Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Καλησπέρα σε όλους λοιπόν έχω να πο ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά ή τελευταία αναβάθμιση είναι μία χαρά!!ελπίζω στην επόμενη να είναι τελειωτική!!xiaomi redmi note 3 pro λειτουργη μία χαρά λίγο μπαταρία τρώει αλλά κατά αλλά είναι πολύ καλή!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Epestrepsa ksana se miui trwi poly ram h cm13 alla san mpataria krataei kala!!protino miui tpt allo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έχω custom rom cm13 RR!!πάνε όλα ροδανη ειδικά απο μπαταρία!!μέχρι τουλαχιστον να βγει η τελική εκδοση miui!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βάλτε μια cyanogenmod λέω εγώ μέχρι να στροση η χιαομι με τα Ρομ της!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ απλός είπα άποψη μου βλέπω κάτι κριτικες άσχετο θέμα !!άλλος αναφέρει windows ο κάθενας το μακρί και το κοντό του!!είμαι ο ιδιος προγραματιστης ξέρω πολύ καλά τι τραβανε τα παιδιά !! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα λοιπον παιδιά οτι σφάλματα βγενουν δεν φταίνε τα παιδιά αλλά η ίδια εταιρία για να ξερούμε τι λέμε!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα όλα.καλα μ.την ρομ αλλά γτ δεν προστέθηκε window multitasking legane 17 iouliou!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk