Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 102.
-
Mi Pad 4 unlock bootloader
ΜήνυμαMiFirm | Xiaomi Firmware & ROM | clover | Mi Pad 4 V10.3.2.0.ODJCNXM 8.1 1.5G 2019-07-15 10:10:09 αυτη τι λεει?
-
Μήνυμαυπαρχει καποια πιο προσφατη?
-
ΜήνυμαΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΥΤΗΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ? clover_images_V9.6.4.0.ODJCNFD_20180615.0000.00_8.1_cn_d9e551a41f
-
ΜήνυμαΌχι. Από που??? Link?
-
ΜήνυμαΕγκατέστησα το mi flash tool update 12-6-19 Βλέπει τη συσκευή ως a8d568bf Τσεκάρισα το clean all Αλλά γυρεύει select sw?! Μπήκα στις rom αλλά δε βρήκα αυτή που αντιστοιχεί στο mi Pad 4?! Τι κάνω???
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Εγκατέστησα το batch και έκανα εγκατάσταση των drivers και με επιλογή το 1 disable driver signature enforcement Επανεκκίνηση υπολογιστή. Τώρα κατεβάζω mi flash tool και μετά?
-
ΜήνυμαΠολύ ωραία παιδιά! Είστε καταπληκτικοι! Ευχαριστώ. Θα κάνω τη διαδικασία και μιλάμε πάλι!
-
ΜήνυμαΣε περίπτωση που δεν το εντοπίζει το mi flash τι γίνεται? Χρειάζεται να εγκαταστήσω drivers στο pc πρώτα? Μετά το φλασαρισμα, θέλει mi unlock tool για να ξεκλειδώσω με δικό μου λογαριασμό? Σ ευχαριστώ πολύ Nas!
-
ΜήνυμαΔε με νοιάζει τόσο να σβηστούν όλα. Πως θα κλειδώσω το λογαριασμό???
-
ΜήνυμαΓειά σας. Έχω αγοράσει ένα mi pad 4 lte από tradingshenzhen και έχει μια rom περασμένη που λέει MIUI by xiaomi EU 10.3.1.0(ODJCNFI) ANDROID 8.1.0 έχει playstore και ελληνικό μενού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει updates. Όταν το κάνω εκκίνηση γράφει unlocked Μπήκα σε cmd για να δω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader η όχι αλλά δυστυχώς μου βγάζει σε fastboot Mode ότι η διαδρομή του δίσκου δεν αναγνωρίζεται. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω να παίρνει updates αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως να το ξεκλειδώσω η …
-
Δεν λέω ότι δε μου φτάνει. Απλά ρωτάω αν κάποιος έχει δοκιμάσει την απόδοση των 6 gb. Ευχαριστώ πάντως
-
Γειά χαρά παίδες! Σκέφτομαι να αγοράσω από εξωτερικό το mi max 3 6gb. Έχω ήδη το 4gb και είναι πολύ ευχαριστημένος! Από που να το πάρω (χωρίς τελωνείο) και με τι rom? Global eu η China /English? Αξίζει η μετάβαση από 4 σε 6 gb ram? Η θα έχω την ίδια απόδοση? Ευχαριστώ πολύ
-
Αγορά xiaomi mi pad 4
ΜήνυμαΜου φαίνεται αρκετά δύσκολο και επίφοβο. Καλύτερα να μην το πειράξω. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου Nas!
-
Αγορά xiaomi mi pad 4
ΜήνυμαΕπιλέγω την πρώτη?
-
Αγορά xiaomi mi pad 4
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ Nas! Αφού την κατεβάσω σε μορφή zip, την περνάω στο φάκελο downloaded rom του ταμπλετ και τα δύο αρχεία ή μόνο τη ρομ? Μετά με κλειστο το ταμπλετ, κρατάω πατημένο volume down και power button για να μπει στο fast boot Μετά τι κάνω???
-
Αγορά xiaomi mi pad 4
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική περιγραφή. Θα πρέπει δηλαδή να του βάλω την official China rom? Η την ελληνική?
-
Αγορά xiaomi mi pad 4
ΜήνυμαΌχι. Εγώ έτσι το παρέλαβα
-
Αγορά xiaomi mi pad 4
ΜήνυμαΑυτή τη rom φοράει
-
Αγορά xiaomi mi pad 4
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ παίδες. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το δικό μου έχει πειραγμένη China rom με ελληνικά και playstore και ξεκλείδωτο bootloader? Αυτή που λέει clover ισχύει και που την βρίσκω? Οδηγίες πως να την κατεβάσω και να την περάσω χωρίς να έχω κίνδυνο να καταστρέψω το ταμπλετ? Ευχαριστώ πολύ
-
Αγορά xiaomi mi pad 4
ΜήνυμαXIAOMI Mi Pad 4 4gb Καλησπέρα στην ομάδα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi pad 4 και θέλω τη βοήθεια σας, ποια έκδοση να διαλέξω? International version με Google play και ελληνικά ή Chinese version με ota updates? Ποιο κατάστημα είναι πιο αξιόπιστο και χωρίς τελωνείο Υπάρχει πρόβλημα αν έχουν περάσει δική τους rom? Σε περίπτωση που το αγοράσω, μπορεί να περαστεί Global version? Ευχαριστώ πολύ