Παιδιά. Με miui 9.6.13 έχει κανένας άλλος θέμα με το ακουστικό στις κλήσεις? Να έχει χαμηλή ένταση στο full? Επειδή όταν είναι προβληματικό και το μικρόφωνο της συσκευής απ' την άλλη πλευρά της γραμμής (του συνομιλητή δηλαδή).. δεν ακούγεται καθόλου καλά. Υπάρχει κανένα fix? Είχα δει για κάτι edit στα mixer_paths.xml κτλ κτλ αλλά δε ξέρω πόσο σίγουρα είναι όλα αυτά. Εν τω μεταξύ, έχω Dolby, και όταν βάζω μουσική να παίζει και κλείνω με το χέρι μου το βασικό loudspeaker και ακούω από το ακουστικό…
Παράθεση από manousakas: “Ξανά ερώτηση... Στο Mi mail πατώντας πανω σε συνημμένο .jpg μου λέει οτι "δεν βρέθηκε εφαρμογή να ανοίξει αυτό το συνημμένο". Πως διορθώνεται αυτό??? ” Αλλάζεις εφαρμογή απλά XD
Παράθεση από manousakas: “@XiaoPST Ευχαριστώ για ολες τίς απαντήσεις.. Τελικα δεν γίνεται τίποτα.. Μαλλον ειναι θεμα εφαρμογής.. ” Ναι ίσως να έχεις δίκιο.
Έχεις δοκιμάσει αντί να κάνεις clear memory από το x όπως είσαι μέσα στην εφαρμογή να πατήσεις το back button ως που να βγεις, και μετά αν δεν την θέλεις στα recents κλείσε μόνο την ίδια την εφαρμογή και μην πατήσεις το x.
Παίδες, ψάχνω κάποια εφαρμογή έμπιστη που να βλέπω τα details ενός βίντεο απ' το κινητό. Δηλαδή: fps, resolution, bitrate κλπ. Από όσο ξέρω το default photo video manager δε λέει τόσα πολλά, μόνο ανάλυση. Έχετε κάτι να προτείνετε? Βρήκα το video info viewer αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι έμπιστο.
Παίδες καλησπέρα. Ψάχνω το wpa_supplicant.conf στο /data/misc/wifi αλλά δε βρίσκω κάτι. Ξέρετε κάποια έμπιστη εφαρμογή για να βλέπω saved wifi password? Αν όχι ξέρετε που μπορώ να τους βρω μέσα στη συσκευή?
Παράθεση από pavlidisc: “Για μένα δεν υπάρχει κινέζικο κινητό που να βγάζει καλές φωτογραφίες (για μαμά κάμερα μιλάω ΠΑΝΤΑ). Pixel, HTC (imitation Pixel δηλαδή...περίπου...) και iPhone. Τίποτε μα τίποτε άλλο δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφία η οποία να ταιριάζει στα δικά μου γούστα. Αυτή όμως είναι προσωπική μου άποψη. Ο καθένας έχει διαφορετική. Το "καλή" φωτογραφία έχει πολλές οπτικές γωνίες. Συνεπώς, δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο άλλο κινητό Xiaomi. Ούτε κάποιο άλλο Κινέζικο. Το δικό μου μάτι…
Παράθεση από akisjes: “Εαν ξέρεις πιο xiaomi έχει καλύτερες??? Όταν πήρα το mix 2s το Σεπτέμβριο είχα πάρει στα χέρια μου το mi 8 μια εβδομάδα πιο πριν το οποίο είχε πρωτοκυκλοφορήσει και το mix υπερτερούσε σε όλα τα επίπεδα (φωτό και μέρα αλλά την νύχτα δυο επίπεδα πιο πάνω) . Τώρα σε σχέση με ναυαρχίδες στέκεται πολύ αξιοπρεπέστατη.Παντως εάν έχεις εικόνα θα με ενδιέφερε για κάτι ανώτερο φωτογραφικά σε Xiaomi ” Λογικά σε επίπεδο λειτουργικού και optimisation της miuiCam θα είναι καλύτερο. Επει…
dslr για το μέγιστο αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε απλά να τραβάμε αξιοπρεπείς φωτογραφίες με τα κινητά μας. Δε θα πάμε να βγάλουμε επαγγελματικές με το mi mix 2s ή το mi note 3