Στα υπόλοιπα πάει καλύτερα, δεν χτυπάνε άλλες εφαρμογές Προσθήκη: Τελικά μετά από μερικές προσπάθειες, μπήκε και το youtube ” Έκανες τίποτα μαγικά για να περαστεί το Youtube ή απλά προσπαθώντας ξανά και ξανά πέρασε κάποια στιγμή; Έχω θέμα και με τα 2 Note 2 των γιων μου και λέω να δοκιμάσω με αυτή τη rom μπας και ησυχάσει το κεφάλι μου από τη γκρίνια τους
-
Καλημέρα σε όλους. Απλά να αναφέρω ότι έχω κι εγώ 2 Note 2 στην κατοχή μου (ένα για κάθε γιο) και εδώ και μέρες παρουσιάζουν τα γνωστά προβλήματα με το Play Store και το Youtube. Στο ένα το οποίο έκανα πρόσφατα καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας stable το Play Store λειτουργεί αλλά δεν ενημερώνεται το ίδιο. Οι εφαρμογές και οι ενημερώσεις περνάνε κανονικά εκτός του Youtube. Το άλλο λειτουργεί και αυτό απλά δεν ενημερώνεται με τίποτα το Youtube. Θα δοκιμάσω το Youtube Vanced που ανέφερε ένας φίλος…
-
Παράθεση από ktzir: “Παιδιά, μήπως μπορεί κάποιος να μας απαντήσει τι γίνεται με την αναβάθμιση (σχετικό screenshot του agmg λίγο παραπάνω.) Ευχαριστώ. ” Κατεβάζεις την rom από το link του email που έλαβες, πας στην Αναβάθμιση πάνω δεξιά στις τρεις τελείες και πατάς "Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης". Του δίνεις τη διαδρομή για τη rom που κατέβασες και κάνεις την ενημέρωση
-
-
Εγώ έχω αυτό στο Nikel... Έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην αναβάθμιση αλλά τίποτα... Μόλις πατάω "λήψη" βγάζει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη... Φοράω την 8.11.15
-
-
Περάστηκε στο Nikel μέσω ΟΤΑ... Όλα καλά μέχρι στιγμής...
-